Şimdi Ara

%99 ve düşük fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün bir sıkıntıyla karsılastım ekran kartı %99da çalışıyor olmasına ragmen fps battlefield 4 te 18 kholatta 3-5 fps ye indi.Hiçbir mantıgını anlayamadım sistem geri yükleme yaptım duzeldı gıbı ama sorunu oyunu oynadıktan 10 dk sonra falan yapıyodu ısı ile alakası yok nedir bu ?

İntel Core i5 9400F 3.9ghz CPU | Gigabyte GTX 1650 Super 4 gb GPU single fan| Corsair DDR4 2133 MHZ 8x2 16GB RAM | Asrock H310M HDV anakart|Cooler master i71C cpu cooler| Corsair CV550 80 Plus Bronze | Cooler Master HAF 912 | Hyperx Alloy elite RGB mekanik klavye cherry mx red | Rival 600 & msi gm40 gaming mouse | AOC 1080P @75 HZ Gaming Monitor|
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimcan34

arkadaşlar dün bir sıkıntıyla karsılastım ekran kartı %99da çalışıyor olmasına ragmen fps battlefield 4 te 18 kholatta 3-5 fps ye indi.Hiçbir mantıgını anlayamadım sistem geri yükleme yaptım duzeldı gıbı ama sorunu oyunu oynadıktan 10 dk sonra falan yapıyodu ısı ile alakası yok nedir bu ?

Online oynuyor iseniz genelde cpu yükleniyor yükü biliyorsunuzdur acaba çokmu ısındı ?
  • sicaklikla ilgili degil arkadasim bir kere oldugu zaman ilk actigimdada bf4 18 fpsde calisiyor anca yeniden baslattigimda duzeliyor ama belli bi sure sonra yine oluyor sanki arka planda bi uygulama calisiyomus gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İntel Core i5 9400F 3.9ghz CPU | Gigabyte GTX 1650 Super 4 gb GPU single fan| Corsair DDR4 2133 MHZ 8x2 16GB RAM | Asrock H310M HDV anakart|Cooler master i71C cpu cooler| Corsair CV550 80 Plus Bronze | Cooler Master HAF 912 | Hyperx Alloy elite RGB mekanik klavye cherry mx red | Rival 600 &amp; msi gm40 gaming mouse | AOC 1080P @75 HZ Gaming Monitor|
  • merhaba sorunu çözebildiniz mi ? Aynı sorunu yaşıyorum 2 kere servise verdim normal diyip yolluyolar fakat hala aynı anlattığınız gibi sorunum.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.