< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
D segmenti ve performans deniyorsa ilk seçenek Insignia olur. Bu bütçeye A1 1.6T MPI 180 manuel gelir. A2 1.6T SIDI 170 otomatik bu bütçeye turşusu çıkmışı gelebilir üzebilir. Bunun manuelinin denk gelme ihtimali daha yüksektir. |
|
|
Accord bakıyorsanız Passat 2.0 FSI de bakabiliyorsunuz demektir ki,bu bütçe temizini rahat rahat alır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat.ş -- 22 Şubat 2026; 6:38:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
yakıt çok önemli değil ayda bir iki kez uzun yol yapmalık yolda giderken de gazlayıp oynayabilmelık bir araç. LPG'li Accord Azda olsa nereye yürüyor? Yakıt önemli değil Accord LPG'li,dizele yapacağın masrafla 2.0 FSI ile dünya turu atarsın? 2.0 FSI nin 0/100 10,LPG'li accordun 12sn? Birinin son hızı 230 240,birinin 220? Sizin kafa karışmış galiba, söylediklerinizle icraat birbirini tutmuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 22 Şubat 2026; 9:19:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaş düşük km araç bakıyor,400 bin km bakmıyor FSI motor 400 bin km LPG'li Accord 2.0dan daha seri,ve büyük oranda daha sorunsuz bir ünite çünkü daha düşük km li daha bakımlı turşusu çıkmamış bulunabiliyor B6 Passat,kendim de kullandığım üzere Passat serilerinin yol tutuş konfor kalite dengesi olarak 1 numarası olma özelliğini halen koruyor Arkadaş LPG uyumlu araba bakmıyor, tasarruf derdi olsa bu yaşta dizel araba alıp masrafına katlanmayi göze almaz Zaten yazdığıma cevap da verememiş,araya sen girmişsin. Özetle, adamın açtığı konuyu bile okumamışsın. Okuduğunu anlama eğitimi alıp öyle gir foruma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 22 Şubat 2026; 17:16:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
180 beygirlikleri sıkıştırarak kullanan çok tanıdığım oldu. Düzgün bakımını yapınca uzun süre hizmet etmeye devam etti. El değiştirdikten sonra araçlar "nasıl olsa ikinci el aldım" kafasında birinin rastgele ustalarla rastgele parçalarla bakım yapmasıyla yaşamaya çalıştıysa sonraki alana geçmiş olsun derim. Opel arabaları parça seçer orjinal sever. 170 beygirliği 11 yıl kullandım, pandemi hariç km dolmadan bakım yaptım. Biliyorum ki benden sonra o arabaya öyle bakılmayacak. Dizel Fluence alacak adam bakıyor aynı paraya daha iyi araba var, alıyor ama sonra bakımdan kısıyor. Benim sadece yağ aldığım paraya sanayide komple bakım yapıyorlar işçilik dahil. O yüzden inşallah temiz bakan birinden almak nasip olsun. |
|
|
|
2011-2014 arası 508 bakın derim. Peugeot dizelleri sorunsuzdur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 23 Şubat 2026; 12:26:44 > |
|
alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun da siz bu hızları nerede yapacaksınız. ne olursa olsun yere basan lastik nihayetinde. araç marka modelinden ayrı bir konudur bu. canınızın tehlikeye girmesine izin vermeyin. ki trafikte sizden başkaları da olacak siz o hızlarda giderken. bir yerde onlara da tehlike oluşmuş olacak. 200 km hız az değil. araç ister istemez model olarak eski. hız yapmayan biri olarak benim çok uzağımdaki bu hususta dikkat etmenizi istedim. Allah kaza bela vermesin. |
|