Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KASASI İÇİNE EKRAN TAKMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba; bilgisayar kasamın egzoz fan bölümüne fan yerine ekran takmak istiyorum. Elimde 7” hdmı çıkışlı ve USB den güç alan çerçevesiz ekran mevcut. Anlamadığım konu bu ekranda nasıl sabit bir görüntü oynatılıyor ? Bendeki sadece ekran. Arkasında ayrıca takılan bir kartı yok. Aida 64 sensorpanel için kullanıyorum. Lakin ben kısa video ya da hareketli duvar kağıdı gibi bir şey oynatmak istiyorum. Nasıl oluyor ? Alttan başlat çubuğu gözüksün istemiyorum ve bilgisayarı çalıştırdığımda otomatik devreye girsin istiyorum. Örnek resim paylaşıyorum. Egzoz fanı olmayan kasa resmide bana ait.


    şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

    BİLGİSAYAR KASASI İÇİNE EKRAN TAKMA


    BİLGİSAYAR KASASI İÇİNE EKRAN TAKMA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Harici bir usb video decoder kartı alıp ekran bağlantısını kurup flash belleğe attığınız video veya gifi oynatabilirsiniz, yazılımsal olarak yapmak isterseniz illaki bir programı vardır biraz araştırırsanız küçük ekranı pcye bilgi ekranı olarak tanıtıp istediğinizi yapabilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teslanınyeğeni kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Evet sizin söylediğinizde bir çözüm. Mevcut olan Raspbery 7” ekranıma wallpaper engine uygulamasından hareketli duvar kağıdı sabitledim ve Windows ayarlarından da başlat çubuğunu gizle - başlat çubuğunu sadece ana ekranda göster yaptım. İstediğim şekilde oldu. Şimdi sadece kasa içine montaj yapacağım. Bahsettiğim ekran USB üzerinden güç alıyor vs hdmı ile ekran kartına bağlanıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.