Bildirim
77 HP 8 Valf punto alınır mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2 hafta kullandım Yokuşlarda oturup aglıyosun. -
o kadar diyosunuz yani :) sattınız mı hocam hemen.
yani piyasa fiyatından buldum temiz de araba ama işte performans ürküttü beni açıkcası -
Punto kullancısı olarak test etme şansım oldu, kendi aracım 1.3 multijet.quote:
Orijinalden alıntı: cevgen06
yani piyasa fiyatından buldum temiz de araba ama işte performans ürküttü beni açıkcası
UZAK DURUN. -
1.4 77hp 8v model kullanıcısıyım.Araba şehiriçi kullanımda devirli kullanınca dizel araba misali geziyorsunuz.Ama yokuşlarda anlık tüketimi açtığımda yakıt tüketimi 2 katına fırlıyor.Araç gazı yememeye başlıyor sanki.Ama şehiriçi araç olduğunun altını çizelim,performans değil ekonomik atmosferik motorlu araç.quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
Punto kullancısı olarak test etme şansım oldu, kendi aracım 1.3 multijet.
UZAK DURUN.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: erkanrap
yani piyasa fiyatından buldum temiz de araba ama işte performans ürküttü beni açıkcası
Benim değildi emanet bi araçtı.
Şehir içi aracı bencede. Performans beklentiniz yoksa alınır. -
2 yıl kullandım. uzun yolda yokuşlarda araçtan inip arkadan ittiriyordum :))quote:
Orijinalden alıntı: legendboxerquote:
Orijinalden alıntı: erkanrap
Benim değildi emanet bi araçtı.
Şehir içi aracı bencede. Performans beklentiniz yoksa alınır.
Alıntıları Göster
-
normal bir kullanıcıya yeterde artar bile ama öncesinde daha performanslı bir araç kullandığın için seni mutlu etmez , 8 v ile 16 v arasında çok fark var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlarım tesekkur ederim yorumlar için. Tavsiyelerinizk bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar mi hocam ya;) yılda 2 en çok 3 uzun yol yapacağım Ankara içi kullanacağım aracı. 307 ile bunun arasında kaldım ne diyorsunuz:))
Hah tam kullanıcısı iyi oldu.ustadim yılda yaklasik12.000 km yapıyorum 2 3 kez uzun yolum olur olmaz Ankara içi kullanacagim araç ile ilgili vaktiniz varsa surus konfor masraf arıza piyasa bildiklerinizi paylaşır misiniz
fıstk gibi kullanılır.herkes v8-v12 kullanan coni sanki.quote:
Orijinalden alıntı: cevgen06
Hah tam kullanıcısı iyi oldu.ustadim yılda yaklasik12.000 km yapıyorum 2 3 kez uzun yolum olur olmaz Ankara içi kullanacagim araç ile ilgili vaktiniz varsa surus konfor masraf arıza piyasa bildiklerinizi paylaşır misiniz -
Alınır abi. Niye alınmasın? Forum çok abartıyor.
Performans olarak pek tatmin etmeyebilir. Yakıt olarak Ankara şehir içi 8,5-9 litre lpg tüketiyormuş.
Arkadaşı konuya çağıralım.
2011 grande punto 1.4 lpg'li kullanıcısıyım. yaklaşık 1 yıl oldu. Performansı severim ama bunu alırken önceliklerim yakıt ve fiyatıydı. Çoğunlukla ş. dışı kullanıyorum ve hiçbir yokuşta, virajda arkadan itilecek duruma gelmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: bytradm
fıstk gibi kullanılır.herkes v8-v12 kullanan coni sanki.
Alıntıları GösterBaktın yokuş dik 3000 devire çık, keçi gibi tırmanır. 5. vites 3000 devirde 100'ü görür. Ş.dışı dik yerlerde 3000-4000 devir bandında kullanırsan sıkıntı yaşamazsın. Arabayı aldıktan kısa süre sonra Bartın- Antalya gittim geldim. Milletin 140-150 yaptığı yerde 110-120 ile gittim. Gidiş geliş 250 lira yaktı. Dikkat etmen gerekenler;
1) En büyük kronik sorun elektrik destekli City mode. Arıza verdiği anda direksiyon kilitlenip kalıyor. Yüksek hızda veya düşük hızda farketmiyor. Arıza verdi mi direksiyon kütük !!! Değişimi 3.000 tl civarında. Servise götürdüğünde garanti kapsamında ücretsiz değişim veren de var, cebinizden yaptırın diyen de var. Genelde 2006-2008 arasında çok sık var. Mümkünse 2008 sonrası modellere bakın.
