Şimdi Ara

A Walk to Remember (2002) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
20.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kitabın ismi "uzaktaki anılar" yazar; nicholas sparks
    ben kitapçıda bulamamıştım neden sonra tansaş'ta çıktı karşıma, tansaş'tan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 3 Aralık 2006; 2:01:47 >
  • tek kelimeyle harika bir film..insan bir filmi izlerken bu kadar ağlar mı! :(insanı derinden etkiliyor..

dün sabah 03:30 ta raslantı sonucu bi sitede ismini gördüm bu filmin..yabancı bir site üzerinden filmi izleme fırsatına eriştim..izledikten sonrada zaten siparişi verdim..bu film tam arşivlik..

insanı bunalıma sokmaması içten bile değil..insan ağlamaktan kendini alamıyor..

Mandy Moore ve Shane West gerçekten oyunculuklarını konuşturmuşlar..
    böyle güzel bir filmi neden türkiyeye getirmemişler..?bu filmi bi de kocaman bi beyaz perdede izlemek vardı..:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

yaşarsın yaşarsın
    kitabın ismi "uzaktaki anılar" yazar; nicholas sparks
    ben kitapçıda bulamamıştım neden sonra tansaş'ta çıktı karşıma, tansaş'tan aldım

Ya, hiç bi yerde yok mu bu kitap
    Bir haftadır arıyorum; gezmediğim, bakmadığım kitapçı kalmadı ankara'da, bazıları ise filmden de kitaptan da habersiz
    Bu arada senin dediğini de kulak ardı etmedim; ancak tansaş'larda da yok

• abi üzülmeyesin diye yazmadım hakikaten öyle :D ama güzel film gerçekten

testere 3 ü bekliom ben ondada çok ölen olcak çok:P

quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

filmin bu kadar populer oldugunu, izlendiğini bilmezdim, şaşırdım gerçekten
    ama hayret hala ne bu be eski türk filmi gibi klasik senaryo berbat oyunculuk diyen birileri çıkmadı

ne güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: sexai

http://www.youtube.com/watch?v=Ft5TTQTBLxk

fırk
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

http://www.youtube.com/watch?v=Ft5TTQTBLxk

fırk

http://www.videodetective.com/trailer-preview.asp?customerid=97135&publishedid=684886

inş bulabilirim divx i

• ya bilmiyorum yanlış hatırlamıorsam senin tavsiyen üzerine bulup izlemiştim filmi (r7brtpires) ama beni o kadar da etkilemedi yani bazı bölümleri fazla klişe. popüler oğlan zeki kızla dalga geçer sonra aşık olur ....
    bu arada s. west çok iyi oyunculuk çıkarmış keza moore da öyle ama mandy moore pek sevmediğimden olağanüstü demiycem yine de bana göre o kadar abartılacak bir film değil. filmi ben de iki kez izledim bu arada ama ben genelde elimde olan filmleri sıkıntıdan bir kaç kez izlerim .

son olarak Allah kimsenin başına vermesin sevdigini genç yaşta kaybetmek evlat acısı gibi olsa gerek (ne benzetme yaptım yaw)

• quote:

Orjinalden alıntı: akidibol

ya bilmiyorum yanlış hatırlamıorsam senin tavsiyen üzerine bulup izlemiştim filmi (r7brtpires) ama beni o kadar da etkilemedi yani bazı bölümleri fazla klişe. popüler oğlan zeki kızla dalga geçer sonra aşık olur ....
    bu arada s. west çok iyi oyunculuk çıkarmış keza moore da öyle ama mandy moore pek sevmediğimden olağanüstü demiycem yine de bana göre o kadar abartılacak bir film değil. filmi ben de iki kez izledim bu arada ama ben genelde elimde olan filmleri sıkıntıdan bir kaç kez izlerim .

son olarak Allah kimsenin başına vermesin sevdigini genç yaşta kaybetmek evlat acısı gibi olsa gerek (ne benzetme yaptım yaw)

katılıyorum. Ben de çok büyük beklentiyle izledim heralde ondan çok hoşuma gitmedi. Belki bu filmden önce Notebook gibi mükemmel bi filmi izlemiş olmamın da etkisi de vardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

Orjinalden alıntı: akidibol

ya bilmiyorum yanlış hatırlamıorsam senin tavsiyen üzerine bulup izlemiştim filmi (r7brtpires) ama beni o kadar da etkilemedi yani bazı bölümleri fazla klişe. popüler oğlan zeki kızla dalga geçer sonra aşık olur ....

katılıyorum. Ben de çok büyük beklentiyle izledim heralde ondan çok hoşuma gitmedi. Belki bu filmden önce Notebook gibi mükemmel bi filmi izlemiş olmamın da etkisi de vardır.

