Şimdi Ara

8 Yıldır Şu Rezalet Psn Den Bıktım Artık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2 saattir ps 4 den bf4 premıum edition almaya çalışıyorum psnden. Paran ile rezil olmak bu olsa gerek, ilk başta sepete ekledım ondan sonra satın almaya geçerken bı hata kodu verıyordu defalarca actım kapadım ınternetı yenıledım telefonu modem yaptım oyle denedım falan derken en sonunda acıldı satın alma kısmı fakat bu seferde eskı kart bılgılerım kalmıs. ayarlardan değiştirim dedim şimdide fatura bılgılerımı duzenleye gırerken hata kodu verıyor. Abi ben böyle iğrenç bir sistem gormedım kac yıldır bi duzeltemediler hata ustune hata ps3 ilk zamanlarından beri varım ve o kadar çok çektımkı. onlarca hata koduyla ugrasmısımdır, Bı ara oyun gucelleme hataları vardı mw2 zamanında oyunu multi oynayamıyorduk kendı kendıne duzeldı sonra psn hacklendı kac hafta gıremedık onun dısında sacma sapan çökmeler bakımlar. yenı nesıle 1 yıl kala xbox360 almıştım 6-7 yıl ps3 den sonra o kadar rahatlamıstımkı hersey cok ıyıdı yenı nesıldede xbox almayı dusunuyordum ama donanım falan düşük olunca mecbur lanet psn e kaldık yıne. Eskiden bedava psn diye bahaneler buluyorlardı sımdı yıllıgına 150 lira veriyoruz hani bumu kalite ? bu sony yazılım işini yapamıyor ve hiç umudum yok artık...

Steam: false shepherd 666
  • off bu konularda beni bıktırdı.psnden nefret ediyorsun ve 8 senedir kullanıyorsun beh

Orijinalden alıntı: false shepherd

Bu kadar dert ettiyseniz, PC'ye geçin kurtulun. BF4'ü de, mouse'la hakkını vererek oynamış olursunuz :)

verin toplancak sistemin parasını geçim hemen. Mecbur kullanıyoruz. steam de kullanıyorum suan fakat sistemim sadece belli başlı oyunlara yetıiyor. dota2 csgo l4d2 vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 30 Aralık 2014; 3:13:35 >
    F30 BMW 3.20d Luxury
  • Adam haklı. Hizmet için para ödüyoruz. Söz verilen hizmeti alamıyoruz. Benim hesabımda 2007'den beri açık. 8 sene geçmesine rağmen 8 senelik yol alamadı PSN. Üstelik ayda milyonlarca dolar kazanmasına rağmen. Açıkçası param olsa gider PC alır. Steam'den oyunları çeker kafama bakardım ama bütçemiz bu kadar. Öğrenci olmama rağmen son paramla gidip online oynayabilmek adına 3 aylık - 1 senelik PSN alıyorum. Akşam eve gelince 1 veya 2 saat arkadaşlarımla online oyun oynamak istiyorum ama hep bir sorun çıkıyor. Zamanımıza yazık valla. Umarım Sony en kısa sürede akıllanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi PSN'den almaya çalıştınız da olmadı? Çünkü USPSN'e kredi kartı ekleyemiyorsunuz, sorununuzu biraz daha açarsanız yardımcı olacak birileri çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

eksi

Aferin mutlu oldun mu

• Daha önce hiç PS2,PS3 oynamamıştım.

İlk konsolum Xbox 360'tı. 4 sene Xbox 360 oynadıktan sonra çıkan özellikler farkı ve fiyat farkı sebebiyle yeni nesilde PS4 ile devam etmeye karar verdim ve çıkar çıkmaz Xbox'ı bırakıp PS4 aldım.

Geçen haftaya kadar iyi kötü devam ediyordum ancak geçen hafta bardağı taşıran son damla oldu. Hafta sonu gittim Xbox One aldım.
    Şu an 2 konsolu da kullanıyorum, sürekli destiny oynadığım için ve ana karakterim ps4'te olduğu için ps4 ile devam edeceğim ancak yeni çıkan oyunların tamamını Xbox'a taşımayı düşünüyorum.

Fanatik olmayan ve tarafsız bakan biri olarak online altyapılar arasında çok büyük farklar var. PS4'te yaşadığım ve daha önce Xbox'ta yaşamadığım sıkıntılar aşağıdaki gibi. Xbox'ta yaşanan PSN'de yaşananın 10 da 1'i bile olmuyor.

