Şimdi Ara

700 m uzaklıktan tabancayla adam vurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tabancasına göre değişir

• Nerf tabancs

• G3 ün bile etkili menzili 400 metre nerf nedir ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GarbageCollector kullanıcısına yanıt
    Ahahahjajjakakzllalalla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Dalga geçiyorum hocam

• Askerde yaklaşık 300 400 metreden g3 ile hareketli hedefe ateş etmiştim hakim bir tepeden ve mermilerin hedefin dibine düştüğünü çıplak gözle görebilmiştim çıkan tozdan belli oluyordu çünkü ve inanılmaz zordu o mesafeden hareketli bir hedefi vurmak çünkü hedefin bir saniye belki iki saniye sonra nerede olacağını kestirmen ona göre ateş etmen lazım.O yüzden hedefin kısmen bir metre sağına ve üst kısmına ateş ettiğimde hedefi kısmen vurabilmiştim.G3 ile bile bu kadar zorken hareketli bir hedefi vurmak, tabanca ile hareketli bir hedefi vurmak imkansız o kadar mesafeden.Kaldı ki zaten menzilide yetmeyecektir tabancaların azami menzili 300 metre denir ama aslında etkili menzili 100 metre felandır.Hareketsiz bir hedefi belki kasarak vurabilirsin ama çok zor yani rüzgarıydı yönüydü sapmasıydı vs işin içine giriyor mesafe açıldıkça.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vurulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkansız

• Hocam benim gözler 5 numara miyop yani 2 metre önündeki adamın yüzünü göremiyom. Sende nasıl bi göz var.  

• Loreayes kullanıcısına yanıt
    Bendede çok hafif miyop vardı ama diğer gözümden destek alıyordum dürbünsüz mekanik nişangah ile yaptığım atışlarda, belki bu yüzden pek etkilenmiyordum miyopdan.

• Hayırdır birader sovyet nişancısı mısın

• silaha bağlı. kilometrelerce öteden bile vurabilen silahlar var.

• Hocam size bir şey sorcam.Şimdi biz gez göz arpacıkla nişan alıyoruz ama merminin çıktığı yer arpacığın birkaç santim aşağısında.Bu mantıkla biz nereyi nişan alırsak onun birkaç santim altından vurmuyoz mu ?

Mesela dürbünlü silahlarda bu mesafe daha fazla.Bu silahla benim adamın kafasını vurmam için daha yukarıdan nişan almam gerekmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 10 Ekim 2021; 17:59:8 >

• Cerade kullanıcısına yanıt
    Hedefin alt kenar orta noktasına nişan alınır, ayrıca ateş ederken FPS oyunlarında olduğu gibi hedef görülerek ateş edilmez arpacığın tepe noktasına odaklarsın gözünü, hedef herzaman bulanık olur.Hedefi blurlu görürsün, eğer hedefi net görüyorsan hedefe odaklanmışsın demektir ve yüksek ihtimalle hedefe isabet kaydedemezsin yanlış nişan aldığın için.

Ayrıca, hedefi tam isabetle vurmak için tüfeğin sıfırlamasının doğru şekilde yapılmış olması önemlidir.

Bahsettiğin yükseklik farkı tüfeğin sıfırlama ile alakalı zaten sıfırlama ayarı namlu ve nişangahın belli bir mesafe sonrasında aynı hatta buluşmasını sağlamaktır aslında.

Sıfırlama yanlış olursa nişangahtan bakıp gördüğün yer ile merminin isabet ettiği nokta farklı olur, en basit şekilde böyle anlatılabilir sanırım.Umarım açıklayabilmişimdir.

Atış öncesi zaten 25 metre mesafede üç köşe teşkil olacak şekilde sıfırlama atışı yapılır nişangah ayarlanır sonrasında atış yapılır.

• Valla çok sağol hocam hep merak ediyordum bunu.

• Tabanca ile ağzınla kuş tutsan bile vurulmaz. Piyade tüfeğiyle bile zor. G3'ün etkili menzili 400 metre mesela. İyi bir nişancı optik yardım alarak vurabilir.

• G3 etkili menzili 400 metre hem fikiriz lakin denk getirirsen 700 metrede de öldürürsün

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ağır makineli monte edilen uzun namlulu silahlar ile ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.