Celal Şengör'ü de çağırsalardı keşke, anlatırdı kurtuluşu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Hayyam12 -- 10 Eylül 2022; 0:9:21 > |
9 eylül İzmir'in kurtuluşu 100. yıl canlı - Tarkan

-
-
güzel olmuş,celal şengör ne alaka yahu adam jeolog izmirin fay hatlarını anlatabilir o anca.
-
Sağol Ömerhayyam gidemedim diye üzülmüştüm
-
Yalnız felaket bir kalabalık var......
-
Acayip kalabalık gelmek delilik.
-
Çok iyi yaa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu milletin vatanın kurtuluşundan rahatsız olanlar.
Olmaya devam edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha konser başlamadı youtube dan bile 125.000 kişi izliyor.
meydanda nasıl bir kalabalık var acaba.
-
ilk seçimde de inşAllah millet ittifakının gelişini kutlarız.
Rabbim o günleri ihsan eylesin bize.
-
Söyle bulunduğun gruba KK'nın adaylığını desteklemeyi bırakıp Mansur'u desteklesinler o zaman.
-
Kemal Kılıçdaroğlu ne yapıyor orada? Hadi izlemeye gittin elinde bayrak ile platforma çıkıp halkı selamlamak neden? Siyasi miting mi bu?
Siyasi rant için hiç bir fırsatı kaçırmıyor. :(
-
Meydan dolu, sokaklara taşmış. Polis, ambulans ilerleyemiyor.
-
Reyizte gelseydi gelme diyen olmadı
-
forumun trolü özkank. gelmiş yine.. Birde eleştiri yapıyor utanmadan. Zoruna giden ney, yoksa izmirin kurtuluşumu, hadi hadi itiraf et
-
İzlemeye gidebilir izlemesine bir şey diyen yok ki.
Ama konseri siyasi ranta çevirmeye çalışması platforma çıkması yanlış işte bunu bile bile savunmayın. İnsanlar oraya konser izlemeye Tarkan'ı görmeye gidiyor. Yarın çıkıp bak ben ne kalabalık topladım demek ki Cumhurbaşkanı ben olmalıyım demezse iyidir.
-
en son tanju diyodun mansura mı döndün yine...
amma dert ettin...sabah akşam konu açtırıyorlar sana yine de beceriksizsin.
ama üzül çünkü kim aday olursa olsun artık gidicisiniz..
-
bu ülke şehit tabutuna kolunu dayayıp eline mikrofon alanları gördü..ne rantı diyon sen...
-
100 megatonluk Tsar bomb mu fırlattın ışığı gözümü aldı
-
İstersen masaya çık tepin....
Konsere gelmek isteyen herkes gelir. Keşke senin orada görmek istediğin liderde gelseydi, kimse gelme demezdi, kimse engelleyemezdi ama neden gelemediğini bir düşün bence, cevabı basit...