Evet; notebook da a walk to remember gibi nicholas sparks uyarlaması o da mükemmeldi
    İkisi de duygusal filmler ama notebook'da daha uzun yıllara yayılan bi aşk olduğu için a walk to remember'dan çok etkilenmemek normal ben notebook'u daha sonra izledim bu yüzden a walk to remember da çok etkileyici geldi
    Notebook'u sonra da seyretsem A walk to remember'dan yine de şimdiki kadar etkilenirdim diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemile_gs -- 1 Ekim 2006; 0:12:17 >

• az önce senin bu topic ini imzanda görerek girdim bütün yazılanları okudum fragmanını izledim limewire ı açtım a walk to remember yazdım buldum ve şu an %10 u inmiş durumda gerçekten çok merak ettim dostum bu tür gençlik filmlerine bayılırım hele böle içinde süper bi aşk geçenlere duygularımı kabartır ama biraz duygusuz bi insanımdır hayatımda hiç bi film izledikten sonra ağlamadım o kadar duygusal filimi izlememe rağmen... inş bunu izledikten sonra bi ilki yaparım ve zırlarım çok istiyorum ağlamayı filmi izledikten sonra yorumumu yapıcam beğeniceğimden eminim hele senin ilk yazdıklarını okuduktan sonra direk indiresim geldi günde 3-4 kere izleyenler falan bunu yazarken %12 oldu bu arada heycanla bekliyorum 700mb ama 3 saate anca iner

• ooo hadi bakalım, bi walk to remember fanatiği daha geliyor
  • dün izledim filmi dostum çok beğendim gerçekten harikaymış hele o çocuk evlenme teklif ettiğinde kızın yüz ifadesinde çok duygulandım AMA AĞLAYAMADIMM o kadar duygulanmama rağmen odunum galiba yauw süper bi film ama günde 4-5 kere falan sıkar yahu çok teşekkür ederim dostum bana bu kadar güzel bi filmi izlettiğin için
  • UP diyorum çünkü bu filmi herkesin izlemesi lazım
  • selam arkadaşlar
    ya ben dün izledim bu filmi, nette gezerken birkaç kez methini duymuştum
    aman Allah'ım o nasıl bir filmdi öylee !
    resmen içime oturdu kalbimde bir ağırlık hissettim yaa
    hayatımda (hatırladığım kadarıyla) izlerken ağladığım ikinci filmdi bu (diğeri Babam ve Oğlum :))
    Off of normal halime dönmem ne kadar sürer siz bilirsiniz deneyiminiz var :D bi umut verin bana
  • Fragmanı da seyretmedim ama şu papazın kızı değilmiydi bu kız... Sonra ölüyor filan... Sonundan nefret ettiğim aşk filmlerinden biri... Diğeri de Sweet November'dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manikdepresif

hacılar hemen türkçe adını yazıonuz izliyom ve paylaşıom.hadi ok

"Uzaktaki Anılar"mış kitap ismi ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 12 Ekim 2006; 23:16:21 >
  • arkadaşlar yazdan beri bu film elimde ve izlememiştim r7brtpires arkadaşın imzasında gorunce hatırladım ve bu akşam seyretçem. vala heyecanlandım ya. baya güzel bi filme benziyo... izleyince yorumları yazarım...
  • filmi tam unutmuşken r7brtpires adlı vicdan yoksunu şahsın imzasında görünce hatırlayıp izledim.. r7brtpires kardeş yapılır mı bu? Hiç mi insaf yok sil şu filmi imzandan

Kısacası yapımda ve yayında emeği geçen herkesin allah belasını vermesin

Çok güzel film ama bence seyretmediyseniz hiç bulaşmayın.. Gidin fearless'ı (huo yuan jia) bi daha seyredin

• ilk izlediğimde gençlik filmi zannederek girmiştim olaya ama yıkım daha fazla oldu bu yüzden. üstelik filmin ilk 40-45 dakikası tam beklediğim gibi ilerlerken bi yandan switchfoot çalmaya başladı bi' yandan jamie&landon ilişkisi neyse... daha fazla bunalıma itmeyelim insanları
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.