bir sorum olucak aracımda ilk depoyu bitirdim bir depoyla 140km yapabildim soylenen 2-3 depo sonra normale doner ılk depo olmasına ragmen bu tuketım normalmıdır? ayrıca depoda gaz azalınca park esnasında ve geri viteste silkeleme ve rolantıde dalgalanma baslıyor.normal surus ve sabah calısmada gaza gecıste hıc bir sorun yok sadece gaz azalınca yapıyor gaz tepkiside gecikiyor biraz. aracımın butun bakımları yeni ve tam benzinde bir sorun yok..
Bir sorum olacaktı, Renault scenic 2 2006 model araç sahibiyim.1.6 benzinli,manuel vites,atiker de herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ve Bursa da işçiliğin iyi olduğu bir atiker servisi tavsiye edr misiniz,cevap için teşekkürler...
sayın candan müh. yetkilisi,
aracım 1,4 accent era brc ile atiker arasında çelişkideyim. sizlere bir kaç sorum olacak atikerin hangi modeli aracım için uygundur. atikeri aracıma taktırdığımda sorun yaşarmıyım (bir çok kişi arıza lambası yanmasından şikayetci) Eskişehir'de şikayetsiz iyi montaj yapan bayi hangisidir. kit ücreti ne kadardır, trafiğe işletme için ne kadar masraf ederim.
merhaba
yaklaşık 2-3 hafta kadar önce fiat uno 70S aracıma atiker marka lpg bağlattım takıldığı andan itibaren en az 10 sefer sorun yaşadım ve sorunlu bir şekilde kullanmaya da devam ediyorum artık bu montaj atölyesinin konuya vakıf olmadığı düşünüyorum bir daha da aracımı o atölye ye götürmek istemiyorum
öğrenmek istediğim aracımı sizin veya konuya vakıf başka bir atiker servisine götürdüğümde sorunlarımın çözülmesi karşılığında herhangi bir ücret ödemem gerekiyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: erkancop
HONDA CIVIC en çok montaj yaptıgımız araçlardan biri.atikerde çok uyumlu ve sorunsuz.www.candanmühendislik.com.tr sitemizde resimleri mevcut.iyi bir ayarla arıza lanbası yanmaz yansada bir kere servise gelip ayarları kontrol edilerek sorun gider.
quote:
Orijinalden alıntı: candan mühendislik
atiker aracınıza uyumlu özellikle yakıt konusunda iyi sonuçlar aldıgımız bir ürün.iyi bir servis olsun markası atiker olsun.safe fast ti biz tercih ediyoruz daha verimli ve daha sorunsuz. ayrıntılı fiyatlarımızwww.otogaztr.com sitemizde .kazançlı sürüşler...
quote:
2008 MODEL HONDA CİVİC ARACIMA ATİKER MARKA LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYOUM. UYUMLUMUDUR HERHANGİ BİR SORUN YAŞARMIYIM. ATİKERİN HANGİ SİSTEMİNİ NE KADARA TAKTIRABİLİRİM.
daha önce honda cıvic lere montajınız oldumu? . arıza lambası yanar mı?
detayları iyi yakalmışınız.aynen dediğiniz gibi bazı noktalara dikkat edilmesi gerek.iyi bir servis zaten bunlara özen gösterir.otogaz işi güvene dayalı bir iş bu yüzden seçici olmak lazım.www.otogaztr.com
quote:
BİR SORUM DAHA OLACAK İŞÇİLİĞİN İYİ OLMASI NASIL OLUR . ENJEKTÖRLERE GELEN HORTUMLARIN KISA OLMASI ? MEME ÇAPLARININ UYGUN OLMASI GİBİ Mİ ?BU MEME ÇAPLARI STANDART DEĞİL Mİ HER ARAÇA HER MARKAYA GÖRE FARKLI MI? MANİFOTA AÇILACAK DELİKLERİN AÇISI BELİRLİ BİR YERİ VARMI? BAŞKA NELER ÖNEMLİ DİRKİ İŞÇİLİKTE?
ilk depoda yakıt fazla olur diye bir şey yok,siz ışıklara göre hesaplamışsanız yanılırsınız.yorum yapmak için erken davranmışınız 2-3 depo ölçüm yapın sorun olmayacaktır. gaza geç tepki verme sorunu enjektör hortumları uzun olmasından yapar.www.otogaztr.com
quote:
Orijinalden alıntı: SHARKY
bir sorum olucak aracımda ilk depoyu bitirdim bir depoyla 140km yapabildim soylenen 2-3 depo sonra normale doner ılk depo olmasına ragmen bu tuketım normalmıdır? ayrıca depoda gaz azalınca park esnasında ve geri viteste silkeleme ve rolantıde dalgalanma baslıyor.normal surus ve sabah calısmada gaza gecıste hıc bir sorun yok sadece gaz azalınca yapıyor gaz tepkiside gecikiyor biraz. aracımın butun bakımları yeni ve tam benzinde bir sorun yok..
atikerde hiç bir sorun yaşamazsınız rahatça taktırın.şimdiden kazançlı sürüşler.bursada bildiğim y.tomurcuk oto bu işi iyi yapanlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: M.LE SAGE
Bir sorum olacaktı, Renault scenic 2 2006 model araç sahibiyim.1.6 benzinli,manuel vites,atiker de herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ve Bursa da işçiliğin iyi olduğu bir atiker servisi tavsiye edr misiniz,cevap için teşekkürler...