Çünkü burası İzmir......Kemal Kılıçdaroğlutwitter
Kemal Kılıçdaroğluhttps://twitter.com/kilicdarogluk/status/1568332895512657922?s=46&t=_rK9X5kBaCvLBrIANkBwGg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 9 Eylül 2022; 23:59:18 >
-
tüm canlılar bir bir patladı
kesin jammerlarla neti kesiyolar :))))))
forumun trolü özkank. gelmiş yine.. Birde eleştiri yapıyor utanmadan. Zoruna giden ney, yoksa izmirin kurtuluşumu, hadi hadi itiraf et |
bu ülke şehit tabutuna kolunu dayayıp eline mikrofon alanları gördü..ne rantı diyon sen... |
Hava atacak bir şey yok ki. İzmir'in belki de 1/4'ü falan orada. Öyle bir kalabalık var ki ilk defa böyle bir şey gördüm. Akın akın insan geldi. Alsancak tarafındayım normalde insandan geçilmiyordu. İnsanlar hasret kalmış şöyle şeylere.. Eskiden Fanta Gençlik falan olurdu. Alışagelmiş bir durumdu. Mevcut iktidarın politikaları covid19'la birleşip 100.yıl etkinliği de tuzu biberi olunca inanılmaz bir kalabalık oluşmuş. Çok da tatlıydı insanların bir ses, bir durum altında böyle birleşmeleri.. Hoşuma gitti. :) |
ilk seçimde de inşAllah millet ittifakının gelişini kutlarız. Rabbim o günleri ihsan eylesin bize. |
İzmir tuik verilerince 4.5 milyon . izvak verilerince 6 milyonluk şehir. yani dışarıdan gelenlere ihtiyaç yok. kordonda cumhuriyet mitinglerinden çok daha kalabalık bir görüntü varki 1.5 milyon civarı insandan bahsediyorlar. böyle bir kalabalıkta şöyle oldu böyle oldu denmez. denemez. Benim gözümde siyasal islamcıları her türlü titreten bir kalabalık vardı. bu sebeple ki gerek twitter da , gerek ekşi sözlükte manyak gibi başlıklar açıyorlar. işte forumda da anca işin siyasi boyutuna laf geliyor. Kemal kılıçdaoğlu nun orada olması falan çok takılacak şeyler değil. sonucta izmir CHP belediyesi ve bu tip kutlamalara CHP belediyeleri sahip çıkıyor . AKP belediyeleri değil. tam tersi neler yaptıklarını zaten biliyorsunuz varmı anlatmaya gerek?hatta AKP belediyesi olmasına bile gerek yok ! 2022 yılında Türkiye cumhuriyetinin valileri ve kaymakamları cemaat dinleyip festival ve konserleri iptal ediyor siz kemal kılıçdaoğlu deyip neyi tartışıyorsunuz? çok güzel bir gündü. fazlasını düşünmek art niyet aramak ancak siyasal islamcı gericilerin yapacağı bir iş. milyonlarca insan dışarıdaydı. bende ticaret odasının tepesindeki müthiş bir restoranda bu kalabalığı ve konseri olduğu gibi izledim. gerçekten gurur duyulacak bir gündü. nasıl desem fazlasını yakın zamanda zaten göreceksiniz. EdiT: katılım sayısı vikipedia tarafından 2 milyon olarak güncellenmiş ve dünya tarihinin en kalabalık 5. konseri olmuş. |
İstersen masaya çık tepin....
![]() Konsere gelmek isteyen herkes gelir. Keşke senin orada görmek istediğin liderde gelseydi, kimse gelme demezdi, kimse engelleyemezdi ama neden gelemediğini bir düşün bence, cevabı basit... Çünkü burası İzmir...... https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1568332895512657922?s=46&t=_rK9X5kBaCvLBrIANkBwGg |
izmirin kurtuluşunu çekemeyen 2 kişi hemen algıya gelmiş :)))))))))) oradaki kalabalık en iyisini hakediyordu en iyisini getirmişler.... |
Özgürlüklerin olduğu yerde mutluluk başlar. İzmir tüm ülkeye örnek olmalı. Zaten Yozgat örnek olunca durum ortada.
|
Bu yobaz kesim niye eğlenen, hayattan zevk alan insanlar görünce kuduruyorlar anlamıyorum. Yahu senin inancına göre ölünce zevk diyarına gitmeyecek misin? Laikler cayır cayır yanarken sen 72 hurinle, 1000 yıl süren orgazm yaşamayacak mısın? Öyleyse nedir bu kudurma? Yoksa içten içe inancından şüphen mi var? Bu kadar çile çektikten sonra hiçbirşey elde edememekten mi korkuyorsun? |
Benzer içerikler
- yetmez ama evet nedir
- 14 temmuz filmi
- ideoloji testi
- defacto boykot mu
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- kutusu açılmış telefon iadesi
- peugeot engelli araç fiyatları 2025
- togg kampanya 0 faiz
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- adıma şirket var mı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X