Şimdi Ara

77 TL'ye 1 Yıllık Ev Sigortası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
14.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat bana uygun geldi. Site hakkında bir fikrim yok, hiç alışverişim olmadı. Ama sonuçta Güneş Sigorta tarafından uygulanacağı için bir sorun çikacağını zannetmiyorum. Fiyat ve karşılığında verilen teminatlar hakkında olumlu yorumlar gelirse ben de almayı düşünüyorum.

Bu konulardan anlayan arkadaşlar fikirlerini belirtirse faydalı olacaktır.

Fırsat Detayları

YIN sigorta aracılığı ile Güneş Sigorta tarafından hazırlanacak poliçeniz Ev sahipleri için;; Bina + Eşyayı kapsarken, Kiracılar için Ev eşyalarını kapsamaktadır.

PRATİK EV SİGORTASI poliçesi, Tüm Türkiye için geçerli olup, risk yüksekliğine göre poliçe tutarı yada teminat tutarında farklılık yoktur.

Sigortalı Ev Sahibi İse Poliçe Limitleri:
    Bina: 50.000 TL
    Eşya: 10.000 TL
    Cam: 1.000 TL

Kom./kiracılık m.m.: 6.000 TL
    Enkaz Kaldırma: 2.400 TL
    Konut Yardım (7,5tl/gün)

Sigortalı Kiracı İse Poliçe Limitleri:;
    Eşya: 20.000 TL

Kom./kiracılık m.m.: 2.000 TL
    Enkaz Kaldırma: 800 TL
    Konut Yardım (7,5tl/gün)

Verilen Teminat Kapsamları

Yangın, Yıldırım, İnfilak,
    Grev, Lokavt, Kargaşalık, Halk Hareketleri, Kötü Niyetli Hareketler ve Terör,
    Sel/Su Baskını,
    Yer Kayması,
    Dahili Su,
    Fırtına,
    Kar Ağırlığı,
    Duman,
    Kara ve Hava Taşıtları Çarpması,
    Komşuluk/Kiracılık Mali Sorumluluk,
    Enkaz Kaldırma,
    Hırsızlık,
    Cam Kırılması,
    Konut Yardımı.

POLİÇE ÖZEL ŞARTLARI:

Pratik ev sigortası, betonarme ve yığma kagir yapı tarzlı konut olarak kullanılan binalar ve içindeki eşyaları kapsar.
    Yangın mali sorunluluk teminatı: yangın, infilak, dahili su, duman, g.l.k.hh.knh&terör risklerini kapsamaktadır. Mal sahibinin kiracıya ve/veya kiracının mal sahibine, mal sahibi veya kiracının komşularına karşı sorumluluğunda ödenecek tazminat tutarı poliçede yazılı olay başı ve poliçe süresince toplam limit ile sınırlıdır.
    Hırsızlık teminatı sadece ev eşyasına verilmiş olup, hırsızlık sigortası genel şartları çerçevesinde; ev eşyası arasında bulunabilecek sanat ve antika değeri olan tablo, koleksiyon, heykel, biblo, resim, kitap, gravür, yazı, halı vb. Aksam ve teferruatları da dahil olmak üzere bilgisayar, televizyon, radyo, pikap, teyp, müzik seti, mikroskop, kürk ve ipek halıların sigorta bedellerinin toplamı, toplam eşya bedelinin %25'i ile, gümüş ve sair kıymetli maden ile bunlardan mamul eşya ve kilit altında saklama koşulu ile altın, mücevher, değerli taş, inci vb.' nin toplam sigorta bedelleri, toplam eşya bedelinin %10'u ile sınırlıdır.
    Her türlü taşınabilir cihazlar (laptop ve cep telefonları dahil) hırsızlık teminatı haricidir.
    Nakit para, hisse senedi, tahvil ve kıymetli kağıtlar (çek vb menkul kıymetler), projeler, planlar, kalıplar, ticari defterler vb.belgeler teminat kapsamı dışındadır.
    Cam kırılması teminatı kapı, pencere ve vitrin camlarını kapsar.
    Deprem nedeniyle oluşabilecek hasarlar teminat haricidir.
    İşbu poliçe tazminat limiti esasına göre tanzim edilmiş olup eksik sigorta hükümlerine tabi değildir.
    Hasar olması durumunda sigortalı malın piyasa rayiç değerleri dikkate alınacak olup, sigortacının sorumluluğu her halükarda poliçede belirtilen toplam tazminat limiti ile sınırlıdır.
    Bir hasar halinde sigortalı sigortacının rücu haklarını korumakla yükümlüdür.