Ben Hatay İskenderun İlçesinde oturmaktayım.2004 model Volkswagen golf 1.6 Primline 63.000 de aracım var bugüne kadar lpg dönüşümü taktırmayı hiç düşünmedim taki benzim 4 tL Olana kadar daha ne kadar artacak onuda allah bilir... Sizden ricam benim aracıma en uygunu safa fast model dediler ve de bagaç hüçük olduğundan simit tank önerenler oldu bir bilen Ombusman olarak sizden ricam Atiker taktırmaya karar verdim taktırıken nelere dikkat etmeliyim çok değişik kişilerden fikir aldım kafam karıştı en iyisi sizlerin önerileri kelpçeye hortuma regülatöre şamandıra ya kontrol ünitesine çin malıymış vs vs nelere dikkat etmeliyim ???
quote:
Orijinalden alıntı: muzo86
aracım 1,4 accent era brc ile atiker arasında çelişkideyim. sizlere bir kaç sorum olacak atikerin hangi modeli aracım için uygundur. atikeri aracıma taktırdığımda sorun yaşarmıyım (bir çok kişi arıza lambası yanmasından şikayetci) Eskişehir'de şikayetsiz iyi montaj yapan bayi hangisidir. kit ücreti ne kadardır, trafiğe işletme için ne kadar masraf ederim.
atlanmışım neden acaba
erken yorum yapmısım orda hatam olmus kusura bakmayın yanlıs hesaplama yapmısım.. rolantıdekı dalgalanmalar ve silkelemeler karter havalandırma hortumundaki yırtıktan kaynaklı cıktı sefakoy subenızde tespıt edıp bana gosterdıler sorunu. bende yaptırdım su an bi sıkıntı yok tesekkurler
quote:
ilk depoda yakıt fazla olur diye bir şey yok,siz ışıklara göre hesaplamışsanız yanılırsınız.yorum yapmak için erken davranmışınız 2-3 depo ölçüm yapın sorun olmayacaktır. gaza geç tepki verme sorunu enjektör hortumları uzun olmasından yapar.www.otogaztr.com
quote:
Teşekkür ederim.aracınız için atiker safe fsst mukemmel bir tercih.iyi bir bayiiye giderseniz sorun olmaz.ürünün enjektör hariç tamamı (contasına kadar) konyada fabrikalarında yapılıyor.içiniz rahat olsun.şimdiden hayırlı olsun.www.otogaztr.com
quote:
Orijinalden alıntı: nbaholu
Ben Hatay İskenderun İlçesinde oturmaktayım.2004 model Volkswagen golf 1.6 Primline 63.000 de aracım var bugüne kadar lpg dönüşümü taktırmayı hiç düşünmedim taki benzim 4 tL Olana kadar daha ne kadar artacak onuda allah bilir... Sizden ricam benim aracıma en uygunu safa fast model dediler ve de bagaç hüçük olduğundan simit tank önerenler oldu bir bilen Ombusman olarak sizden ricam Atiker taktırmaya karar verdim taktırıken nelere dikkat etmeliyim çok değişik kişilerden fikir aldım kafam karıştı en iyisi sizlerin önerileri kelpçeye hortuma regülatöre şamandıra ya kontrol ünitesine çin malıymış vs vs nelere dikkat etmeliyim ???
Bebce kesinlikle atikeri tercih edin.her bayiinin tercihi farklı olabiliyor,bizim genelde tercihimiz safe versiyonu.şimdiden kazançlı sürüşler..
quote:
quote:
atlanmışım neden acaba
biz teşekkür ederiz,çay içmeye bekleriz..
quote:
erken yorum yapmısım orda hatam olmus kusura bakmayın yanlıs hesaplama yapmısım.. rolantıdekı dalgalanmalar ve silkelemeler karter havalandırma hortumundaki yırtıktan kaynaklı cıktı sefakoy subenızde tespıt edıp bana gosterdıler sorunu. bende yaptırdım su an bi sıkıntı yok tesekkurler
quote:
quote:
cok tesekkur ederim gelirim insallah cayınızı içmeye saygılar..
G Ü N C E L . . .
fiat albea 1.4 premio aracıma atiker safe fast sistemini taktırdım...lpg gösterge lambası başta çok yavaş sonra çok hızlı indi...40 lt lik silindirik tank kullnıyorum...lpnin bittiğini nasıl anlayacağım...40 lt lik tank sanırım 32-33 lt felan alıyor..şu anda 250 km gittim kırmızı lamba yandı ama sürekli değil arada bir yeşil ışık da yanıor..kırmızının ilk yanmaya başladığı anfdan itibaren kaç km gidebilir..lpg tam bittiğinde sesli uyarı sistemi var mı...
göstergedebisorun görünmüyor.kırmızıda kaç km gidecegini bir iki denemeden sonra siz tespıt edersiniz.gaz bittiğinde benzine geçerken düdük sinyali vererek uyarır.
quote:
Orijinalden alıntı: hazemeteo
fiat albea 1.4 premio aracıma atiker safe fast sistemini taktırdım...lpg gösterge lambası başta çok yavaş sonra çok hızlı indi...40 lt lik silindirik tank kullnıyorum...lpnin bittiğini nasıl anlayacağım...40 lt lik tank sanırım 32-33 lt felan alıyor..şu anda 250 km gittim kırmızı lamba yandı ama sürekli değil arada bir yeşil ışık da yanıor..kırmızının ilk yanmaya başladığı anfdan itibaren kaç km gidebilir..lpg tam bittiğinde sesli uyarı sistemi var mı...
g ü n c e l ...
Merhaba aracım 1992 model broadway üzerinde 12 yıldır kullandığımız Ag marka hollanda malı lpg vardı. şimdi Atiker taktırdık. Araç 270-280 yakmakta ve memnuniyetsiz oluşumuza hak verirsiniz. ayara gidilmesi gerek dediler gittik ayar yapıldı yine aynı sonuç. yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz ama bu kadarda olmaz. sorun nedir ustam? atiker taktık hatamı ettik