< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aynı pokun yesili😁😁 Bence Suna piyasada Kore araclari daha sağlam 👍👍
|
Ben şimdi yaşadığım süreci baştan aşşağı yazsam Roman olur, kısa özet geçeyim
Biz ilk kavrama sorununa çok tartıştık gerek servis gerek distributor ile , bu sorunun tüm powershiftlerde olduğunu , internette sayfalarca şikayet olduğunu falan filan , gösterdik distributor'e işin garibi servis kabul ediyor sorunun kronik ve üretim hatası olduğunu distributor kabul etmiyor her neyse dediler ki parça fiyatından %30 indirim yapıcaz işçilik te almayacağız dediler o gün için 2.200 lira paraydı nalet olsun dedik verdik yaptılar, 5 ay sonra 10 bin bakımı yapıldı yetkili serviste ( garanti bozulmasın hesabı da garanti lafta yani ) Gel zaman git zaman araç 9 ay sonra geldi 16 bin Km yine başladı kavrama silkelemeye götürdük servise ... Bu defa serviste çamura yatmaya başladı , cihaza bağlıyorlar titreme değerlerini tutulması gerekiyormuş ,tutturamıyormuş falan filan bi dünya yokuş Ustaya dedim ki , "usta değer meğer hikaye binelim arabaya bu araba silkeleme yapıyor mu yapmıyor mu elini vicdanına koy söyle" Usta yapıyor dedi aracı bırak ben bu cihaza değeri tutturtucam dedi bıraktım, 4 gün sonra gittim değer tutmuyor yapabilecek birşey yok dediler ama araç 1. Viteste arabada deprem oluyor haa göğüslük yerinden çıkacak , tartıştık distribütor'ü aradım sonuç aynı Avukat ile görüştüm tam dava açacağız arabaya park halinde vurdular araç pert oldu da kurtulduk Uzadı kusura bakmayın |
Kardeş yanlış hatırlamıyorsam burda alınır mı diye konu açmıştın israrla alma dedim ecoboost burdakiler al al sorunsuz dedi gördün mü yazık keşke dinleseydin beni yazık tahmini 25000 civarı masrafın olur üzücü
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 13 Şubat 2019; 20:48:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|