Poliçe ile ilgili kriterler:

Yazlık, kısa süreli kullanılan konutlar için geçerli değildir.
    Sadece betonarme ve yığma yapı tarzında olan binalar için teminat verilebilir.
    Bina ve eşya sabit limitlerle temin edilecek olup, limit arttırılması veya sigorta konusundan birinin çıkartılması mümkün değildir.
    Poliçe süresi 1 yıldan az veya fazla olamaz.
    D/M li olarak tanzim edilemez.
    Sadece isim ve adres değişikliği ile poliçe iptal zeyilleri kesilebilecektir.
    Dövizli poliçe kesilemez.
    Bu poliçeye özel indirim uygulanamaz.
    Poliçe prim, fiyat limit ve teminatları sabittir.
    Poliçe ev sahibi için kesilirse bina ve eşya sigorta konusu ile, kiracı için kesilirse sadece eşya sigorta konusu ile tanzim edilecektir.
    Geriye dönük poliçe kesilemeyecek.
    Konut otorizasyon kuralları geçerli olacak.
    Poliçeye hiç bir açıklama eklenemez.

MUAFİYETLER:

ENKAZ KALDIRMA:
    Enkaz kaldırma masrafalrı sigorta bedelinin azami % 4'ünü geçmeyecek şekilde hesaplanır. Tazminat hesabında sigorta bedelinin %4'ü bina (bina, sabit tesisat ve dekorasyon) ve muhteviyat (ev ve giyim eşyası) için ayrı ayrı uygulanır. Ancak, bu masraflarla ilgili teminat, sigorta bedelinin içerisinde addedilecek olup, sigortacının sorumluluğu hiçbir halukarda toplam sigorta bedelini aşmaycaktır.

G.L.K.HH.KNH&TERÖR:
    Her bir kötü niyet ve terör hasarında tazminatın %5'i oranında tenzili muafiyet uygulanır.

SEL/SU BASMASI:
    Her bir sel/su basması hasarında sigorta ebdelinin %2'si oranında tenzili muafiyet uygulanacak olup, bu muafiyet 1.500 Euro'yu aşmayacaktır. Ancak sigorta teminatı bina ve eşyayı birlikte kapsaması halinde, bina ve eşya gruplarının herbirinin toplam sigorta bedelleri üzerinden %2 oranında bulunacak bir tenzili muafiyet, bina ve eşyanın herbiri için ayrı ayrı uygulanır.

KONUT YARDIM:

Ekli Genel Ve Özel Şartlar

İşsizlik sigortası poliçe özel şartları
    Yangın sigortası genel şartları
    Hırsızlık sigortası genel şartları
    Cam kırılması sigortası genel şartları

Bu fırsat sadece 1 Konut Sigortası için geçerlidir.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir ve yakınlarınızın evlerini de güvence altına alabilirsiniz.

Bu fırsat 3 ay geçerldir.

Nasıl Kullanılır

Satın aldığınız fırsat kuponunuz e-mailinize ve GSM telefonunuza SMS yolu ile gönderilecektir. Ayrıca, kupon kodunuza “Hesabım” sayfanızdaki “Kuponlarım” bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Fırsattan yararlanmak ve poliçenizin tanzimi için YIN SİGORTA'YI (Tel: 0216 641 10 42) aramanız gereklidir.

