Şimdi Ara

8mbit'e kadar tarifesindeyim ancak hızım düşük.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8mbit'e kadar tarifesindeyim ancak hat değerlerime göre düşük bir hız bağladılar ; 2mbit. Bundan önce ise 1mbit limitsiz kullanıcısıydım. İnternet üzerinden başvurabileceğim ve hızımın arttırılmasını talep edebileceğim bir yer varmı?

• internet üzerinden değilde , 444 0 375 telefonu arayarak hızınızın artmasını isteyebilirsiniz. hattım destekliyor diye söyleyin onlar yükseltme talebinde bulunuyorlar. veya o an hemen yapiyorlar ısrarcı olun
  • İnternet üzerinden çabuk yanıt alabileceğiniz twitter ekibi var, şahsen ben çok memnun kaldım. Ayrıntılı bilgi için tıklayın
  • Hocam ben de 1 hafta önce geçtim bu tarifeye bu sabah hızımı 7 şuan da 6 mbite indirdiler. Bu aydan sonra arayacağım bende. Hattım çok sağlam 8 mbitle kesintisiz çok stabil çalışıyordu durduk yere indirirdiler.
  • Arkadaşlar bende aynı tarifeyi kullanıyorum ama kullandığımız tarife devamlı 8mbit değil farkındaysanız eğer 8mbit e kadar yani değişkenlik göstermeyi normal. Ben download yaparken 8.6mbit hız gördüğümde oluyor. İndirim yaptığınız sunucuylada çok alakalı bi durum çoğu serverda 8mbit upload yok çünkü.
  • Ariza kaydi birakin,onlar arayinca hattinizi test ediyorlar,asiri yuksek hiz beklemeyin hat kopmalari oluyor,en stabil hizi sabitleyin deyin.
  • 8 Mbit demiyor zaten 8 Mbit'e kadar diyor hani 1-8'e kadar benim bir aralar 2 ' ye sabitlenmişti şimdi neredeyse 1 senedir 8 mbit olarak kullanıyorum.Aylık en az 300 GB yaptığım halde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • #$#%@... Nazar değdi ya 4'e düşürdüler 3-4 gündür 4 Mbit'deyim.
  • Santralle mesafe?
  • ben 8 9 ay kadar 8 mb a kadardan maksimum hız alırken dl hızım 800 kb/sn olurken yaz sonu bı arıza sebebı ıle aradım ttnetı en basıt çözümü direk benı 2 mb e sabitlediler ama hala sorunum devam edıyordu sonra 1 hafta felan kullandıktan sonraa tekrar aradım ve bu sefer sorunum kokten halledıldı ama 2 mb te kaldım..

aradıgımda ben maksimum 8 mb/sn kullanırken neden 2 mb e dusurdunuz dedıgımde hattınız bu kadar desteklıyor dedıler bana eee ama ben 9 aydır bu tarıfedeyım max hız alıyodum o zaman desteklıyodu sımdımı desteklemıyor dedıgımde verebılecegımız max hız bu kadar dedı... kac farklı yerı aradım kac kes 444 0 375 i aradım farklı farklı ınsanlarla konustum ama nafıle 2 mb te kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dankos

ben 8 9 ay kadar 8 mb a kadardan maksimum hız alırken dl hızım 800 kb/sn olurken yaz sonu bı arıza sebebı ıle aradım ttnetı en basıt çözümü direk benı 2 mb e sabitlediler ama hala sorunum devam edıyordu sonra 1 hafta felan kullandıktan sonraa tekrar aradım ve bu sefer sorunum kokten halledıldı ama 2 mb te kaldım..

aradıgımda ben maksimum 8 mb/sn kullanırken neden 2 mb e dusurdunuz dedıgımde hattınız bu kadar desteklıyor dedıler bana eee ama ben 9 aydır bu tarıfedeyım max hız alıyodum o zaman desteklıyodu sımdımı desteklemıyor dedıgımde verebılecegımız max hız bu kadar dedı... kac farklı yerı aradım kac kes 444 0 375 i aradım farklı farklı ınsanlarla konustum ama nafıle 2 mb te kaldım..

Türkiye'de internetin varsa derdin var.Neyse bunlar hakkındaki düşüncelerimi saklayım kendime...

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentPunch

8 Mbit demiyor zaten 8 Mbit'e kadar diyor hani 1-8'e kadar benim bir aralar 2 ' ye sabitlenmişti şimdi neredeyse 1 senedir 8 mbit olarak kullanıyorum.Aylık en az 300 GB yaptığım halde.

:)))) 1-8 arasımı ben gündüzleri 0.8mb alıyorum bazen daha da dusuyor bu yazdıgımda yurtici yurtdısı az once yaptım 0.21mb cıktı...
  • santralle olan mesafeyle alakası yok.port havuzuyla ilgili.işte ispatı
    yer izmir/bornova hat zayıflaması 45db------- izmir ve ingiltere sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceqn -- 11 Aralık 2010; 1:01:37 >

• hattım destekliyormu bilmiyorum arayıp hattım destekliyor desem, yükseltseler ama hattım desteklemesse bi sorun çıkarmı bağlantıda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

hattım destekliyormu bilmiyorum arayıp hattım destekliyor desem, yükseltseler ama hattım desteklemesse bi sorun çıkarmı bağlantıda ?

hattın desteklemiyorsa, sürekli kopar netin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

hattım destekliyormu bilmiyorum arayıp hattım destekliyor desem, yükseltseler ama hattım desteklemesse bi sorun çıkarmı bağlantıda ?

hattın desteklemiyorsa, sürekli kopar netin.