2) Çok sık amartisör takozu ses yapıyor. Değişimi ucuz ama can sıkıyor.
3) Teyp tuşları kolay soyuluyor.
Şuanda epeyden beri ş. içi kullanıyorum. Ortalama yakıt tükemim 6.7-7.2 lt. Tabi bu değerler benzin için. Ben şuanda 25 lt lpg ile ş.içi 280 km yol yapıyorum.
Son olarak triger setini, devirdaim pompasını ve kayışlarını işçilik içinde 300 tl'ye değiştirdim. Parçası da gayet ucuzdur.
Söyleyeceklerim bunlar. Soracağın birşey olursa özelden yaz, yardımcı olurum...
-
6 yıl 90.000 km'dir kullanıyorum. Sorun çıkartmayan, şehir içinde (Ankara) oldukça az yakan, uzun yolda rahatlıkla 110-120km/sa hızla aracı zorlamadan seyahat edebildiğim bir araç. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Özellikle Ankara içinde 35 lt lpg ile 380-400 km civarı yol aldığımda araca olan sevgim artıyor. :) Uzun yol da ise (genelde Ankara-Bursa) 420-440km civarı yol kat edebiliyorum. Ama siz derseniz ki ışıklarda gaza bastığım zaman ok gibi hareket edeyim, otobanda 150km/sa ile gideyim ama yakıt tasarrufu yapayım, o zaman kesinlikle yanlış tercih olur. Ama şehir içi ve şehirler arası normal bir kullanıcı iseniz temiz bir punto özellikle yakıtıyla ve sizi mutlu edecektir. Ayrıca içi pek çok b sınıf araçtan daha geniştir. Sormak istediğini bir soru varsa yanıtlayabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: tunc52
Performans olarak pek tatmin etmeyebilir. Yakıt olarak Ankara şehir içi 8,5-9 litre lpg tüketiyormuş.
Arkadaşı konuya çağıralım.
-
bu şartlarda alınır bu araç :) teşekkür ederim gayet net açıkladınız. -
İlk aracımdı 1 yıl kullandım İzmirden Muş'a 2 kez getirip götürdü ve Muş'un o şartların tek bir kez teklemedi şu an kardeşim de tıkır tıkır biniyor. Yokuş rampa istiyorsanız Kayseri-Gürün Malatya yapın derim.Hiç birinde oturup ağlamadım o motoro güzel performans süper yakıt ..
Şehir için de çok atik kıvrak city mod harika
Uzun yolda sabit hızda yormaz seni basayım gideyim aracı değil 4 kişi seyahat edecekseniz sürekli gelmez uyarayım.
Rampada da vites düşürüp devir çevirince keçi gibi çıkıyor yıgılmasını beklemeyeceksin hepsi bu.Rampa başında biraz gaz
Onun dışında bence parasına göre güzel arac üzerindeki motora göre de performansı ideal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 26 Mart 2016; 22:16:13 > -
bu forumun en güzel yanı insanların canla başla birbirine yardımcı olmak istemesi. vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim -
aracı neredeyse sürekli en fazla 2 kişi kullanacağım üstadım. zaten araştırmalarımda daima karşıma çıkan şey bu motorun sorunsuzluğu oldu. e hem sorunsuz motor hem performans sanırım her aracın başarabildiği bi durum değil. bu şartlarda kafama yatıyor araç 2 parça boyası var aracın 24.500e gelecek ne dersiniz?
En Beğenilen Yanıtlar

|
Benzer içerikler
- 1.3 multijet egzoz kokusu
- şanzıman yağı ne zaman değişir
- peugeot 308 1.6 bluehdi
- monroe amortisör nasıl
- egr iptal edilirse ne olur
- byd en ucuz arabası
- bmw jeep 2024
- opel corsa elektrikli fiyat
- opel fiyat listesi 2025
- togg şarj ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X