Şimdi Ara

Job Level ve İtemleri hakkında.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aradım ancak bulamadım,bu job levelini tam olarak anlatan bir rehber.Birkaç görev var ama tam olarak bilmiyorum.

Bilen biri hem job level kasmayı,hem job levelde giyilecek itemleri,blue eklemeyi anlatırsa sevinirim..

Şimdiden teşekkür ederim

• Mesleklerde lvl kasma işi; kendi mesleğinin npc'sinden aldığın görevlerle oluyo. Gidiyiosun moblardan görev düşürüyosun veriyosun npc'ye lvl'ine göre belli bir exp veriyo.
    Meslek itemlerine blue ekleme işi de silk ile oluyo. 5 sınıf var galiba itemlerde. Sınıflara göre stone alıp basabiliyosun.
    Bir de youtube'da bunlarla ilgili videolar var. Ben ordan çözdüm bu işi. İzlemeni öneririm...
  • Teşekkür ederim.

Diğer yorumları bekliyorum
  • blue basmak ne yazık ki tam anlamı ile paraya bakıyor.

20 lvl lowest lvl
    50 lvl low lvl
    80 medium lvl
    100 high lvl
    120 highest lvl

item mall dan silk ile blue basmak için stone alıyorsun bu aldıgın stone u sehirlerde bulunan ak sakallı dedemiz gori amcaya goturup kırdırıyorsun buraya kadar guzel asıl olay bundan sonra baslıyor cunku kırılan stone yukarı da yazdıgım 5 farklı lvl dan 1 tanesi oluyor yanı random olarak verıyor sen 20 lvl str stone ararken sana 120 lvl hp stone verebılıyor yanı :)
    bu da cok fazla stone alıp sureklı deneyerek kendı ıstedıgın lvl a uygun stone ları araman gerekıyor demek.
    Basılabilen stone lar str , int i hp ve mp takılara ve silaha hp mp basılmıyor. Stone ların yanma ihtimali yok zaten stone üstünde de yazıyor str 2 dıyelım str 2 basıyor str 3 str 3 basıyor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.