2mbit ile idare edelim, ttnet ile uğraşamam sürekli..
  • arkadaşlar bende yeni geçtim bu 8mb 25 gb sonra kota bitince 1 mb hız dediler bu 25 gb dolunca 512 k mı oluyor yoksa 1 mb mi oluyor?
    BAZI HIZ TESTLERİ YAPTIM fakat BİNA ESKİ VE BİNADAKİ TELEFON KABLOSU DANDİK 6. KATTA OTURUYORUZ ayrıca modem kablosuz salonda ben kablosuz modeme 15 metrelik wires kablo aldım salondan odama kablo çektim bu hızda bir yavaşlatma olurmu?
    Sonra; CAT 5 telefon kablosu aldım. 50 METRE bunu apartmanın dandik eski telefon kablosu ile değiştirip ve direk odamdan 1 m kadar kısa wires kablosu ile bağlasam hızımda bir artış olurmu? CAT5 kablo takarsam hızımda bir artış olurmu yoksa hiçbirşey değişmez boşamı uğraşmış olurum.

Ayrıca STEAM de aynı serverda oynadığım oyun ile ilgilide bahsetmek istedim eski bağlantı hızımıda koydum ve hız değiştikten sonrasınıda ESKİ 1 MB hızda COUNTER STR.SOURCE. de LAĞ değerlerim 200-300 arasında değişiyordu
    8 mb hıza geçince bu değer 120-140 arasında değişiyor
    Arkadaşlarla kurduğumuz left 4 dead (herkez antalyadan) 3 ÜMÜZÜN pin değeler bağlantı değlerleri
    KABLO NET kullanan arkadaş :75 (5mb bağlantısı var sanırım)
    benimki 8 mb netlimitli : 114
    30 gb kotalı bağlantılı arkadaşın hızı ise : 394
    Ayrıca ONLİNE OYUN OYNAMAK ÇOK FAZLA KOTA YERMİ? download fazla yapmayan birisiyim Ayda online ortalama en az 30 saat online oyun oynuyorum sizce bu 25 gb kota dolarmı yani bir değer varmı 10 saat oynama ile kaç GB kotadan gider. ŞU KOTA SORGULAMA için arıyorum günlerdir ARIZAMIZ VAR DİYOR Bu 0216 444 03 75 NL telefonu aradığımda. yani o yüzden size soruyorum.
    Binada kablo tv bağlantısı olsa KABLO NET alıcaktım arkadaşımın değerleri DAHA iyi o 1 mb ile download yaptğını söylüyor ben TORRENT sadece 1 tane 700 mb dizi çekerken 500 kb hızı anca görüyorum bu sizce normalmi?

aşağıyada bazı fotolar koydum en son fotoğraf eski bağlantı hızım YORUMLARINI VE görüşlerinizi ,yardımlarınız bekliyorum

bu eski bağlantı hızım

• Arkadaşlar internet bağlantım 8mbit 'e kadar fakat bağlantı hızım bir garip. Acaba hızı nasıl arttırabilirim ? Vdsl kullanan varmıdır ? Yoksa sınırsız bir paketmi seçmeliyim.

• KARDEŞ sanırım ikimizde aynı NETLİMİTLİ 8 MBit 25 gb kullanıyoruz seninki neden o kadar düşük hangi şehir ve semtde oturuyorsun? Ne kadar süredir 8mb kullanıyorsun? ben benimkine kötü diyordum seninki bendende kötü aklım ermedi bu TT nete adamları arıyorum kullanıcı adı ve şifre öğrenicem KOTA kontrolü için habir tadilat var birkaç saat sonra tekrar arayın diyor yetkili kişi ben 1 gün sonra arıyorum gene aynı laf. yaw kardeşim dedim ne tadilatmış her aradığımda aynı lafı diyorsunuz 1 gün sonra arıyorum gene aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

KARDEŞ sanırım ikimizde aynı NETLİMİTLİ 8 MBit 25 gb kullanıyoruz seninki neden o kadar düşük hangi şehir ve semtde oturuyorsun? Ne kadar süredir 8mb kullanıyorsun? ben benimkine kötü diyordum seninki bendende kötü aklım ermedi bu TT nete adamları arıyorum kullanıcı adı ve şifre öğrenicem KOTA kontrolü için habir tadilat var birkaç saat sonra tekrar arayın diyor yetkili kişi ben 1 gün sonra arıyorum gene aynı laf. yaw kardeşim dedim ne tadilatmış her aradığımda aynı lafı diyorsunuz 1 gün sonra arıyorum gene aynı

Başlarda iyiydi, ne olduysa bir anda bozdu ya , ne yapacağımı bilemiyorum. Millet ne hızlı internet kullanıyor, biz ne acayip bağlantı kullanıyoruz. Anlamadım gitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.