Şimdi Ara

Başlangıç motoru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben normalde bajaj ns 200 e karar vermiştim. Biraz daha araştırınca n250 , dominar 250 falan da olabilir aslında diye düşündüm. Dominar çok ağır motor büyük motor olduğu için gözümü korkutuyor. N250 ise yeni çıkan motor olduğu için gözümü kesmedi. Galiba ns 200 daha uzun senelerdir çıkarttığı motor olduğu için daha az kronigi vardır diye onda karar kıldım. Ama başlangıç motoru olduğu için acaba tvs ye yönelip raider125 veya Apache rtr 200 e mi baksam ? Hani düşürür edersem uzulmiyim diye. Tvs nin de parçası ustası falan var mı pek bilemiyorum.

Bu arada İstanbul'da yaşıyorum. Boy 172 kilo 80. Daha önce 10 kere falan spacy surmustum. Bir kere de ns 200 sürdüm eski modellerinden. Yani kısacası hiç tecrübem yok.

Bana uygun motor tavsiyesi yapabilecek motorcu kardeşler veya abiler size zahmet 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda cl250 al bajaj alana kadar. Kampanyasi var nakite 180bin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrica sen sen ol sakin ha sakın eğitim almadan motor sürmeye yeltenme bile. Hangi cc ile başlarsan başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaisensei -- 25 Ağustos 2024; 21:32:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gaisensei kullanıcısına yanıt

Haklısınız Honda falan ama napalim o kadar bütçemiz yok 😂

• gaisensei kullanıcısına yanıt

Tabi 2-3 tane en az 5 yıllık deneyimi olan arkadaşım var onların tecrübelerinden yararlanicam. YouTube'dan videolar izlicem

• Güncel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç motoru hakkında
    geçen yıl açıldı
    Motoru Ödüllü Araç Tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.