Şimdi Ara

+75 TL ye Yol Yardımıda Alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 yıldır sigortama çok uygun olmasına rağmen yol yardımı eklemiyorum. Geçen ay yolda kaldım 300 TL çekiciye para verdim. 75 TL ye 1 yıl yol yardımı çok iyi. Ama aşırı ucuz olması kafamı karıştırdı. Acaba kaza kaydına falan mı yazıyorlar bunu. Sizce +75 tl ye yol yardım eklemeli miyim? Yoksa yolda kalırsam cepten karşılamak mı gerekir?




  • Poliçedeki teminatı okursanız kafanızda soru işareti kalmayacaktır.

    Ucuz olmasına gelince, 3 yılda bir kere ihtiyacınız olmuş. Ben mesela 8 yıldır trafikteyim, bir kere ihtiyacım oldu.

    75 lira sizin gibi 1000 tane sürücüye verseler o teminatı 75000 TL gelir olur. 100 tane sürücü bile bu yıl içerisinde yol yardımdan faydalansa 30-50 bin TL maliyeti olur ki %10 gibi bir oran olacağını da sanmam. Daha düşük olur.

    Yani aslında ucuz değil, riski paylaşıyorsunuz. Benim gibi 8 yılda 1 kere yol yardıma ihtiyacınız olursa (Ben 400 TL vermiştim 200 km yol için), 75*8= 600 lira ödemiş olurdunuz. Aynı mantıkla mesela benim 150 bin liralık arabamı 1200 lira karşılığında teminat altına alıyor. Araba pert olursa 1200 liranın çok daha fazlasını ödüyor. Bunu amorti etmek 75 liralık yol yardımdan çook daha uzun sürecek üstelik. Araca 100 yıl kaskolu binersem (Şu anki oranlarda) dahi araç parasını ödememiş oluyorum.


    Tabii yol yardımın varlığını bilmenin kafa rahatlığı varken bence o para her türlü verilir. Ben çekici ararken "Ne derse kaça kaça vereceğiz" psikolojisindeydim. Yol yardımda kafa rahat oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 4 Kasım 2021; 19:55:54 >




  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    aynen hocam bende istanbula giderken eylül ayında düzcede V kayışı kopunca krank sensörünü çıkarmış yerinden yolda kaldım. Hemen nete girdim ama internet çok az çekiyordu, Allahtan bir tane tel buldum, düzce yol yardım yazınca ilk çıkan kişiyi aradım. En yakın sanayiye fiyat sordum tabi. İşçilik vs derken hiç hesapta yokken 1.000 TL para bıraktım orda :) Ama yol yardım olsaydı en azından çekici masrafını falan umursamadan hemen sigorta şirketini arayıp işimi görürdüm doğru diyorsunuz. Tek korkum bazen okuyorum kaza kaydı gibi aracın sigortasına işliyorlarmış. Böyle bir şey var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 4 Kasım 2021; 20:0:23 >
  • Dağın başında olsan dahi geliyor mu, bilen var mı? Lokasyon kısıtı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık günümüzde 75 liranın bir değeri yok ben olsam 75 tlye yol yardım desteği alırdım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce yolda kaldım. Generali sigortayı yol yardımı için aradım. Arıza için yol yardımı vermediklerini, yalnızca lastik patlaması için verdikleri söylediler. Yine parayla çektirdim aracımı. Ayrıntıları öğrenin parayı vermeden önce.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şikayet varda biraz şikayetleri okuduğum zaman vazgeçtim arkadaşlar, yani anlaşmalı çekiciyi beklemeniz gerekiyor o da duruma göre en 2 saat sonra geliyor vs ilgilenmiyorlarmış bile bir sürü şikayetler var.


    www.sikayetvar.com
    Aksigorta Çekici Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/aksigorta/cekici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 4 Kasım 2021; 21:23:50 >
  • 75 liralık çekici pahali.Hdi sigortadan trafik sigortasi yaptirinca 11 lira fark ile poliçeye ekletebiliyorsunuz.Geçen yıl 3tl ile eklettim.Bu yil 11 lira olmuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.