Şimdi Ara

A Walk to Remember (2002) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
20.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi geçen hafta izlemiştim, güzel ama o kadar da abartılacak film değil.. (günde 3-5 kez ayda 10-15 kez izleme filan)

• böyle bir film olamaz ilk izledigimde sanırım 3 yada 4 sene önce aglamıstım sonra bi kez daha izledim sanırım digiturk te yine agladım

simdi bir daha indiricem yine izliycem

erkekler aglamaz derler inanmayın

ağlarlar...

bu filmdeki aşkı yaşayabilecegim bi kız bulabilirmiyim bilmiyorum ama
    umarım bu aşk sadece filmlerde değildir....

İzlemeyen arkadaşlar için üzülüyorum...

ELİNDE TURKCE DVD Sİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_21m -- 29 Kasım 2006; 15:13:20 >

• dvd'sini ben de bulamadım ama türkçesi değil çincesi bile olsa alırım, diyaloglar ezberimde zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

dvd'sini ben de bulamadım ama türkçesi değil çincesi bile olsa alırım, diyaloglar ezberimde zaten

Ben ingilizce dvdsini almıştım
  • türkiye'de yok ama değil mi?
    zaten yazın amerika'ya gidiyorum
    ordan alırım artık
  • Evet, malesef türkiye'de yok iki ay önce kuzenim bana amerika'dan göndermişti
  • ya ben nerden bulucam bu filmi offff offf :(:(:(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_21m

ya ben nerden bulucam bu filmi offff offf :(:(:(:(

imza süpermiş.merak ettim bu filmi.
  • Arkadaşlar Filmi Türkiyede bulamazsınız. Ben unkapanıda dahil heryere baktım bulamadım. Lime wire da aratınca 699mb bi .avi çıkıyor. fake olmadığını umuyorum. Ama sonuçta 699mb indirip bakmak lazım. Bu arada filmin Türkçe ismi unutmamak. Ayrıca elinde alt yazı olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • neden türkiyede yok bu film.
  • Filmin dvd'si veya vcd'si yok tamam da divx'i her yerde var
    Torrent veya emule kullanmayanlar bana pm atabilir, rapid linkleribi gönderirim
    hemen hemen tüm release'ler için altyazısı da mevcut

http://www.divxplanet.com/sub/m/1363/A-Walk-to-Remember.html
  • çok merak ettim bu filmi.madem divx var alıp izleyelim bakalım.
  • ya sana pm atamıyorum rapid linki yollarmısın bana mümkünse...
  • allah allah bu kadar aglatiyomu bu film
  • Ağlatan film deil aglatan filmde yasanılan duygular ve senin hayatında hissettiklerinle öylesine çakışıyorki bunlar seni filmin içine cekiyor ve sen daha kendine gelemeden aglamaya baslıyosn kendini tutamıyorsun...
  • Filmi geçenlerde izledim. Bana biraz kalsik geldi. O yüzdende ağlamadım. Ama söylediğiniz gibi günde 15 20 defa izlemek vakit kaybı olur düşüncesindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Filmi geçenlerde izledim. Bana biraz kalsik geldi. O yüzdende ağlamadım. Ama söylediğiniz gibi günde 15 20 defa izlemek vakit kaybı olur düşüncesindeyim.

bence de vakit kaybı olur

günde 15-20yi nerden uydurdun
    zaten 1buçuk saat x 20 = 30 saat yapar

ayrıca kimse çıkıp günde 500 kere izleyin demedi, izleyen varsa buyursun yorum yapsın denildi
    şimdi de, gölge etmek isteyenler ve sadece "aha bak filmi izleyip yorum yapmamıştım, mutlaka bişeyler söylemeliyim yoksa ayıp olur" diyenler için kenara çekilmeleri söyleniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

izleyen varsa buyursun yorum yapsın denildi

İzledim ve yorumumu yaptım. Seni bu kadar bozan ne anlamadım?
  • Bunu ve notebook u izlemiştim. İkiside gayet iyi filmlerdi. Filmlerde ağlamak sanırım filmlerde anlatılanların kendi yaşantımızla ne kadar bağdaştırdığımıza bağlı. Son zamanlarda uzak doğu filmleri hastalığı başladı bende. Bence amarikan filmlerinden çok daha iyi yansıtıyorlar duygusallığı. Buradakilere benzer benim daha çok beğendiğim bir filmde ben öneriyim. izleyin pişman olmazsınız. (yanınızda mendil bulundurmanız önerilir)
    A Moment to Remember
    http://www.imdb.com/title/tt0428870/

• quote:

Orjinalden alıntı: efkan

Bunu ve notebook u izlemiştim. İkiside gayet iyi filmlerdi. Filmlerde ağlamak sanırım filmlerde anlatılanların kendi yaşantımızla ne kadar bağdaştırdığımıza bağlı. Son zamanlarda uzak doğu filmleri hastalığı başladı bende. Bence amarikan filmlerinden çok daha iyi yansıtıyorlar duygusallığı. Buradakilere benzer benim daha çok beğendiğim bir filmde ben öneriyim. izleyin pişman olmazsınız. (yanınızda mendil bulundurmanız önerilir)
    A Moment to Remember
    http://www.imdb.com/title/tt0428870/

eyvallah kardeş bakıcam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.