Şimdi Ara

***EFSANE OPEL CALIBRA***BILGISI OLAN ARKADASLAR LUTFEN ICERI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cocuklugumda bursadaki yazlik evde komsumuzun genc oglunun opel calibrasi vardi..o gunlerden beri hayallerimi suslemistir calibra yillar gecmesine ragmen ozellikle tasarim olarak hala cok hosuma giden bi arac..

yas oldu 20..araba merakimla birazda emeklerin karsiligi olan birikmis para birlesince araba alma niyetindeyim bi suredir..acelem yok suan icin devamli arastirma modundayim acikcasi en gec bidahaki yaz olmak uzere almayi dusunuyorum..ne zaman sartlar en uygun olursa bu sure zarfinda..

bu arada biraz arastirma yaptim calibra icin..piyasada cok fazla yok haliyle..fiyatlar cok degisken..

ozellikle soyle bi araba varki gercekten param olsa boyle bi canavari hic dusunmeden alirdim http://www.sahibinden.com/opel_calibra_2_0_4x4_turbo_205_hp-30WQQaXQQ15895256WQQpXQQdisplayitem

normal sartlarda butcem 15-16bin lira civarinda maksimum..ancak bu parayi 91-95 model araliginda bi arabaya yatirmak bicogunuzunda kanaat getirecegi uzere pek mantikli gorunmuyo bana..o nedenle uygun fiyatli soyle 10bin civari bulursam diye bi acaba olustu aklima..bu noktada bikac ornek ilan vermek hemde sizin bu araclarla ilgili karsilasilabilecek sorunlarla ilgili fikirlerinizi ogrenmek istedim..

bu araba cok hosuma gitti..hem goruntu olarak guzel hemde cok hirpalanmamis yeni model(95ten sonra ic dizayndaki malzemelerde farkliliklar var)
    http://www.sahibinden.com/calibra_2_5_v6_176_hp_bu_temizlikte_imkansiz_-65WQQaXQQ17182673WQQpXQQdisplayitem
    fiyat olarak 14.750 demis ama 10-11bin civari olsa alinirmi??ne gibi sorunlar cikarir?hangi konularda dikkat edilmesi gerekir??

bide boyle bi ilan var..arabanin durumu hakkinda cok fazla bilgi vermemis ilan sahibi..ama fiyat oldukca uygun gorunuyor..
    http://www.sahibinden.com/meraklisina_efsane-03WQQaXQQ15542927WQQpXQQdisplayitem
    yakit konusunu lpg ile cozmeyi planliyorum aldigim takdirde..yakit konusu onemli bu konuda da fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim..

son olarakta fiyat olarak iyi gibi gordugum bu ilan var..kilometresi 225binde olmasi dusundurucu tabiki
    http://www.sahibinden.com/opel_calibra_2_0_16v_sfi_asvalt_canavari-40WQQaXQQ16262803WQQpXQQdisplayitem
    motor omru ne olur??cok cabuk ariza cikarirmi??ne gibi problemler yasanir?bu konuda da fikirlerinizi alayim..

genel anlamda calibranin kroniklesmis sorunlari varmidir yakiti nasildir artisi budur eksisi sudur seklinde bilgilendirmelerinizi bekliyorum..bilgili arkadaslar her ayrintiyi paylasirlarsa sevinirim..ciddi olarak kafayi takmis durumdayim calibraya..sizin yorumlariniz yon verecek fikirlerime buyuk olcude..simdiden herkese tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnDillinger -- 29 Eylül 2009; 19:48:15 >

• 4x4 C20LET calibralari bu saatten sonra yurutmen cok zor. Bir cogunda saft ve turbo arızaları kronık sorun sayılabilir. Ayırca C20LET'te parca sıkıntısıda yasaman olası.

Ama C20XE kodlu Normal atmosferik 2.0 16V 156HP motora sahip olanların temızını bulursan kacırılmayacak bır arabadır. SFi'nin yuruyeni ve ic mekanı Vectra A ile aynıdır. Konfor ve yalıtım bakımından gunumuzdekı araclarla kıyaslarsan husrana ugrarsın onu soyleyım. Artık eskidi bu araclar.

EDIT: Calibra Turbo yerine Astra Coupe Bertone 2.0 Turbo tavsiye ederim. Calibra kadar olmasada gayet ıyı yuruyen bır aractır ve yurutme bazında cekıcegın sıkıntılar 10 da bırıne duser calibraya oranla bu aracta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 29 Eylül 2009; 20:05:55 >
  • opel calibranın artık bi espirisi kalmadı 1996 senesinde arkadaşım sıfır almıştı 2.0lt 150 bg olandan gerçekten o zamnlar çok güzel bir araçtı bu zamanda opel calibra turbo alıp yürütmek bence çok zor bir iş olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

EDIT: Calibra Turbo yerine Astra Coupe Bertone 2.0 Turbo tavsiye ederim. Calibra kadar olmasada gayet ıyı yuruyen bır aractır ve yurutme bazında cekıcegın sıkıntılar 10 da bırıne duser calibraya oranla bu aracta.

hocam astra coupe bertone baktim ancak fiyatlari oldukca yuksek benim butceme gore..15-16bin civari maksimum butcem.ancak astra bertone 20bin liradan asagi neredeyse yok..ona gucum yetmiyo malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: berataktepe

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

hocam astra coupe bertone baktim ancak fiyatlari oldukca yuksek benim butceme gore..15-16bin civari maksimum butcem.ancak astra bertone 20bin liradan asagi neredeyse yok..ona gucum yetmiyo malesef

O zaman dedigim gibi normal onder ceker 2.0 Atmosferik bir calibra bakıcaksın temızını denk getırdımı alıp guzelce bıneceksın. C20XE saglam motordur bakımını eksik etmez ve yaşıyla dogru orantılı olarak ileri gelen degişilcek parcalarını zamaınıda deıstırırsen ve aldıktan sonrada komple bir check up a sokarsan sorunsuzca bınersın. Ama yınede 160 -180.000Km uzerı almaman senın yararına olcuaktır. Bu modelde parca sıkıntısı cekmezsin cunkı motor parcaları Vectra GT, Astra GSi, iç mekan ve yuruyen parcalari ise Vectra A ile aynıdır.

Temizini cok rahat bulursun elindeki butceye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.