Şimdi Ara

1.5-1.650 milyon arası araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam ilk kez araba alacağım ve en iyisini almak istiyorum bu fiyat aralığında ne önerirsiniz ben şahsen 2024 megane 1.3tce icon paket ve peugeot 2008 allure düşünüyorum daha iyi önerileriniz varsa sevinirim (özellikle suv öneriniz olursa da memnun olurum)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam biraz daha sedan ve suv arıyoruz aslında 2022 ve 2023 üstü olursa iyi olur

Sıfır ayarında 1 yaşında Golf (Impression manuel) başlangıç arabası olarak uygundur.

C SUV yenileri bu bütçeye denk gelmeyebilir ama B SUV rahat bulunur, örneğin Puma.

Yaş biraz artarsa dizel Insignia var.

Civic turbo var ama piyasası şişik diyorlar...

1.0 motor almak mantıklı mı mesela araç yokuşta dağda bayırda ya da uzun yolda güzel konfor sağlar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam ticari araç önermiş   Kesinlikle psa grubundan uzak dur. Pejo citroen opele asla bulaşma. Hangi model olursa olsun. Fransızlarda sadece megane veya talisman önerebilirim. İkinci elde param kaybolmasın istediğim zaman hızlıca iyi paralara satabileyim diyorsan vw'den şaşma. O paralara full dolu highline güzel bir golf passat alınır. Suv istiyosan t-roc taigo veya tiguan'da olabilir. Yalnız e-tsi'lerden uzak dur orda alternatör sorunu var. Düz 1.5 tsi iyidir. Alıcam uzun süre satmayacam taş gibi araba istiyorum istiyosan korelilere git. Hyundai kia grubu seni tatmin eder. Crossover olarak Audi q2 veya suv olarak ateca'da bakılabilir. Biraz eski olsa benim için sorun yok diyosan suv kralı rav4'tür bunlarda güzel alternatifler. Ha son olarak çinlilerden de uzak dur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temiz focus al

Aracına ve motoruna bağlı olarak değişir. Buna göre beklentiye girilmesi lazım. Önerdiğim araçlardan Golf'te 1.5 var ama Puma'da 1.0 var. Ağırlık farkı, tork farkı, rüzgar direnci gibi çok fazla etmen var.

mesela megane mı almak 2024 model 1.3 tce yoksa biraz daha puma taigo gibi araçlar mı ne

Yeni ticariler güzel ama. Suv dan ucuza geniş ve yüksek araca biniyorsun baya da konforlu. Psa grubu dışında ticari kalmadı ki doblo bile psa oldu. Ford tourneo ve caddy kalıyor. Caddy'de arka camlar açılmıyor son kasada.

Piyasada da çok var bu araçlar özellikle rifter ve opel combo heryerde. Eat8 şanzımanla baya sorunsuz. Adblue sıkıntısı tüm dizellerde var onun için de düşük devirde kullanmayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisini almak istiyorsan d segment bakman lazım. Superb veya insignia bakabilirsin. Suv tarafı biraz karışık olmakla beraber benim tercihim c5a olurdu dizel otomatik. O kütlede arabalara benzinli binmek çok yoruyor dizeli bile 7.5 yakıyor aracın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.