Şimdi Ara

9 ayda güzel vücut yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 50 kglık ağırlık setlerim var. 9 ay gibi bi sürede güzel bi vücut elde edebilir miyiz evde?
    Bacak,sırt,bel bütün vücudu çalıştırmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edersin ama aksatmadan yap
  • Şekil vermiş olursun vücuduna. Ama kasların öyle şismesini bekleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Genetik , Kalori alımı , Düzenli antreman vucudu geliştiren compound egzersizlerdir zaten salona gidip yok oranın kıyısını calıştır buranın kıyısını calıştırlar natural bireylere göre değil brosience diye geçer. Gayet yapılabilir evde ama overload olmak zorunda düzenli artan yükleme olmadan kas gelişimi olmaz. Ağırlıklarda artış olmak zorunda bunuda elindeki serbest ağırlıklarla başarabilirmisin bilmiyorum.

Ben ilk yıl gelişimimi evde saçma sapan split , calistenics tarzı antremanlarla yaptım gözle görülür değişiklik oldu sebebi ise yeni başlayan birine taş kaldırt düzenli beslendir oda gelişir. Son olarak kimse sana şu ayda şu kadar olursun diyemez insanlar kahin değil anatomik durum , günlük aldığın kalori ihtiyacı , yaptığın antreman programlaması vb vb diye gider.
    Daha Fazla Göster
  • Hamile kalmış

• Evde calisicam diyen 1000 tane insan duyduk gorduk sadece 1 2 tanesi duzenli devam etti. O is evde olmuyor abicim, cok sikici oluyor bi yerden sonra. Ayrica 50 kg cok yetersiz. Bi yerden sonra bacak, gogus icin felan isinmana bile yetmez

• evde olmaz, disiplini yakalayamazsın. Salar gidersin. Bir de vücut mutfakta olur. Gerekli diyeti(diyet dediğime bakma zayıflama anlamında değil bu. Daha fazla yiyorsun aksine) uygulamazsan 9 değil 109 ay da çalışsan gelişemezsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.