LİNK:
    http://firsatlaritakipet.com/firsat%7E926%7Eayda_6_42_tl_odeyerekister_kiraci_olun_ister_ev_sahibievinizin_ya_da_esyanizin_ugrayabilecegi_zarara_karsi_onleminizi_alingunes_sigorta__yin_sigorta.aspx?utm_source=list3&utm_campaign=26632762ce-MC&utm_medium=email

• fiyat makul duruyor, konuya hakim arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz?

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • değerli eşya için %10 teminat yani 1000 tl teminat anlamına geliyor , altın veya nakit vs anlamında 1000 tl değerinde sigortalı oluyorsunuz, deprem sigortasının üst kısmı için sigorta güvencesinde oluyor ev onu belirteyim yani dask ın üzerindeki kısmı karşılıyor bu tür sigortalar ,
    bakın benim evim garantide garantide plus

153 tl ödediğim sigorta kapsamı

Yapı Tarzı BETONARME KARKAS M² 90
    Bina Bedeli 58,000.00
    Esya Bedeli 25,000.00
    Degerli Esya Bedeli 7,500.00
    Toplam Bedel 83,000.00
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....
  • Diyelim ki ev cayır cayır yanıp kül oldu, alacağın max. para 61.000 TL mi yani?

quote:

• Depremsiz oldugu icin fiyat pek sicak sayilmaz.

Orijinalden alıntı: nihilist76

Diyelim ki ev cayır cayır yanıp kül oldu, alacağın max. para 61.000 TL mi yani?

quote:

1.000 TL cam bedeli herhalde ufak tamiratlar vs. karşılığındaki tutar. Toplam rakam 60.000 diye anladım.
  • Kiraciya da ev sahibine de ayni fiyat mi? 77tl?
  • Evet Kiracıyada ev sahibine de aynı fiyat 77 TL. Sadece Poliçede limitler farklı

Orijinalden alıntı: ABi1

hırsızlık sigortası dahil değil bilginize

En önemliside o zaten, evine hırsız girmiş birisi olarak.
    Amd Ryzen9 5900x (DARK X127), MSI B550 Gaming Edge Wifi, Gskill 32GB DDR4 3600mhz CL16, SAPPHIRE NITRO+ RX 6900 XT SE, GIGABYTE M32U 4K 144hz, PNY CS3040 2TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Corsair 780T White, EVGA Supernova 1300w G2, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABi1

hırsızlık sigortası dahil değil bilginize

quote:

Hırsızlık teminatı sadece ev eşyasına verilmiş olup, hırsızlık sigortası genel şartları çerçevesinde; ev eşyası arasında bulunabilecek sanat ve antika değeri olan tablo, koleksiyon, heykel, biblo, resim, kitap, gravür, yazı, halı vb. Aksam ve teferruatları da dahil olmak üzere bilgisayar, televizyon, radyo, pikap, teyp, müzik seti, mikroskop, kürk ve ipek halıların sigorta bedellerinin toplamı, toplam eşya bedelinin %25'i ile, gümüş ve sair kıymetli maden ile bunlardan mamul eşya ve kilit altında saklama koşulu ile altın, mücevher, değerli taş, inci vb.' nin toplam sigorta bedelleri, toplam eşya bedelinin %10'u ile sınırlıdır.

Böyle bir ibare var, ama tam anlamadım. Sanırım var, ama limitli. Yanlış mı anladım yoksa?

• Birkaç ay önce güneş sigortadan 300 tl ye yaptırdım. İndirimli olarak yaptırdım ama bu resmen süper fırsat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: karantina61

Birkaç ay önce güneş sigortadan 300 tl ye yaptırdım. İndirimli olarak yaptırdım ama bu resmen süper fırsat.

