Şimdi Ara

A Maber: Ormanlar karbon yayıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buna tesadüfen kanalları gezerken denk geldim ve resmi ben çektim. Bi yerden alıntı değil. Yalancı olduklarını biliyorduk da, bu kadarını bilmiyorduk. Kendilerini sürekli geliştirmek için yeni yeni yalanlar üretiyorlar. Yorumlar sizde...

Alttaki trol, bunun 2021'deki haberden alıntı olduğunu söylüyor. Ya sormazlar mı insana bayram değil, seyran değil, eniştem beni neden öptü? 4 yıllık haberi neden bugün yeniymiş gibi verirsin?

Unesco bunu demiş olsa bile itibar edilir mi? Edilmez. Nerde görülmüş ormanın havayı kirlettiği? Aaa, gerçekten mi? Tamam o zaman. Daha fazla kirletmesin. Çözüm olarak bütün ormanları keselim mi dememiz lazım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Nisan 2025; 0:21:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir AKP'li başkasını neyle itham ediyorsa, biliyoruz onu kendisi yapıyordur. Cevap yazan, bir de AKtrollüğü ile ün salmış biri ise daha da manidar oluyor.

Bahsettiğin haber 2021 yılına ait ama bunu partinin çıkartmak istediği İklim Kanunu öncesinde yeniymiş gibi haber yapmaları oldukça anlamlı...

O resmi çarşamba günü ben çektim. Eskiden yapılmış haberin resmi değil

Ayrıca, unesco değil, neresi olursa olsun, ormanları katletmek için sürekli bahanelerin arandığı bir zamanda buna inanan, akıl sağlığını kontrol ettirmeli.

Ormanın havayı kirlettiği nerde görülmüş? İneklerin osuruğu gibi bir şey oldu bu. Çözüm ne? İnekleri ve ormanları yok etmek mi? Hava o zaman daha mı temiz olacak?
  • TROL konu...

Google'a yazarsan çıkıyor 2021 yılında haber olmuş bu olay. Sradan bir haber yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Nisan 2025; 22:0:38 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Bir AKP'li başkasını neyle itham ediyorsa, biliyoruz onu kendisi yapıyordur. Cevap yazan, bir de AKtrollüğü ile ün salmış biri ise daha da manidar oluyor.

Bahsettiğin haber 2021 yılına ait ama bunu partinin çıkartmak istediği İklim Kanunu öncesinde yeniymiş gibi haber yapmaları oldukça anlamlı...

O resmi çarşamba günü ben çektim. Eskiden yapılmış haberin resmi değil

Ayrıca, unesco değil, neresi olursa olsun, ormanları katletmek için sürekli bahanelerin arandığı bir zamanda buna inanan, akıl sağlığını kontrol ettirmeli.

Ormanın havayı kirlettiği nerde görülmüş? İneklerin osuruğu gibi bir şey oldu bu. Çözüm ne? İnekleri ve ormanları yok etmek mi? Hava o zaman daha mı temiz olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Nisan 2025; 0:17:19 >
  • evet! hemen kesip şu şekil yapmak lazım:

x (formerly twitter)
    Professor (@ProfessorSalva) on X
    https://x.com/ProfessorSalva/status/1915084396429705628
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Arakdaşım A haber izle izleme BANA NE...

Bu tarz uç kanalları takip etmeyin zaten hangi taraftan olursa olsun.

Ama 2021 yılında daha gündem olmuş bir konuyu koşunnn ne YALAN ATIYORLAR bakıyon diye vermek yanlış.

Google'a yazsan bu başlıkta yüzlerce haber çıkıyor zaten.

Alenen boş yapmak ve Trollük yapmak oluyor bu tarz konu açmak.

www.aa.com.tr
    Dünya'da 10 orman, emilimini yaptığı karbondan daha fazlasını yayıyor
    https://www.aa.com.tr/tr/cevre/dunyada-10-orman-emilimini-yaptigi-karbondan-daha-fazlasini-yayiyor/2405723

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Nisan 2025; 0:28:26 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. Fikirtepe'de hava artık daha temiz olacak

• Aynen yeşil alan kalmamalı her yere sovyetler birliği konutları dikmeliyiz. Yeşil olmasın aman, insanlar depresyondan mutsuzluktan kurtulur falan.

Bol bol gri olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Senin anlayışın kıt galiba. Çarşamba günü ben çektim resmi diyorum

quote:

İneklerin osuruğu gibi bir şey oldu bu

quote:

How many cows are in the world in 2025?
    The global cow population, including all breeds, stands at approximately 1.5 billion,

Gaz çıkarma ve dışkı hesabı işine girilirse insanlar 8 milyar, İnekler 1, 5 milyar, bi de şu var ineklerin dışkısı gübre oluyor, anında faydalı yani çiftçilikte, bitki yetiştirmede.

Sen anlamıyon galiba HABER YALAN veya UYDURMA değil diyorum.

Arada bir gündeme gelen sıradan bir HABER.

2021'den beri peyder pey ortaya çıkan her haber kanalında görebileceğin bir haberi koşunnnn ne diyorlar yalan dolan var gibi sunmaya çalışma artık diyorum...

Not: Haberi düzgünce okusanız TÜM ORMANLAR demiyor orada dünya miraslar listesindeki 10 orman diyor ! Konunun Türkiye ile bile alaksı yok . Ama laf ola beri gele hesabı oradan nereye Kanal İstanbul'a veya Türkiye'de bir habere mi geleceksiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Nisan 2025; 2:47:3 >

• İlkokul Hayat Bilgisi:

Bitkiler geceleri oksijen alıp karbondiotsit salar...

• selamivural kullanıcısına yanıt
    İneklerin bedeninin % 99'u kullanılabiliyor ama insanın işe yarar hiç bir şeyi yok

• yalan haberde nirvanaA Maber: Ormanlar karbon yayıyor 

• Bu tür haberler bilincli yapilir. önce insanlarin bilincaltina kisaca ekilirler, yerlestirililrer. Zamani geldiginde ise konu üzerinde uzunca dururlar. Gün gelecek ineklerde düsman ilan edilecek.

• Enteresan. Bu forumda hala ÖzkanK isimli beyefendiyi bloklamamış normal insan var mı? Şaşırdım.

• Kanal İstanbul güzergahındaki ormanlar sağlığa zararlıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. X kullanıcısına yanıt
    Sonraki aşamada yapacakları haber bu olacak ellâm 😒

AKP, rant partisidir ve ranta bağ(ım)lıdır. O yüzden büyük projeler biterse AKP de biter.

• serkanugur S kullanıcısına yanıt
    Blok sistemi bozuk çalışıyor kardeşim. Blok atınca sen onu göremiyorsun ama o senin konularını ve mesajlarını görmeye devam ediyor. Seneler önce de söyledim bu yönetime ama hiç bir şey yapmadılar.

Yönetimin önce ülke dünya gündemi mesajlarının mesaj sayılmasını kaldırıp belli bir süre ve mesaj sınırı getirmesi lazım bu bölüme.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.