Şimdi Ara

880m vs 770m sli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop da tek 880 m mi yoksa 770m sli mi daha iyidir sizce?

• Sanirsam laptop almayi planliyorsunuz. Hangi laptoplar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alienware alacam
  • Sizin tercihiniz ama ben gen kendi fikrimi söyleyeyim.

Alienware'lere o kadar para verilmez.

10.000 tl verdiğin laptop Metro Last Light da 25 fps verince kötü olur insan.(880m)
  • Evet gerçekten pahalı alet ama alacam kafaya koydum bir kere..

880m yada 770m sli mi alsam bir türlü karar veremedim bir tane benchmark bile yok bu 2sini karşılaştıran oda tuhaf..
  • 770m sli daha performanslidir. gtx880m de 8gb bellek mevcut, gtx770m de 3gb var sli olunca 3x2=6gb olmaz bu sizi yaniltmasin yine 3gb olarak kullanirsiniz ki bu da 1920 coz. de yeterlidir.
  • Fakat laptop'larda micro shutter daha çok oluyormuş.... ayrıca niye hiç performans karşılaştırması yok orasıda ayrı bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 965m vs Gtx 1050 Mobile
    8 yıl önce açıldı
    LENOVO GTX 1060 6GB LAPTOP
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 880M SLI ilerde daha çok performans verecektir.Masaüstü GTX8XX serisi ekran kartlarının çıkmasıyla sürücülerde 8XX serisine yapılan iyileştirmeler daha iyi olacaktır.Diye düşünüyorum
  • Ben her zaman tek kartı tercih ederim 880m bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Bence 880M SLI ilerde daha çok performans verecektir.Masaüstü GTX8XX serisi ekran kartlarının çıkmasıyla sürücülerde 8XX serisine yapılan iyileştirmeler daha iyi olacaktır.Diye düşünüyorum

Aslında bunu da düşünmüyor değilim ama şöylede bir durum var alacağım laptop alienware ve 18.4 inc bu modeller sli olduğu için ilerde upgrade yaparsam tek yada sli olarak kullanma şansım olabilecek 880m olanlar ise 17 inc ve tek kart kullanabiliyor ve sli olarak upgrade edilemiyor..yukarıda ki sitede de 770m sli daha iyi performans vereceği yazıyor.. şu anda evdeki desktop 2 tane 680gtx sli olarak kullanıyorum..fakat micro shutter olayı laptoplar da desktoplara göre daha fazla oluyormuş ..buda benim canı yakar mı ilerde bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Ben her zaman tek kartı tercih ederim 880m bence.

Bu arada 770m sli ile 880m arasında 400 tl oynuyor 400 tlik sizce fark için tek kart 880m gitmeye değer mi?
  • Ha çok pardon kardeş ben 880M slı vs 770M slı sandım tabiki 770M slı daha performanslıdır ancak şöyle bir durum var SLI düzeni her oyuna uygun değildir.Çoğu oyunda sıkıntı çıkartabilir.Zaten 880M nerden baksanız masaüstü GTX770 ine eşbir performans verir bence sizi gayet memnun eder.770M slı aldığınızda bazı oyunlar slıda düzgün tepki vermiyorlar mesela eskiden Crysis 2 de SLI kullananlarda ekranda çok fazla tearing denilen olay oluyordu ve yeni yama gelene kadar tek çözümleri slı köprüsünü çıkartıp oynamaktı.Sizinde öyle bir şansınız olmayacağı için sevdiğiniz oyunları yeni yama çıkana kadar oynayamazsınız.Son olarak yine kendiniz bilirsiniz benim yazdıklarıma güvenirsiniz sonra 880M alırsınız memnun kalmazsınız sepkov böyle böyle dediydi falan dersiniz papaz olmayalım lütfen.
  • quote:

Ha çok pardon kardeş ben 880M slı vs 770M slı sandım tabiki 770M slı daha performanslıdır ancak şöyle bir durum var SLI düzeni her oyuna uygun değildir.Çoğu oyunda sıkıntı çıkartabilir.Zaten 880M nerden baksanız masaüstü GTX770 ine eşbir performans verir bence sizi gayet memnun eder.770M slı aldığınızda bazı oyunlar slıda düzgün tepki vermiyorlar mesela eskiden Crysis 2 de SLI kullananlarda ekranda çok fazla tearing denilen olay oluyordu ve yeni yama gelene kadar tek çözümleri slı köprüsünü çıkartıp oynamaktı.Sizinde öyle bir şansınız olmayacağı için sevdiğiniz oyunları yeni yama çıkana kadar oynayamazsınız.Son olarak yine kendiniz bilirsiniz benim yazdıklarıma güvenirsiniz sonra 880M alırsınız memnun kalmazsınız sepkov böyle böyle dediydi falan dersiniz papaz olmayalım lütfen.

Değerlil yorumlarınız için teşekkür ederim tabi ki papaz olmayız öyle bir şey olması mümkün değil:)...buraya konu açmamın nedeni de benden daha iyi ve tecrübeli arkadaşlardan yardım almaktır. nvdia panelden sli disable veya enable edilebiliyor oradan disable etsem tek kart 770m olarak çalıştırsam olmuyor mu? ayrıca 770m 660gtx e denk geliyormuş buda oyunlarda performans sıkıntısı yaşamama neden olabilir diye düşünüyorum. fakat yukarıda da dediğim gibi 880m ile 770m sli arasında 400 tlik bir fark var buda değer mi karar veremedim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 18 Haziran 2014; 10:24:59 >

• Bence değer.
  • quote:

Bence değer.

Peki hocam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.