Şimdi Ara

A34 kasa 2004 Nissan Maxima 3.5 SE V6 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2004-nissan-maxima-3.5-se-v6-265-hp-502106002/detay

normalde QX'lere bakıyordum bunu gördüm. fiyatı uygun ancak parçası falan bulunur mu, servis sıkıntısı olur mu? tramer kaydına bakmadım gerçi.

• Bana da denk geldi bugün vitrinde atmosferik motora aldanıp inceledim Şanzımanı nedir bilmiyorum..Ben bu topa girmezdim hocam

Düzeltme: aracı 140hp sanıyordum yanlış girilmiş motor bilgisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momenty -- 25 Kasım 2017; 18:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Bana da denk geldi bugün vitrinde atmosferik motora aldanıp inceledim Şanzımanı nedir bilmiyorum..Ben bu topa girmezdim hocam

Düzeltme: aracı 140hp sanıyordum yanlış girilmiş motor bilgisi.

Yok hocam 140 değil 265 beygir. Sahibindende bu aracın bilgileri olmadığı için QX 2.0 V6'nın bilgileri girilmiştir. Zaten aracın Türkiye'de resmi olarak satıldığını da sanmıyorum kadranda mph yazıyor çünkü, bir de bu kasa Amerikan üretimi diye biliyorum. Yakıtı o kadar önemli değil şanzımanı da tork konverterlidir büyük ihtimalle ancak servis, parça ne alemde asıl önemli olan bu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aisin 5 ileri sanziman olmasi lazim. aslinda motor renault ve 350z lerde de kullanilan motorun varyanti ama parca yine de problem olur. ayrica guncelligini oldukca kaybetmis bir model.

ama aracin hikayesini merak ettim. bir nissan cima vardi japon konsolosunda. senelerce takip edip izini kaybettim. bunun acaba nedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni çıkmıştım ilandan. Vitrinde denk gelmişti. Bence parça sıkıntısı çokça olur ama 30 bin liraya araba kalmadı artık. Fiyatına göre iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

aisin 5 ileri sanziman olmasi lazim. aslinda motor renault ve 350z lerde de kullanilan motorun varyanti ama parca yine de problem olur. ayrica guncelligini oldukca kaybetmis bir model.

ama aracin hikayesini merak ettim. bir nissan cima vardi japon konsolosunda. senelerce takip edip izini kaybettim. bunun acaba nedir.

hocam valla bu araç güncelliğini kaybettiyse şuan kullandığımız 30 yıllık araç ne oluyor bilmiyorum.
  • arabayı galerinin biri almış anlaşıldığı kadarıyla. önceki ilanda fiyat 30 bin falandı belki daha ucuza almıştır sahibinden, şimdi 42'ye satmaya çalışıyor. hasar kaydını da eklemiş, tek seferde 30 bin hasar kaydı olmuş.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-tr-de-tek-amerikan-versiyon-yeni-kasa-3.5-v6-maxima-268-hp-519909833/detay

edit : linke tıklayınca DH sağolsun, linkin sonuna &aff_sub=golink satırını ekliyor. o yüzden hata veriyor satırı silip, bağlantıyı kopyalayıp veya ilan numarasından aratıp bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 19 Mart 2018; 9:34:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 model A4 2.0 quattro
    3 yıl önce açıldı
    opel vectra cdx 2.5 v6 alınırmı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pert

• Nissan Murano 3.5 lerde cvt vardi ve sorun yasayan coktu. Cvt olabilir sanzimani.

Araba tipsiz, ici dandik duruyor. Boyle arabalari severim ama bunu sevmedim.

• tam arapların 200 le denyo denyo dönmesi içi gerekli araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.