Şimdi Ara

A Connection Error Has Occurred (80029020)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapmam gerekiyor? Download'da bir sıkıntı yok; ama sign out oluyorum. Konsol ilk açılışta Sign In Automatically aktif olmasına rağmen Auto Sign-In olmuyor. Hata veriyor. Manuel giriyorum. Sonra tekrar atıyor. Internet Connection Test yapınca A Connection Error Has Occurred (80029020) hatasını veriyor.

Connection test completed.
    Obtain Ip Address Succeeded
    Internet Connection Succeeded
    Playstation Network Succeeded
    UPnP Not Available
    NAT Type Type 2
    Connection Speed (Download) 349.1 kbps
    Connection Speed (Upload) 167.3 kbps
    A connection error has occurred.(80029020)

Modem Airties Rt-103
    Switch Airties 8 Port

• Modemin Ayarlarından Fln

UPnP i Açman Gerekiyor...

Not Available ile doğru düzgün oyun oynayamassın...
  • Internet Connection Settings'den UPnP enable yapmama rağmen testte Not Available yazıyor. Modemle ilgili nasıl bir ayar yapmam gerekiyor? Yoksa PS3'den mi bir şeyler değiştireceğim?
  • Benim asıl derdim Sign Out olmam. Yoksa manuel girince online oyun rahat oynayabiliyorum. Bir süre sonra atıyor; ama download'da devam ediyor. Tuhaf bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 21 Şubat 2010; 0:39:11 >
  • Wi-Fi mi kullanıyorsun? Aynı sorun 1,5 gündür bende de başladı...%85 çeken hat , %55'e düştü...
  • Wi-Fi değil. Ethernet kablosu kullanıyorum.
  • Bu hata kodunu alan kimse yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben varım yazdıgımı okumamışınız
  • modemi resetle
  • bugün bende MAG oynarken aldım bu hatayı PSN'den düştü oyundan attı felan modemi kapatıp açtım sorun düzeldi valla
  • Hata kodları üçe çıktı.
    80029020
    80710102
    8002A548

Sign Out oluyorum; ama demolarım inmeye devam ediyor. Modeme reset attım. Hiçbir işe yaramadı. Birkaç gün öncesine kadar bir sorun yoktu. Lütfen ne ayar gerekiyorsa yapayım. Yardımcı olun.
  • sisteme reset at.
  • Sisteme nasıl reset atılıyor? Trophy ve Save'ler siliniyor mu?
  • Konsol Network'ten atıyor beni. Manuel giriyorum. Bir süre sonra tekrar atıyor.
  • modem den PS3 un kullandigi uygun port numalarini icin port forwarding tanimlaman gerekiyor,azcik google da arastir
  • Ben de bu hata kodunu alıyordum. (internetim quicknet, modem pirelli).http://www.portacmak.com/StaticIP/PS3/PS3-StaticIP.html?sabitipler=3ps&A=StaticIP/PS3/PS3-StaticIP.html burada yazanları harfiyen yaptım ve sorunum halloldu. ps3 ip'sini pc ip'sinden farklı yapın. Atıyorum, pc İP'si 192.168.1. 2 olsun. Ps3'ün ipsi 192.168.1. 3 olmalı.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yazdıklarınızı deneyeceğim.
  • Bu sorun bende de vardı bi aralar.Aynen download devam ediyordu fakat sign out oluyordum psn den.Sonra neyse ki kendi kendiliğine 2 gün sonra falan düzeldi.
  • İki gündür de bütün ışıkları yanmasına rağmen modemde bağlantı kopuyor. Bir de bu çıktı başıma. Adaptörü tak çıkar yaptım. Şimdi bağlandı. Şu network ne bela işmiş. Her şey otomatik ne güzel derken abuk subuk hatalar olmaya başladı.
  • bu sorun yüzünden kaç maç kaybettim fifada :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.