Bildirim
85 Model Mercedes 280s'in orjinal radyosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçen akşam bir tane sökmüştüm. Uygun fiyata satabilirim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AntiFANBOY
Geçen akşam bir tane sökmüştüm. Uygun fiyata satabilirim.
1 2 fotoğraf görebilirmiyim lütfen_____________________________ -
Adam gece orjinal radyo çalmış. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -

Hocam iyi güldürdünya
_____________________________ -
Haha konu up :D _____________________________ -
Eskişehirli Oto (Nusret Bey) da olabilir. Alman klasik araçların çoğu parçası elinde mevcut
0 539 952 41 07_____________________________ Doesn't play well with others.... -
Maalesef orda da yok. Konu upp _____________________________ -
-
-
_____________________________ Seat İbiza 1.2 Tsi DSG(PK4) -
Çok sağolasın hocam. Daha radoynun adını bile bilmiyorduk. Bizde radyonun arkasıda yok. Yuvasıda yok yani. Yeni cafcaflı şeyleden takıp orjinalliğini bozmak istemiyoruz. Mümkün olduğu kadar orjinale yakın bir 280s radyosunu nerden yada nasıl temin edebiliriz? Bilginiz varmıdır acaba? _____________________________ -
Maun pioneer lar var eski onlarda olabilir eski mercedeslerde görmüştüm güzel duruyordu.
http://www.sahibinden.com/oto-ses-sistemleri?query_desc=true&query_text=maun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı