Şimdi Ara

tablet şifresi kırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
30.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 1 hafta önce aldığım tableti saolsun kardeşim deseni yanlış girerek kitledi g-mailde haliyle unuttum çok şey denedim power tuşuyla ses açma-kapama ya bas dediler yaptım ama olmadı bu tableti nasıl kurtarabilirim
    tabletim=ASUS Memo Pad ME172V yardımcı olursanız sevinirim

• Cihaz internete bağlıysa bir şekilde gmail hesabınıza ulaşmanız gerek. Bilgisayardan gmail şifre hatırlatma yollarını deneyin. Aynı durum benimde artes tabletimin başına gelmişti. Benim ki internete de bağlı değildi mecburen yazılımı tekrar atmak zorunda kalmıştım. Sizde verilerinizi yedekleyip formatlayabilirsiniz. Gerekli yazılımlar asusun sitesinde yer alıyordur.

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfb06_ G kullanıcısına yanıt
    quote:

Merhaba.https://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad/#support_Download sayfasından tabletiniz için gerekli yazılım dosyalarını bilgisayarınıza indiriniz. 1. yazılım dosyası (rom, firmware) Asus MeMO Pad Kernel Code for Android 4.1.1 JB OS (V0314). Others kısmından da USB sürücüsü ve Veri temizlemek için yazılımlar mevcut. Bu yazılımlarıda indiip tablete bilgisayar üzerinden yeniden rom kurulumu yapın ya da formatlayın tabletiniz ilk günkü gibi açılacaktır. Kolay gelsin.

Alıntıdır.

• bu işlemi yapınca garanti iptal olurmu sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia x2 güvenlik kodu kırma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tableti servisine götür veya pc programıyla rom un içine girip gmail adresini değiştir

Orijinalden alıntı: panter20

fbi bile android'in kilit ekranini kiramiyorken bizim kirmamiz imkansiz. tek yapacagin sey yeniden yazilim atmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: panter20

fbi bile android'in kilit ekranini kiramiyorken bizim kirmamiz imkansiz. tek yapacagin sey yeniden yazilim atmak.

fbi kırmakla uğraşmaz direk içinde ki veri diskini söker yenibir okuyucuya takar kullanır

kıramzmış
    bizbile uğraşıp hangi şifreleri kırıyoruz onlar tablet açamıyo

• gfb06_ G kullanıcısına yanıt
    garanti dışı olur verme sakın
    fbi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba,ACER ICONIA TAB A200 MARKA TABLETE ŞİFRESİNİ UNUTTUĞUM İÇİN HARD RESET ATMAK İSTEDİM,YAKLAŞIK 20 DAKİKADIR ''bootloader v0.03.06-ICS: Starting Fastbook USB download protocol'' yazıyor hiçbir işlem yapmadan lütfen yardımcı olur musunuz ? İlginiz için teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: bursasupporters

Merhaba,ACER ICONIA TAB A200 MARKA TABLETE ŞİFRESİNİ UNUTTUĞUM İÇİN HARD RESET ATMAK İSTEDİM,YAKLAŞIK 20 DAKİKADIR ''bootloader v0.03.06-ICS: Starting Fastbook USB download protocol'' yazıyor hiçbir işlem yapmadan lütfen yardımcı olur musunuz ? İlginiz için teşekkür ederim.

nereden attınız hard reseti?

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Henüz Reset atamadım ''bootloader v0.03.06-ICS: Starting Fastbook USB download protocol'' ekranından sonra hiçbir işlem yapamıyorum,teşekkür ederim/b]

Orijinalden alıntı: Playexata

tableti servisine götür veya pc programıyla rom un içine girip gmail adresini değiştir

Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama çok merak ettiğim için yazmak zorunda kaldım.
    Şu pc programıyla romun içine girip gmail adresi nasıl değiştirilebiliyor? Yaklaşık 5 senedir böyle birşey duymamıştım ve mantık olarak ta o kadar yanlış geliyor ki bu yüzden çok ilgimi çekti.

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.