Şimdi Ara

8 Mart Erkekleri aşağılama günü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
5
Favori
10.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel üstünlükten bahsedilemez fakat spesifik konularda 2 cinsiyetin de üstün olduğu yerler var ve buna her insanın farklı olduğu etmeni de katılınca aslında her insan birbirinden üstün oluyor. Bunu cinsiyete indirgeyip erkekler barzodur, kadınlar boştur demek de apayrı bir aptallıktır. Mevcut dünyamızda her şey spesifikleşip kendi gruplaşmalarını oluştururken (bunda fanatizmin çok büyük etkisi var) her türlü konuda genelleme yapmak sığ insanın işidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadınların erkekler karşısında ki tek üstünlüğü 250gr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sınıfın elinden çıkmış bir erkek kız kiyaslamasi.

zaten bunlara sanatçı diyen insanların aklına tüküreyim.

• Liberal feministler aptaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyolog Chaegirab

Liberal feministler aptaldır.

Liberal feministlerin normal feministlerden farkı nedir?

• Dogru düzgün bir araba bile park edeni yok. Otomatik vites çıkmasaydı araba kullanabilen karı sayısı iki elin 10 parmagını geçmezdi. Ögle vakti hidin bir avm ye koca parası yiyen.karı doludur. Lafa gelincede yok ezildik yok mikildik

• vay arkadaş bu memlekette asıl zor olan erkek anasını satim başarısız olsan agzına sıçıyorlar paran yoksa adam muamelesi görme emeginle işini yap gene ezil üzül agla yok sen erkek degilmisin asıl bizim üzerimize çok oynuyorlar böyle aptal bir milletin kadınını böyle götünü kaldıran abazalar yüzünden oldu bu ülkede bırak kadınla evlenmeyi gördügüm gibi karşı kaldırıma geçiyorum kaçıyorum hatta yoldan yürüyorum toplumca seviyoruz linç etmeyi allah kahretsin ne kadar salak varsa bizde neyse o kadar çok şey yazmak istiyorum ki büyük ihtimal ban yiyebilerim allah belanızı versin yanlış devirde meydana gelmişim zaten bu gidişle mezara erken gitmeyi düşünüyorum hayattan sogudukça sogudum resmen ...

• Erkekler kadınlardan her konuda üstündür.Kadınlar hiç bir konuda erkeklerden üstün değildir bana göre ancak kadınların hakları erkeklerden fazladır

Ağlamak lazım bazen

• Videoda kadınlar üşür demiş ya oraya takıldım ben. Kadınlar erkeklerden daha az üşür. Ne kadar yanlış varsa söylemişler doğruyu atlamışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun tum radyo kanallarinda resmen erkekleri asagiladilar.
    Erkekler soyle erkekler boyle.

Hani bir yayinda da bazi erkekler deseler tamam diyecegim ama su an inanin erkekler bu ulkede kadinlardan daha az deger goruyor.

Para kazanmanin,gecinmenin en zor oldugu donemlerden birisini yasiyoruz ve evde sbaahtan aksama dizi izleyen kadinlara sorsan hepsi eziliyor,ekmek parasinin pesinde kosan adam azicik ilgi istese direk burun kiviriyolar.

Bu yuzden iste evlenirken evlilik sozlesmesi yapmayanlar ,karisina gozdagi vermeyenler ilelebet kotu davranisa mazur kalmaya mahkum.

• Benim sinir olduğum konulardan biri de giyim mevzusu. Ben sevgilimin be giydiğine karışmam hava sıcaktır giyer şortunu çıkar dışarı ama bunlar kış günü ben kabanla üşürken sırf birilerine güzel görünmek için titreye titreye dekolte ve göbeği açık tişörtler giyiyorlar, tamam eyvallah giyin de daha sonra erkekler bakınca da yavşak muamelesi görüyoruz ulan zaten senin giyme amacın o neyin kavgasını yapıyorsun. Aynı şeyleri biz giysek ‘o bacaklara bak kıllı kıllı ne kadar iğrenç’ onlara uyup bacağımızı alsak yumuşak damgası yiyoruz. Gömleğinizin düğmelerini biz açsak hanzo oluyoruz yaz günü güneş altında kot pantalonla pişiyoruz. Ama onlara sorsak kadın erkek eşittir. Kızlar şort giyerse biz de giyebiliriz. Onlara erkeklerin bakıp yorum yapmalarını istemiyorlarsa önce kendileri erkeklere bakıp yorum yapmayı kesmeliler

• Bu kadının nesini seviyodunuzki. Instagramına girin yada ucuz sulu komedi filminin fragmanını izleyin tipik kezban olduğunu anlarsınız.

