Şimdi Ara

7499 TL Sapphire PULSE AMD Radeon RX 6800 16GB 256 Bit Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fırsat için teşekkürler hocam. Rtx 3070 e göre alınabilitesi yüksek fakat fiyatlar düşer mi acaba o düşündürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 6 Ocak 2021; 19:21:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma ince hesapta 6000₺ idi

• Ben de hecen hafta 7200 e görmüştüm. Hatta ikinci elde satan bir arkadaş 7000 istediğini görünce sıfırı daha uygun demiştim.

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

3090 24000 liralardan nerdeyse 10000 lira daha düştü şuan 16000 liraya var

ülkemizde kimsenin alacak durumu olmadığından stok var diğer ülkelerde stok felan yok bulunmuyor :)

hem amd hem nvidia kartlar stok sorunu aşıldıktan sonra zamanla düşecektir

• kağıt üstünde performansı fiyatı çok iyi ama tak çalıştır kart mıdır bilgisi deneyimi olan var mı? daha bir nesil önceki rx 5700ler fiyaskoydu hatırlarsanız.

• Hocam bilgisayar toplama arifesindeyim, illaki rtx kart alacağım ileriye dönük olsun istiyorum zira mezun olana kadar biraz zor bilgisayar toplarım anca 3-4 seneye belki, sağlam bir şey ama uygun bir şey olsun istiyorum 10k bütçem var bu çerçevede 3000 serisine çıkmak istiyorum ama zor gibi ne yapmamı önerirsiniz? Yahut ne kadar bekleyeyim toplamak için?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anki 3000 serisi rtx kartlar ileriye dönük olarak çok kötü tercih olur. Hem rtx performansları yetersiz, hem vramleri yetersiz. Bana göre ömürleri en fazla 2 sene. Öte yandan amd bu rx 6000 serisiyle uzun zamandır üzerinde çalıştığı big navi mimarisini piyasaya sundu. Bu kartlar hem yüksek performansları hem de yeterli vramleri sayesinde uzun süre güncelliklerini kaybetmezler.

İlle de nvidia diyenler eğer uzun süre götürsün istiyorlarsa en azından yakında çıkacak yüksek vramli kartları tercih etmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 9 Ocak 2021; 20:34:41 >
  • Anladım.Şuan amd kart kullanıyorum(r9 380 4gb) ve hiç memnun değilim.Performans açısından denk olan nvidia kartı alsaydım zamanında keşke.Aldığıma pişman oldum ve açıkçası artık nvidia rahatlığına kavuşmak istiyorum.Şimdi bu kartı aldıktan sonra 5700xt nin zamanında yol açtığı sorunlarla uğraşırsam bu kadar parayı verdikten sonra gerçekten üzülürüm.5700xt kart çıkalı çok uzun zaman oldu sahipleri hala mutsuz, hala optimize edilmiş bir driver kullanıma sunamadı amd tarafı.Unutmadan 1080p oyun oynuyorum belki 2k ya geçerim ileride ondan rtx 3000 serisini düşünüyordum pek piyasa bilgim yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogami -- 9 Ocak 2021; 21:55:52 >
  • Hocam bilgisayar konusunda ileri derece uzman kişi değilim fakat eski dönemlerden çok muhatap olmuşumdur bu işlerle. Uzatmayalım yeni bilgisayarımı kendim topladım ve herkesin amd alma yanarsın dediği yerde kardeşimin tavsiyesi ile amd 5700 xt aldım gözümü kapatıp. Ki ben 1660 super alacaktım neredeyse 1000 TL ucuza. Ve maşallah çok memnunum zerre sorun yaşamadım. Sanırım iyi bir amd ürün ( ki sapphire aldım en babasıdır kendisi) ve doğru yazılım ile sorun yok 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexalon -- 9 Ocak 2021; 21:57:27 >
  • miningciler gene hortladı düşmeye bilir artık fiyatlar

• büyük hata yaparlar hocam :) yine düşüşler geldikçe 2. elde satacaklardır. bir bitcoinzede olarak yazıyorum bunları :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.