Güzel fırsat, ben olsam kaçırmazdım zaten kaçırmadım, fırsatı çıkan biz olunca

- Bu arada, daha maillingi yapılmadı. Sürpriz hediyeler kazandıracağımız bir oyun hazırladık sizlere,http://www.firsatlaritakipet.com/letterGame.aspx buradan ulaşabilirsiniz, DH ye kıyak olsun dediğim gibi daha mailling i yapılmadı kampanyanın.

Orhan "Sehlor" KALAYCI
    Firsatlaritakipet.com Proje Yöneticisi.

• Teminatlarda çok kritik noktalar var ...
    Zira mecburi dask dışında ev sigortası demek aslında büyük oranda hırsızlık sigortası demek olmalı ...
    Ama burda cep tel, laptop ve nakit teminat dışı denmiş ki eve hırsız girse zaten alacakları şeyler bunlar, buzdolabı çamaşır makinesi çalınan kimseyi duymadım ... altın vs gibi değerli şeyler için limit 1000 tl denmiş ve kilit altında olmalı denerek kasa zorunluluğu getirilmiş oluyor ... Evinde kasa bulunduran zaten bu sigortayı yaptırmaz ... Hali ile eğer zorunlu dask sigortanız yangını kapsamıyor ise bu sigorta yangın dışında pek işe yaramaz görünüyor ...
  • Bende bir arkadaşıma yaptırdım. 94 tl tuttu, kredi kartına taksit imaknıda var, 10 taksite kadar çekebiliyorlarda ben 3 taksit yaptırdım. Poliçe ayrıntıları aşağıdaki gibidir.

Ayrıntılı bilgi için pmden tel verebilirim

Orijinalden alıntı: RadicalDeath

Teminatlarda çok kritik noktalar var ...
    Zira mecburi dask dışında ev sigortası demek aslında büyük oranda hırsızlık sigortası demek olmalı ...
    Ama burda cep tel, laptop ve nakit teminat dışı denmiş ki eve hırsız girse zaten alacakları şeyler bunlar, buzdolabı çamaşır makinesi çalınan kimseyi duymadım ... altın vs gibi değerli şeyler için limit 1000 tl denmiş ve kilit altında olmalı denerek kasa zorunluluğu getirilmiş oluyor ... Evinde kasa bulunduran zaten bu sigortayı yaptırmaz ... Hali ile eğer zorunlu dask sigortanız yangını kapsamıyor ise bu sigorta yangın dışında pek işe yaramaz görünüyor ...

Yalnız dediğiniz tüm noktalar diğer tüm poliçelerde de yok. Hiçbir poliçe depremde daskın ödemesi gerektiği tutarı ödemez o kısmı dışarda tutar, cep laptop ve nakitleride ev sigortasında kapsatmaz şirkete göre değişik ek maddelerle ve değişik poliçelerle (kapkaç- elektronik sigortası vs) güvence altına alır ve her poliçede altın ve nakit için kasa şarttır.
    Yani 1.500TL lik poliçe de yaptırsanız yukarıda anlatmak istediğim şekilde oluyor. Bir de şunu da düşünmek lazım eşyalarınızı yangın, deprem su basması ve kısmen hırsızlık gibi olaylara karşı aylık 6,5 TL ye sigortalıyorsunuz hiç olmamasından çok çok daha iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

Bende bir arkadaşıma yaptırdım. 94 tl tuttu, kredi kartına taksit imaknıda var, 10 taksite kadar çekebiliyorlarda ben 3 taksit yaptırdım. Poliçe ayrıntıları aşağıdaki gibidir.

Ayrıntılı bilgi için pmden tel verebilirim

Hangi sigortaymış bu?
    Amd Ryzen9 5900x (DARK X127), MSI B550 Gaming Edge Wifi, Gskill 32GB DDR4 3600mhz CL16, SAPPHIRE NITRO+ RX 6900 XT SE, GIGABYTE M32U 4K 144hz, PNY CS3040 2TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Corsair 780T White, EVGA Supernova 1300w G2, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • mesajım bulunsun
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.