Şimdi Ara

warrior için en iyi sol el silahı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, ben geçen hafta hem kalkanla beraber kullanmak, hem de exp kasarken mp recovery silahla kullanmak için tek el mızraklar hakkında sizlerin fikrinizi almak için konu açmıştım. Çok şükür 1h spear'ı aldım
    artık tank moduna geçmek için kalkanı taktığımda ve paranumda exp kasarken kullanıyorum ve çok memnunum
    Normalde silah olarak ta +8 iron impact kullanıyorum ama bu totemic spear'ın yanına güzel bi sol el silahı almak istiyorum. Bikaç arkadaşım +8 hanguk sword veya +8 impact alabilirsem bu ikilinin +8 iron impact'ten daha etkili olacağını söylediler.

http://img527.imageshack.us/img527/2082/200818184110yp8.jpg
    http://img184.imageshack.us/img184/2711/200818184127dm3.jpg

ve ben kararsız kaldım. +8 hanguk sword veya +8impact .... bu ikisinden birini alıcam
    +8hs çok pahalı bi item 8-9gb'yi bulabilir.
    +8 impacti'i hs'nin yarı hatta 1/3 fiyatına alabilirim.

öğrenmek istediğim şu: impact'in attack fazlası hs'nin ise +str bonusları var hangisiyle benim attack daha fazla olur ? bide exc +8 impact olasılığı var ama exc zor buluyo mızrağı çok aradım günlerce pazarda gezdim. sol elden gelen 2ap fazla için bence okadar uğraşmaya değmez

+8hs:
    102ap
    100poison
    +13str bonus

+8impact:
    109ap
    80light

+8 exceptional impact: 111 ap

• Walla Bulabilrisen ve maddi durumun varsa spear of murky +8 yok bulamsaan spear of murky +7 veya lugias +8 sonra hs +8 en son exp impact +8
  • exp toto tercihi cok iyi yanına +8hanguk yakışır
  • Her zaman için kombinasyon yap.
    Tota kullanıyorsan Hanguk kullan toplam poisonı arttır.
    Murky veya lugias kullanıyorsan graham kullan flamei arttır.
    Spear of name kullanıyorsan deep scar veya javana kullan glacieri arttır derim ben.
    Acaip farkettiriyor kendisini pk da heleki tota hanguk kullanınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 8 Ocak 2008; 19:24:10 >
  • exp kasıyorsun onun için sol el silah alma ii +8 seni pklarda idare eder
    exp kasarken toto+ mp rec kullan
    lwl 70+ oldugunda hs al lwl e göre hs nin bonusları katlanır
  • Toto-Hanguk akar.Hanguk bence,çünkü STR bi yerden sonra 255 dayanıyor,+STR gerekiyor =) Atack için,combo için Hanguk
  • exc toto aldım mızrak olarak. oyun içi 1-2 kişiye de sordum sağ el deki silahın attağının fazla olması gerek dediler.
    keşke dediğiniz gibi +8lugias veya +8spear of murky water alabilecek durumum olsa da alsam.
    ama okadar bütçem yok

madem her ikisinin de poison olması daha iyi ozaman +8 hanguk alıcam.
    ama genelde totemic spear kulananlar deep scar veya impact kullanıyor kafam karışmıştı biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

exc toto aldım mızrak olarak. oyun içi 1-2 kişiye de sordum sağ el deki silahın attağının fazla olması gerek dediler.
    keşke dediğiniz gibi +8lugias veya +8spear of murky water alabilecek durumum olsa da alsam.
    ama okadar bütçem yok

madem her ikisinin de poison olması daha iyi ozaman +8 hanguk alıcam.
    ama genelde totemic spear kulananlar deep scar veya impact kullanıyor kafam karışmıştı biraz

onlar parasızlıktandır sen hanguktan şaşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.