Şimdi Ara

Ayda 30 bin TL kazanıyorum demişti: CZN Burak 14 milyon TL'ye Mercedes satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz aylarda mahkemelik olan ve gelir beyanında ayda 30 bin TL kazandığını belirten internet fenomeni CZN Burak, oyuncu Burak Özçivit'tin 14 milyon TL değerindeki Mercedes marka aracını satın aldı.

Türkiye'de ve dünyanın birçok noktasında restoranı bulunan CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir, oyuncu Burak Özçivit'e ait 14 milyon TL değerindeki lüks Mercedes otomobili satın aldı. 

AYLIK GELİRİM 30 BİN TL DEMİŞTİ

Geçmişte bir davada aylık gelirini 30 bin lira olarak açıkladığı ortaya çıkan Özdemir’in, son dönemde yaptığı milyonluk yatırımlar dikkat çekiyor.

ÖZÇİVİT'İN SARI MERCEDES'İNİ SATIN ALDI

Barış Yalmancı'nın YouTube kanalına konuk olan ünlü şef, bu kez de oyuncu Burak Özçivit’in satışa çıkardığı sarı Mercedes’i tam 14 milyon liraya satın aldı. Lüks aracı aldığını bir YouTube programında açıklayan CZN Burak, kısa süre önce Nişantaşı’ndan aldığı daireyle de gündeme gelmişti.

ÖZEL PLAKA YAPTIRDI

Aracın cazibesini artıran en önemli detay ise plakası oldu. “BUR” harflerinden oluşan özel plaka, adaşı olan Burak Özdemir için otomobili daha da değerli hale getirdi.

Ayda 30 bin TL kazanıyorum demişti: CZN Burak 14 milyon TL'ye Mercedes satın aldı
    Ayda 30 bin TL kazanıyorum demişti: CZN Burak 14 milyon TL'ye Mercedes satın aldıwww.sozcu.com.tr
    Ayda 30 bin TL kazanıyorum demişti: 14 milyon TL'ye Mercedes satın aldı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/ayda-30-bin-tl-kazaniyorum-demisti-14-milyon-tl-ye-mercedes-satin-aldi-p218545

Ayda 30 bin TL kazanıyorum demişti: CZN Burak 14 milyon TL'ye Mercedes satın aldıBarış Yalmancıyoutube
    Eminim keyif alacaksınız. Yorumlarda buluşalım 🚗 🚗 Biliyorsunuz buranın ara gazı videoyu beğenmeniz, bana abone olmanız ve bildirimleri açmanız. Yorumlara yığılırsanız da hayır demem. 👉 Abone olmak için: https://uad.bio/BarisYalmanci ❤️ Instagram'da takip etmek için: http://instagram.com/barisyalmanci/
    https://www.youtube.com/watch?v=KHtDOMCGpJs

Çelişkiler kaynak:

Ayda 30 bin TL kazanıyorum demişti: CZN Burak 14 milyon TL'ye Mercedes satın aldısabah
    Mahkemelik olan CZN Burak 'Aylık gelirim 30 bin TL’’ dedi
    https://www.sabah.com.tr/yasam/mahkemelik-olan-czn-burak-aylik-gelirim-30-bin-tl-dedi-6205957

Ayda 30 bin TL kazanıyorum demişti: CZN Burak 14 milyon TL'ye Mercedes satın aldıwww.hurriyet.com.tr
    CZN Burak: Aylık gelirim 30 bin TL değil
    https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/czn-burak-aylik-gelirim-30-bin-tl-degil-42167646

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.

• Mahkemelerde yüksek söylenmez zaten . Bende mahkeme sorduğunda "size ne " yada " cevap vermek istemiyorum" gibi seyler söyleyip negatif intiba yaratacağıma çalışsam da çalışmasam da aylık gelirim olsa da olmasa da "asgari ücret kadar " deyip geçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)
  • Bu yaptığı İmamoğlu taktiği gibi...

