1.450.000 TL’ye Mantıklı mı?
-
-
tek kişi kullanacaksanız güzel araç
ama arkaya yetişkin birilerini bindirmeyi düşünmeyin bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Şubat 2026; 19:24:48 >_____________________________ -
Bekarım, genelde tek kullanacağım. Arada sağ koltukta yolcu olur. Arka koltuklara nadiren ihtiyacım olacak. O zaman da oturanlar idare edecek artık 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O paraya 2023-2024 polo alınır. 1.2 puretech 5 sene sonra hoşaf olacak arabaya verilmez.
_____________________________ -
o paraya elektırıklısı de var sanırım ve corsa e de var
yinede bu paralara b segment arac almak bana pek mantıklı gelmiyor,
_____________________________ -
fransiz ürünleri mi dandik,
yoksa kullananlar mi hintli bilemiyorum
ama tavsiye etmem yani.
youtube
Hindistan Fransız Rafale uçaklarının imajını bozduhttps://www.youtube.com/shorts/vugCZKqPzLc?app=desktop
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
hatchback alacaksanız polo öncelik olabilir.
_____________________________ . -
Yine ambalaja kanan bir psazede adayı 😁
Kardeşim 208 GT dediğine göre kanı kaynayan genç dinamik bir kişisin , namıssız arabada hot hatch havası da var ama ağrısız başına ağrı, o araç fas ülkesinden geliyor her yeri işçilik kusuru dolu, bayide incelemiştim , kiralayıp uzun süre test de ettim koltuk dikişleri bile yamuk yumuk, a sütunundan zırıltı sesi geliyor, latin ncap çarpışma testlerinde 2021 modeli 2 yıldız anca alabildi..
Mantıklı bakalım derim, piyasası da çok kötü yani yerinde olsam Polo, Ibıza, Fabia bakardım, belki model yılını 2 3 sene süşürüsen düşük km yeni kasa c segment araçlarda olabilir ya da Toyota Yaris Cross , CHR gibi b suvlarda olabilir, paran az değil yazık etme derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 2 Şubat 2026; 16:2:12 >_____________________________ -
Ben olsam bu paraya FR Ibiza, Style ya da Highline Polo bakardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yaris crosslar malesef çok pahalı. 208 i herkes gömünce poloya yöneldim biraz daha. Onun da life ına param yetiyor. Stylelar 1.5 1.6 malesef. 2022-24 arası 30bin km ve altı temiz pololar var.
İbizayı çok beğenmiyorum açıkçası. Polonun da life paketleri var bütçem dahilinde. Style yani dolu paketi malesef pahalı. Polo araştırayım o halde. Genelde polo tavsiye ediyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
kia ceed 1.5 tgdi 160'lık bak. mesela şunu alırdım o fiyatlara bir hb bakıyor olsam.
2 yıl daha garantisi var ve 160 hp...
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-boyasiz-kia-ceed-1.5-elegance-hayelet-ekran-g.gorus-k.ayn-1291062448/detay_____________________________ ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı. -
Ben de sizin gibi B hatchback bakıyordum geçen sene. Verdiğim paranın karşılığını hem motor olarak hem malzeme kalitesi olarak hem aktarma olarak en iyisi olsun istedim. Belki Corsa ve 208 kadar teknolojik bir iç mekana sahip değil. Vites kolu var, mekanik el freni var. Ama araç olarak görece daha kaliteli bir altyapıya sahip olduğunu düşünüyorum. Polo ile aynı platformda Audi A1 üretiliyordu mesela..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bildiğimiz polo artık gelmeyecek ve sadece elektriklisi gelecek diye biliyordum. Mhev değerlendirilebilir. Teşekkürler bir araştırayım.
Baz donanım bir c segment tercih ederdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Genelde tek arada bir iki kişi seyahat edeceğim. Pek fazla hacme ihtiyacım yok. O yüzden b segmente düşüp biraz daha donanım almak daha mantıklı geliyor.
Hocam 1 adet B segment ve 1 adet C segment olmak üzere 2 farklı aracım var. Ona göre yorumlayacağım;
B ve C segment arasındaki tek fark sadece hacim değil. Konfor, sürüş, yol tutuş, aracın verdiği zevk vb. birçok farklılık bulunur.
C segment aracım 2017 model, B segment aracım 2021 model. İkisi de segmentlerinin en üst ve en dolu versiyonları. Hatta 2021 model aracım motor/şanzıman olarak daha güncel ve geliştirilmiş bir model. Buna rağmen inanın B segment aracıma bindiğimde attan inip eşeğe binmiş gibi hissediyorum.
Sözün özü, benim fikrime göre C segment C segmenttir ve boş bir C segment araç > dopdolu bir B segment araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec.dmn -- 3 Şubat 2026; 10:40:48 >_____________________________ 2018 Peugeot 308 1.6 BlueHDI EAT6 Allure+Comfort Pack+Performance Pack+Safety Pack- Ultimate Kırmızı -2021 Opel Corsa 1.2T AT8 Elegance- Gece Mavisi -Instructor, Car Magazine Editor, PertolheadYeditepe University '15 -
Hatanız var, nasıl Dacia Duster (c segment) Volvo EX30 (b segment) dan daha konforlu olabilir , bizzat test ettim her 2 sinin 2025 modelini..
Segment olayı bazı markalarda artık sadece boyutu temsil ediyor konforu , teknolojiyi değil yani eşekten inip ata bindim diyeceksiniz gidip test edin 2 aracıda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 3 Şubat 2026; 10:53:12 >_____________________________ -
Rakamı biraz daha arttırabilirseniz ve elektrikli düşünürseniz BYD Dolphin tavsiye ederim. Donanım olsun 204hp olsun çok daha iyi bir araba.
_____________________________ Ne zaman çağırdın da gelmedik?
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yine ambalaja kanan bir psazede adayı 😁 Kardeşim 208 GT dediğine göre kanı kaynayan genç dinamik bir kişisin , namıssız arabada hot hatch havası da var ama ağrısız başına ağrı, o araç fas ülkesinden geliyor her yeri işçilik kusuru dolu, bayide incelemiştim , kiralayıp uzun süre test de ettim koltuk dikişleri bile yamuk yumuk, a sütunundan zırıltı sesi geliyor, latin ncap çarpışma testlerinde 2021 modeli 2 yıldız anca alabildi.. Mantıklı bakalım derim, piyasası da çok kötü yani yerinde olsam Polo, Ibıza, Fabia bakardım, belki model yılını 2 3 sene süşürüsen düşük km yeni kasa c segment araçlarda olabilir ya da Toyota Yaris Cross , CHR gibi b suvlarda olabilir, paran az değil yazık etme derim |
Benzer içerikler
- akıllı debriyaj sistemi yorumları
- subap değişimi ne kadar
- 46/2-c trafik cezası itiraz
- kia stonic 1.4 kronik sorunları
- hgs etiketi cama yapıştırmak zorunlu mu
- seat ibiza 2026
- togg internet paketi
- ford mondeo 2022
- en çok tutulan suv araçlar
- audi q3 sıfır fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt