Şimdi Ara

+80 rogue cz için silah seçimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +80 bir asas için silah seçimine ihtiyacım var.

Şimdi benim kafamda dual 8 chd alıp yüzükleri dual +2 shio tears yapmak var.Fakt sizce bu seçim iyi olur mu?

Yoksa yüzükleri dual rol+1 yapıp dual 9 cleaver kullanmak daha mı mantık lı?

Yada dual +0 rol,lousy raum+7 ve chd 8 de yapabilirim.

Ya da diet raum +7 ve cold 8 alıp yüzük almayabilirim de

Sizce seçimim nasıl olmalı?

sizin tavsiyeniz nedir?raum gibi bir iteme gerçekten ihtiyacım olur mu?Sonuçta her vuruşta patlayan bir item değil.O ayda bir paylayacak diye o kadar para verilir mi

Koyu ile belirttiğim yerdeki seçim nasıl olur?

Takılarını bilmiyorum ama bu videoda dual 8 chd ile adam yarıyor ortalığı resmen

http://www.youtube.com/watch?v=TSH8GMn6xPs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Ocak 2010; 12:01:43 >

• 9 cleaver 8 dv yapsan cok guzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

9 cleaver 8 dv yapsan cok guzel olur.

Hmm.O dediğinde iyi gibi ama dv 8 e çok değer biçiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

9 cleaver 8 dv yapsan cok guzel olur.

Hmm.O dediğinde iyi gibi ama dv 8 e çok değer biçiyorlar

Alıntıları Göster
    lousy secenek guzel gibi.

bombastik raum unda yuzdesi %1 mi? diger raumlar gibi. nedense ben ne zaman bombastik silahı olan biriyle vs yapsam paso tutturuyorda adam. hani windforce serisinde fire rainki %5 ya, belki bu bomboastik inde yuzdesi 5 felandır. cunku vs yaptıgımda adamların bombastikleri sürekli tutuyor. sayet öyle bisey yoksa salla bombastik i :)

diet raum guzelde ,onu alırsanda yuzuk alamıyormussun. yuzuksuzde olmaz :)

• Dual CHD + Shio Tears yapsan verim alamazsın.Sanırım bi zamanlar L.J açıklamıştı denendi filan demişti.Yanlış hatırlamıyorsam.
  • krowaz itemlerindeki %1 i kucumsemeni tavsiye etmem, chaos baallı bir warriorla arenada vs yaparken en az 2 kere patlıyor valla... ve 2 kere skilli gec vurmam onun hpyi fullemesine yetiyor..

diycegim sudur ki dw8 ve diet7 al. karakter tanıtım konundan da bildigimiz gibi yapamıycagın birsey degil. 2 haftanı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

krowaz itemlerindeki %1 i kucumsemeni tavsiye etmem, chaos baallı bir warriorla arenada vs yaparken en az 2 kere patlıyor valla... ve 2 kere skilli gec vurmam onun hpyi fullemesine yetiyor..

diycegim sudur ki dw8 ve diet7 al. karakter tanıtım konundan da bildigimiz gibi yapamıycagın birsey degil. 2 haftanı alır.

Onları dizmek kolaydı ama charım nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı soyuldu ve 200gb gibi bir kaybım oldu.Baya itemim gitti anlayacağnız.Charı tamamen dizmiştim.Şuan yine ticaret yapıyorum.Yinede şuan için diet raum ve cold 8 alacak kadar bit bütçem var.Ama hepsini de onlara yüklemek istemiyorum.Diet raumdansa lousy raum kullanmak benim için daha iyi.Çünkü asasta lousy raum un patlamasıyla karşı tarafın silahı 2-3 saniye kullanılamaz hale geliyor ve bu sayede hp mi minör ile damage almadan yükseltebilirim.Bu da benim için büyük bir avantaj olur.Gerçi asaslarda bu işe yarayan bir skill var ama vs de bunu 2 kez yapmanın yararı daha büyük olur diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas 70 ve 72 skili
    16 yıl önce açıldı
    Assassian için Uygun Stat
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Dual CHD + Shio Tears yapsan verim alamazsın.Sanırım bi zamanlar L.J açıklamıştı denendi filan demişti.Yanlış hatırlamıyorsam.

Haklısın şimdi aklıma geldi
  • diet ve lpp için;

Diet: bana gore saglam charda kullanılması gereken bi item, kacan degil de kacılan kisi kullanmalı. ozellikle asas ve mageye karsı etkili oldugunu dusunuyorum cunku bu karakterlerin pot kacırmaları sonlarını getirir. iron set, dual rol +1, dual howling +1 olmalı bence en az..