** Sürekli oyundan atmalar
    ** Bende olmasa da etrafımdaki arkadaşlardaki NAT problemleri
    ** Gereksiz yere partiden atmalar
    ** Bağlanma sıkıntıları
    ** Bakım zamanı PSN'nin çalışmaması (Xbox'ta bakım arka tarafta yapılıyor sanırım, Live üzerinden hiç kopmuyorsun ve ya bakım var diye giremezsin demiyor)

Bu ve bunun gibi birçok fark var. Yukarıda yazınca baksan fanatiğim sanarsın ama bunlar birebir yaşadığım farklar.
    Serverlar desen alıngan çocuk gibi, dokunsan patlıyor.
    Ben böyle yedeksiz server görmedim.

Açıkçası PSN'in yemesi gereken çok fırın ekmek var. Başta 1080P, donanım vs. fiyat diye PS4'te karar kılmıştım ancak online altyapının donanımdan daha öne çıktığı bir dünyada yaşıyoruz.

Son gelişmeler bunu gösteriyor.

Ön yargılı olmamak için şu an 2 oyun denedim her iki konsolda da. Görüş olarak Fifa Xbox'ta daha iyi, Destiny'de Ps4'te görsel olarak ama online altyapı yetersizliği herşeyin önüne geçiyor.

Şuanda hangi oyun nerede iyi çıkarsa o konsolda alırım ama multiplayer oyunlarda exclusive olmadığı sürece one üzerinden ilerlemek daha mantıklı gözüküyor.

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 30 Aralık 2014; 10:47:21 >

• quote:

** Oyunları dijital aldığım için PSN çalışmadığında single bile oynayamıyorsun. 

Bu bilgi yanlış. Dijital oyun aldığın hesabı ana hesap yaparsan, isterse hiç internet olmasın yinede çalışır.

Yorumumdan da çıkarayım bu notu, bilmiyordum.
    ana hesap için Pri hak almalısınız..Sec haklarda o geçersiz..

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Yaklaşık 2 saattir ps 4 den bf4 premıum edition almaya çalışıyorum psnden. Paran ile rezil olmak bu olsa gerek, ilk başta sepete ekledım ondan sonra satın almaya geçerken bı hata kodu verıyordu defalarca actım kapadım ınternetı yenıledım telefonu modem yaptım oyle denedım falan derken en sonunda acıldı satın alma kısmı fakat bu seferde eskı kart bılgılerım kalmıs. ayarlardan değiştirim dedim şimdide fatura bılgılerımı duzenleye gırerken hata kodu verıyor. Abi ben böyle iğrenç bir sistem gormedım kac yıldır bi duzeltemediler hata ustune hata ps3 ilk zamanlarından beri varım ve o kadar çok çektımkı. onlarca hata koduyla ugrasmısımdır, Bı ara oyun gucelleme hataları vardı mw2 zamanında oyunu multi oynayamıyorduk kendı kendıne duzeldı sonra psn hacklendı kac hafta gıremedık onun dısında sacma sapan çökmeler bakımlar. yenı nesıle 1 yıl kala xbox360 almıştım 6-7 yıl ps3 den sonra o kadar rahatlamıstımkı hersey cok ıyıdı yenı nesıldede xbox almayı dusunuyordum ama donanım falan düşük olunca mecbur lanet psn e kaldık yıne. Eskiden bedava psn diye bahaneler buluyorlardı sımdı yıllıgına 150 lira veriyoruz hani bumu kalite ? bu sony yazılım işini yapamıyor ve hiç umudum yok artık...

Xbox alsaydin o zaman......zorlanmi sana PS4 aldirdilar.

Biktim artik bu tür baslik ve mesajlardan....
    sanki xboxlive cökmedi. Sanki Xboxlive bedava.Sanki Sony veya Microsoftun sucu elin Hackersi saldiri düzenledigi zaman.
    Madem bikdin bu durumdan , neden 8 yil dayandin??Böyle sacmalik olabilirmi?
    Satarsin PS4ü alirsin Xboxone, 8 yil cilen bitmis olur.

• Diyorum ya xbox alicaktim donanim farkindan dolayi ps4 almak zorunda kaldim simdi satsam bir dolu zarara giricem o kadar fanboysunuz ki daha dediklerimi anlamadan xbox al o zaman moduna geciyorsunuz farkindaysan ps4 den sikayetci degil PSN den sikayetciyim ve senin daha elinde bibaron varken ben ps3 den cod4 oynuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 30 Aralık 2014; 17:46:58 >

• Komple kapatsınlar da kurtulalım. Paramızla rezil oluyoruz. Oyun almak bir dert bakımı çökmesi bir dert. Trophy kastığım hesap ikinci hesap. Oyun oynayabilmek için ana hesaba dönmek nasıl bir saçmalıktır?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.