Bildirim
700.000 Tl bandında Fiat Egea mı Ford Focus mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu bahsettiğim modeller dışında öneriniz varsa onlara da açığım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben de aynı ikilemde kalmıştım geçen sene focus kısmet olmadı, temiz egea denk geldi onu aldım. Egea daha yüksek model denk geldi, ama ilk hedefim focus tu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LENOVO Y570
IPHONE 12 MINI
2019 Sandero Stepway 0,9 TCE -
Ben muhtemelen focus alırdım. 2 sene önce 2016 focus kullandım bi sene , halen yolda gidişi vs tadı damağımda kaldı. basit bi örnek virajda frene bassan egeanın belki burnu oynar ama focusda şase sağlam olduğu için sana güven veriyor. yanlış anlama ben sınırları zorla babında demiyorum, olası durumdan bahsediyorum.
_____________________________ -
Cevap basit, sanayiye mi gitmek istersin pikniğe mi?
_____________________________ Nobody can interfere everybody's life -
-
cerato
_____________________________ -
Focus arka iç ve bagaj hacmi C sedana göre küçük, Egea ise aksine daha cömert. Hacim ihtiyacı var ise Focus'u tavsiye etmek mantıklı olmaz. Onun dışında Egea'nın daha yeni olması Focus'un ise sürüş dinamikleri ön planda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X