LousyPickpocket: Daha zayıf charlarda, yıkılmamak uzere kullanılmalı. 600dmg yerken, bunu 3saniye kadar 90-100e dusurur tuttugunda, hp doldurmak veya kacmak icin cok onemli bir fırsattır bu 3saniye.
    takılar zayıfsa bunu oneririm.

ama sana dieti uygun buluyorum ilerisini de dusunmeni tavsiye ederek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

diet ve lpp için;

Diet: bana gore saglam charda kullanılması gereken bi item, kacan degil de kacılan kisi kullanmalı. ozellikle asas ve mageye karsı etkili oldugunu dusunuyorum cunku bu karakterlerin pot kacırmaları sonlarını getirir. iron set, dual rol +1, dual howling +1 olmalı bence en az..

LousyPickpocket: Daha zayıf charlarda, yıkılmamak uzere kullanılmalı. 600dmg yerken, bunu 3saniye kadar 90-100e dusurur tuttugunda, hp doldurmak veya kacmak icin cok onemli bir fırsattır bu 3saniye.
    takılar zayıfsa bunu oneririm.

ama sana dieti uygun buluyorum ilerisini de dusunmeni tavsiye ederek.

Açıklaman için çok teşekkür ederim.Bu konuda beni aydınlattınBelkide lousy ile başlayıp daha sonra diet almam daha uygun olabilir.Ya da önce dual cleaver 9 alıp dah asonra cleaverları satıp diet raum 7 ve chd 8 alabilirim.Yada cleavaer 9 ve chd 8 alıp daha sonra cleaver 9 satıp diet raum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Ocak 2010; 14:13:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

krowaz itemlerindeki %1 i kucumsemeni tavsiye etmem, chaos baallı bir warriorla arenada vs yaparken en az 2 kere patlıyor valla... ve 2 kere skilli gec vurmam onun hpyi fullemesine yetiyor..

dual rol+1 ve +9 cleaver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

dual rol+1 ve +9 cleaver

Alıntıları Göster
    valla senin durumunu bilmiyorumda

rol +1 diet+7 ve +8 dw çok güzel bir tercih olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

valla senin durumunu bilmiyorumda

rol +1 diet+7 ve +8 dw çok güzel bir tercih olurdu

2 ay sonra o hale gelirim zaten rahat.Şuan soyulduğum için fazla sermaye olmadığından ticaret yapamıyorum.Yılbaşı akşamı soyuldum malesf.Şuan bi 45-50gb falan kasabildim
  • quote:

dual rol+1 ve +9 cleaver

en mantıklı seçeneklerden biri düşük sermaye için.
  • quote:

quote:

dual rol+1 ve +9 cleaver

Dual 9 cleaverla cz de ezik gibi görünürüm ama aslında fena item değil.102 ap.Seker falan diyorlar.Ben 1 sene boyunca base de 9 cleaver kullandım.Sektiğinide görmedim.Tai her silah gibi arada sektiği olur.Ama her silahta var o sekme olayı

• quote:

quote:

quote:

dual rol+1 ve +9 cleaver

Dual 9 cleaverla cz de ezik gibi görünürüm ama aslında fena item değil.102 ap.Seker falan diyorlar.Ben 1 sene boyunca base de 9 cleaver kullandım.Sektiğinide görmedim.Tai her silah gibi arada sektiği olur.Ama her silahta var o sekme olayı

sekme olayi falan yalan. ama gorunus icin cleaverlari 8 shard yapabilirsin simdilik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dual rol+1 ve +9 cleaver

sekme olayi falan yalan. ama gorunus icin cleaverlari 8 shard yapabilirsin simdilik.

Ben görünüşe fazla önem veren birisi değilim.Ki zaten arada 1 ap fark var.1 ap düşük silah için sırf görünüş olsun diye 2 katı para vermek de biraz saçma oluyor bana göre

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dual rol+1 ve +9 cleaver

Ben görünüşe fazla önem veren birisi değilim.Ki zaten arada 1 ap fark var.1 ap düşük silah için sırf görünüş olsun diye 2 katı para vermek de biraz saçma oluyor bana göre

Alıntıları Göster
    raum cleaver9 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheVend3tta

raum cleaver9 ?

raum ve cleaver 9 dansa sol el için cold 8 daha iyi olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheVend3tta

raum cleaver9 ?

raum ve cleaver 9 dansa sol el için cold 8 daha iyi olur

Alıntıları Göster
    +3 REB UNDEF RAUM aldım.Diğer elimede cold 8 alıcam para biriktirip

+80 rogue cz için silah seçimi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.