• Valla çok açık söylüyorum yolda korka korka yürüyorum. Bir kadın görünce uzaklaşıyorum otobüste Bir kadın yani sadece onun yanı Bossa o inene kadar oturmuyorum ne olur ne olmaz abi hasta ruhlu kadın çok. Özelikle son zamanlarda erkek düşmanlığı korkunç derecede arttı. feminist ruh hastaları arttı feminizm kadınların özgürlüğünü istemiyor; kapital güç sahibi olmak istiyor.

türkiyede ise kadınlar sadece doğuda sıkıntı yaşıyorlar. orada okula gönderilmiyorlar, ancak bunun için özellikle adımlar atılıyor, reklamlar yapılıyor.

peki bunları yapanlar erkek çocuklarının işçi olarak çalıştırılmasına karşı en ufak bir ilan dahi dağıtmışlar mıdır?

hayır.

yani kadın erkek eşitsizliği sadece kadınların eşit olmadığı yerde sorun oluyor. ne güzel! siktir et erkekleri.

daha da beteri var, hiç bitti sanmayın.

abd'de metoo saçmalığı sayesinde bir kadın anonim olarak bir senatöre taciz iftirası atarak adamın istifa etmesini sağlayabiliyor.

inanabiliyor musunuz?

sadece küçük bir iftira: "o senatör benim kalçama şaplak attı," diyor ve senatörün istifa etmesi için kitleler ayaklanıyor.

üstelik adam bu iftirayı kimin attığını soramıyor bile. iftiranın doğruluğunun kanıtlanmasının bahsi bile geçmiyor. adam talep bile edemiyor.

ve bu tek örnek değil. sahte taciz tecavüz suçlarından 30 yıla kadar yatan erkekler var ve masumlukları ispat edildiğinde (ya da kadın insafa gelip itiraf ettiğinde) serbest kalıyorlar ama sahte suçlamayı yapan kadın hakkında ya ufak bir ceza oluyor ya da hiçbir şey olmuyor.

işte feminizm budur. kapital bir güç sahibi olmak için erkeklere olan nefretini bel altı yollarıyla kullanmak.

• bu forumdan tiksinmeye başladım...artık eskisi kadar girmiyorum avellerin sayesinde..

• Feministi bile ikiye ayırmayı başardılar. Bu radikal feministler hitleri aratır yemin ediyorum.
    Stolk çok bozdu.

• Hanım efendi biraz abartılı konuşmuş.

Velhasıl ne yazık ki erkek kadını güçsüz olduğu için hep arka plana atmış ve baskı uygulamıştır. Kadın kendini erkeğe yamamamıştır hem. Sadece erkeğin kanunları ile dünyada yer bulamadığı için bir erkek ile hayat sürmeyi tercih etmiştir. Burada annelik içgüdüsü ve diğer şeyleri söylemeye lüzum görmüyorum bile. Biliyor olmanız lazım.

Ben inden yürürüm sen arkamdan yavaş yürü , kadın dışarı çıkamaz , kadın gülemez , kadın eğlenemez ev dışında vs vs. Yavaş yavaş bu tabu kırılıyor tabi. Kadın aklı erkeğe nazaran biraz daha sistematik çalışıyor. Daha zeki mi derseniz tabi ki hayır derim. Erkek de kadın da aynı oranda zekaya sahip. Biri daha kapsamlı düşünürken diğeri daha basit düşünüyor sadece. Bazı istisnalar hariç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Feministi bile ikiye ayırmayı başardılar. Bu radikal feministler hitleri aratır yemin ediyorum.
    Stolk çok bozdu.

Gerçekten radikal feministler ve ılımlı feministler olarak ikiye ayrılıyor bunlar.
    Radikal feministler kafa tasçı,erkekle aynı ortamda bile bulunmak istemeyen imkan olsa erkekleri hadım edecek tiplerdir.Bunlar sürekli kadınların erkeklerden daha zeki olduğunu hatta ve hatta her alanda daha üstün olduklarını söyleyen genelde +30 yaş ve üstü evlenmemiş yada evlenememiş tiplerdir.

Ilımlı feministler biraz daha orta şeker biraz daha kadın erkek eşitliğini savunurlar ama bunların sayısı radikallerin sayısının yanında yok denecek kadar azdır.

• haklı bir dava ancak bu kadar kötü anlatılabilirdi herhalde. Konu o kadar bayağı ve itici bir şekilde işlenmiş ki savunucuları bile fikir değiştirebilir. İnsan ortak paydasında buluşmayı anlatmak varken eşitliği bile erkeklerin sözde zayıflıklarını dile getirerek istemek çok çok amaçsız olmuş ve bunu da Ezgi Mola gibi birinden duyduğuma şaşırdım açıkçası.

İthamlar çok genelleyici ve tek taraflı. Hatta ciddi hakaret içeren ifadeler var. Erkeklerin bu özelliklerinden bahsederken, yaşama amacı zengin koca bulup kapak atmak olan, o yürek hoplattı haberlerine bile isteye malzeme veren kadınların da bu durumun oluşmasında katkısı olduğunu söylemeyen bir açıklamayı ben kabul edemiyorum.

Kadınlar ve kötüler diye iki taraf yok arkadaşlar. İyi insanlar ve kötü insanlar var. Fikrinin temelini bunun üzerine oturtmayıp, siz erkekler olmasanız biz kadınlar hepimiz çok iyi insanlarız zaten diyenler kusura bakmasın ama en az o şikayet ettikleri kafadaki erkekler kadar boş insanlar. Böyle konuşarak sadece erkeklerin arasındaki düzgün insanlara ayıp edersiniz başka da bir işe yaramaz.

• Bir sürü şey yazdım sonra sildim boş verin yine en iyi yaptıkları şeyi yapsınlar dır dır dır ölü taklidi yapın geçin

• Periah kullanıcısına yanıt
    Tecavüz sonucu olan bebekler için ne yapılmalı sence

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.