Şimdi Ara

70'lik Absolut kaç para?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamlardan sonra 70'lik Absolut kaç para oldu beyler? Geçen ay 50'ye almıştım Carrefour'dan.

• Kırmızı tuborg 4,25 olmuş yuh ya
  • AnaVatanında sadece 25TL

70'lik Absolut kaç para?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

AnaVatanında sadece 25TL

70'lik Absolut kaç para?

Anavatanına mı gitsin yani bir vodka almak için? Alakaya maydonoz olmuş seninki. ayrıca, şöyle kocaman fotoları simage koduyla ekleseniz ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

AnaVatanında sadece 25TL

70'lik Absolut kaç para?

Anavatanına mı gitsin yani bir vodka almak için? Alakaya maydonoz olmuş seninki. ayrıca, şöyle kocaman fotoları simage koduyla ekleseniz ya.

Evet gitsin ve gerçek tadı alsın.
    Simage kullanmayı sevmiyorum, herşeyin orjinali iyidir.

• Migros'da 64 liraydı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

AnaVatanında sadece 25TL

70'lik Absolut kaç para?

Evet gitsin ve gerçek tadı alsın.
    Simage kullanmayı sevmiyorum, herşeyin orjinali iyidir.

Bize ağır gelir o vodkalar abi biz alışmışız su gibi vodkaya

Türkiye de şunlardan satan market vs yok mu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 12 Kasım 2011; 20:23:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 dolar 100 lira olur mu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu da denemelisin
     70'lik Absolut kaç para?

Bize burada alkol diye zehir içiriyorlar, o yüzden siroz hastalığı yaygın.
    Rusya' da adamlar sabah akşam vodka götürüyorlar ama siroz nadiren görülüyor.
  • Ne anavatanı? Absolut'u sordum.. Absolut'un anavatanı İsveç'tir, Rusya değil.. Her duyduğunuz vodkayı rus sanıyosunuz
  • quote:

Bunu da denemelisin
     70'lik Absolut kaç para?

Bir arkadaşım anlatmıştı. sabah kahvaltısında bile sosis ve votka tüketiyorlarmış ama dediğin gibi siroz nadiren görülüyor tık yok adamlarda ayrıca burada satılanların votka ile uzaktan yakından alakası yok bildiğin saf alkolü içiyorsun. ama adamlar öyle bir yapmışki su gibi gidiyor anlamıyorsun bile.

• ya 62 ya da 64 tlydi yanlış hatırlamıyorsam 70 liği
  • antalya da kanitlandi o oteldeyiz saat 10 falan olmus kahvaltilar yapilmis falan,denize girmek icin cikarken garsonun elinde iki vodka bardagi ve bir bira vardia ama sabah 10da :D
  • quote:

AnaVatanında sadece 25TL

70'lik Absolut kaç para?

Şunu türkiyede nasıl buluruz? Onun dışında absolute a göre performansı nasıl
  • quote:

Bunu da denemelisin
     70'lik Absolut kaç para?

2-3 gün evvel bundan 3 shot içtim, güzel bir tecrübeydi. Ama geçtiği yeri eritircesine akıyor gırtlaktan. Allahtan içerken kafam ayık değildi de o yüzden çok etkilemedi, yoksa zaten bünyem alkole dayanıklı değil, pert olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

AnaVatanında sadece 25TL

70'lik Absolut kaç para?

Carrefour' ve Migros da satılıyor.
    Tadı, sadece ismi vodka olan yerli zehirlere göre çok çok daha iyi ve Rusya' da vodkayı karışım değil sek içerler. Üzerine meyva suyu ayrı bardakta:

70'lik Absolut kaç para?

• Sadece içki ile alakası yok konuştuğunuz şeyin. Farklı milltten farklı insanlar farklı bağışıklıklar geliştirmiştir. Mesela avrupa insanının kanı alkole daha dayanıklıdır. Bende biliyorum tatilde adamların kahvaltıdan sonra geceye kadar içki içtiğini. Ama bir kere olsun o alman gençlerinin sorun çıkardığını görmedim. Fakat içki bedava olunca Türk de içiyor haliyle ve orada kaldığımız hafta iki defa bir Türk kavga çıkardı. İlkinde uyardılar ikincisinde postaladılar adamı otelden.
  • quote:

quote:

AnaVatanında sadece 25TL

http://b1111.hizliresim.com/r/d/hdhw.jpg

carreufor(nasıl yazılıyor lan bu?) da vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

quote:

AnaVatanında sadece 25TL

http://b1111.hizliresim.com/r/d/hdhw.jpg

carreufor(nasıl yazılıyor lan bu?) da vardı

fiyatta önemli bir faktör tabi, ne kadar

• Bu arada 50 liradan 65 liraya çıkması baya zam geldiğini gösteriyor. oha demek istiyorum artık çünkü ot ve diğer uyuşturucular alkolün yanında daha ucuz kaçmaya başladı. Fiyat olarak pahalı görülebilirler ama aynı kafayı yaşatması için çok daha fazla alkol tüketmeniz gerekiyor. Dışarıda üç bira içene kadar 20 liraya ot alır 4 kişiye bütün gece yetirirsin onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo
    20 liraya ot alır 4 kişiye bütün gece yetirirsin onu.

En mantıklısı, canım çekti bak her an kaçabilirim, ne güzel sıcacık evimde pc nin başındayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.