Şimdi Ara

A Walk to Remember (2002) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
0
Favori
20.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende izledim filmi.bence de mukemmel bir film.divx olarak duruyor.bazen açıp bölümlerine bakıyorum.birde türkçe divx olsa çok daha iyi olacak ama yok işte.
  • filmin bu kadar populer oldugunu, izlendiğini bilmezdim, şaşırdım gerçekten
    ama hayret hala ne bu be eski türk filmi gibi klasik senaryo berbat oyunculuk diyen birileri çıkmadı

ne güzel
  • Someday We'll Know
    by Mandy Moore

[Mandy] Ninety miles outside Chicago
    Can't stop driving; I don't know why
    SO many questions, i need an answer
    Two years later your still on my mind

[Jonathan] Whatever happened to Amelia Airheart,
    Who hold the stars up in the sky?
    Is true love just once in a lifetime?

[Both] Did the captain of the Titanic cry?
    Oh, Someday we'll know
    [Mandy] If love can move a mountain
    [Both] Someday we'll know
    [Jonathan] Why the sky is blue
    Why I wasn't meant for you...

[Mandy] Does anybody know the way to Atlantis?
    [Jonathan] Or what the wind says when she cries?
    [Mandy] I'm speeding by the place that I met you

[Both] For the ninety-seventh time...Tonight!
    Someday we'll know
    [Mandy] If love can move a mountain
    [Jonathan] Why the sky is blue
    Yeah, Yeah, Yeah, Yeah

Someday we'll know
    [Jonathan] Why Sampson loved Dalilah?
    [Both] One day I'll go
    [Mandy] Dancing on the moon
    [Both] Someday you'll know
    That I was the one for you....

[Both] Open the world
    [Mandy] I bought a ticket to the end of the rainbow
    [Jonathan] And watched the stars crash in the sea
    [Mandy] If I can ask God just one question
    [Both] Why aren't you here with me... Tonight?!
    Oh, Someday we'll know
    [Jonathan] If love can move a mountain
    [Mandy] Why the sky is blue
    Yeah, Yeah, Yeah, Yeah

Someday we'll know
    [Jonathan] Why Sampson loved Dalilah
    [Both] One day I'll go
    [Mandy] Dancing on the moon
    [Both] Someday you'll know
    That I was the one for you...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 12 Ağustos 2006; 14:46:17 >

• -çekimlerin yapıldığı North Carolina'da daha önce Dawson's Creek'in de çekimleri yapılmış(okul, hastene ve landon'ın evi)

-soundtrackler'in çoğunda yer alan Switchfoot grubu bu filme kadar sadece klise çevrelerinde ve kendi yerel bölgeleri olan San Diego'da tanınıyormuş, ayrıca Mandy Moore da büyük bir Switchfoot hayranıymış, onların yer alması içinde çaba sarfetmiş, bir de şöyle bi güzellik var teklif gelene kadar grup, mandy moore'un kim olduğu hakkında en ufak bi bilgiye sahip değilmiş

-film sadece 39günde çekilmiş üstelik mandy moore'un yaşı ufak olduğu için günde sadece 10saat çalışmasına izin verildiği halde

-Jamie Sullivan rolü için adı geçen isimlerden biri de Jessica Simpson olmuş, ıyk

-Shane West filmde kullandığı arabayı çok begenmiş ve $5000 dolar karşılığında arabayı satın almış

A Walk to Remember (2002)

• beyler saolun bu güzel filmi önerdiğiniz için.Film baya duygusaldı hatta şimdi beni en çok etkileyen yeri söylemiyim izliycekler varsa sürprizi kaçmasın.Tekrar saolun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atilpa -- 13 Ağustos 2006; 19:48:40 >
  • söyle söyle söyle

şu şekilde yazarak söyle izlemeyenler/istemeyenler okumaz;

--- spoiler ---

burdaki yazıyı da açık renk yaparsın tamam işte

--- spoiler ---
  • bana göre türk filmi kıvamında bi filmdi...ya da ben çok duygusuzum
  • r7brtpires kardeş bayaa izleyen varmış filmi.ben dün bi daha izledim hala sıkılmadım...
    bide sen bilirsin yaa bu landon'ın annesinde dans öğrendiği sonrada kızla dans ettiği yerde çalan müzik ne?

tamam yaa yazmana gerek yok.bana verdiğin listedeki şarkıların hepsini indirdim.buldum içinden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0micide -- 14 Ağustos 2006; 11:18:20 >
  • peki o zaman söyliyim
    hastane bide baba ve oğlun sarılma sahnesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atilpa -- 14 Ağustos 2006; 14:01:51 >
  • bana da pek duygusal gelmedi
  • az evvel izleyip bitirdim gerçekten mükemmel bir film, izlemek de çok geç kalmışım

''Love takes no pleasure in other people's sins but delights in the truth. It is always ready to excuse to trust, to hope and to endure whatever comes. ''

ne diyebilirimki abi resmen
  • kulübe hoşgeldin hocam
    sulu gözler kulübü

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful. Love is not happy with evil, but is happy with truth. Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things. Love never fails..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

kulübe hoşgeldin hocam
    sulu gözler kulübü

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful. Love is not happy with evil, but is happy with truth. Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things. Love never fails..."

Burda bence bir terslik var abi ne demek aşkta kıskançlığa yer yoktur aşık adam kıskanır doğal olarak haksızmıyım beyler

• quote:

Orjinalden alıntı: Atilpa

quote:

kulübe hoşgeldin hocam
    sulu gözler kulübü

Burda bence bir terslik var abi ne demek aşkta kıskançlığa yer yoktur aşık adam kıskanır doğal olarak haksızmıyım beyler

yok abi gerçek aşkta kıskançlığa yer yoktur

vay be amma fiyakalı laf ettim ha

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Atilpa

quote:

kulübe hoşgeldin hocam
    sulu gözler kulübü

yok abi gerçek aşkta kıskançlığa yer yoktur

vay be amma fiyakalı laf ettim ha

Allah Allah bu bana nerden tanıdık geldi ya acaba

• Etkileyici filmdi, ben de sadece bir kere seyrettim ve etrafta arkadaşlar vardı zor tutmuştum kendimi...
    Bulsam gene izlerim.
  • ben kitabınıda dün bitirdim.3 günümü aldı bitirmem ki bu benim gibi pek kitap okumayan biri için inanılmaz bi zaman.kitabıda inanılmaz güzeldi.bazı farklılıklar vardı ama yinede çok duygusaldı.hayatımda belkide ilk defa bi kitabı okumanın bu kadar güzel olduğunu anladım...
  • sabah sabah işyerimde hüngür hüngür ağladım.teşekkürler tavsiyeniz için harika bir film.
  • büyüyünce ben de o işyerinde çalışmak istiyorum
    mesai saatinde filmi izledin bir de sonra hiç utanmadan-sıkılmadan ağladın demek ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

ben kitabınıda dün bitirdim.3 günümü aldı bitirmem ki bu benim gibi pek kitap okumayan biri için inanılmaz bi zaman.kitabıda inanılmaz güzeldi.bazı farklılıklar vardı ama yinede çok duygusaldı.hayatımda belkide ilk defa bi kitabı okumanın bu kadar güzel olduğunu anladım...

Kitabı olduğunu bilmiyordum; gerçi kitapçılara sıklıkla giderim ama hiç gözüme çarpmadı; bu sefer gittiğimde sorucam, belki vardır
    Filminde çok ağladım; kitabında da aynı duygusallığı yaşarım umarım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.