3 Villa benim değil İmamoğlu inşaatin dediği gibi. Veya o kadar servet mal mülk taşınmaz benim değil İmamoğlu inşaatın dendiği gibi. Kendi mal beyanında 3-5 kalem anca göstermişti. ( Tabii o zaman Sözcü TV'de söylemişti bunu oradan kimsede yaa bu İmamoğlu inşaat kimin pekii dememişti :D )

CZN Burak'ın taktikte aynı. Benim aylık gelirim 30 bin TL o diğer kazandığım milyon milyor dolarlar CZN firmasının şirketinin veya artık adı neyse kurumunun onun kazancı gibi anlatıyorlar.

Not: Mesela İmamoğlunada mahkemede aylık geririm 250 bin TL demişti ! Sizce gerçekten o mu :) Murat Ongun bile 300 bin TL göstermişken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Eylül 2025; 15:54:10 >

yalnız dava yılı ne geçmişte 30.000 tl çok iyi para.Ayda 30 bin TL kazanıyorum demişti: CZN Burak 14 milyon TL'ye Mercedes satın aldı 

Tam tahmin ettiğim gibi olay ya. Resmiyette maaşı o ama tüm firmalar şirketler onun :) Dubai de Katar'da dükkanlar vb...

BU EVİN KİRASINI EŞİ 12 AYLIK PEŞİN ÖDEMİŞ HATTA.

KONU SAHİBİ ACABA HANGİ SİYASİ PARTİ VE KİŞİLERE OY VERİYOR.

KK74 , SEÇİM KAYBEDİP 2 HAFTA AİLE TATİLİNE 2 MİLYON TL VERMİŞTİ.

BUZ REZİDANS , EKREM İN 3 ULTRA LÜKS VİLLASI VE 6 YILDA SATIN ALDIĞI 116 TAŞINMAZ DA ÖNEMLİ.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30 bin dediği zamanda muhtemelen 30 bin'in değeri yine iyiydi. Ama tabii böyle internet ünlüsü biri için yine de komik rakam. Herkes kolpacı zaten. Lan oğlum sen kim o paraya eyvallah etmek kim, kimi yiyorsunuz.

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Konuda zaten link var. Tahmin etmene gerek yok :)

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Bildiğin şeyi ÇOK GARİP bir olay gibi nerden konu olarak açıyon o zaman ?

Neyin Algısını kasmaya çalışıyorsun ?

• İşletme sahipleri bütün ihtiyaçlarını şirketten karşılıyor ..aziz yıldırım 'da malum davada sanırım gelirini 50 bin demişti. Gercekten aziz yıldırım 50 bin lira ile gecinebiliyor mi? Tabii ki değil. Bindiği araç şirketin, bindiği uçak şirketin, yemek yediği lokanta şirketin yada şirkete fatura kesiyor , kaldığı ev de şirkete ait olabilir , metresi varsa ücretini de çalışan diye şirket öder ... Çok da şey etmemek lazım,fakirlik böyle bişey sanırım zenginin parasının vergisini ödüyor mu diye düşünmek vs vergisini ödese de fakirleşip bize yaklaşsın istiyoruz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 1 Eylül 2025; 17:58:4 >

Sen hep böyle gergin mi konuşursun?

Konu başlığına bak.

Konu içeriğine bak. Kaynaklara bak! Kendim bir şey katmadım. Sen konuyu okumadan ezber yazmışsın. Konuda her detay var. Konu açarım. Şikayetin varsa bildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 1 Eylül 2025; 17:57:38 >
  • Nusret çakması olarak ortaya çıktı. Nusret kendi kendini bitirdi. Bu Nusret kadar ünlü olmasa da şatafata önem veren ve zekası fazla gelişmemiş insanlar arasında üne kavuştu. Sıradan bir işletmeci olacakken multi milyoner oldu. Şu an milyar dolar değerlemelere ulaşmış şirketlerde de aynı durum var çoğu birşey icat etmedi dümdüz çakmaydı orjinal şirketin kötü yönetilip batması sonucu sektörde zirveye oturdular.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Maliye bunun için var.

maliye bu güne kadar neden uyumuş?

bunu sorgulaman lazım.

• O dönem şirketler babasının üstüneydi hatta o yüzdenmi mahkemelik olmuştu yada öyle bir şey. Czn burak babasının üstüne şuan sanırım kendisi cheff burak olarak devam ediyor. Yani dediği resmiyette doğrudur ama Sosyal medya gelirleri bile aylık bunun 15 milyon TL civarıdır zaten. İnstagramda tiktokta en çok takipçisi olan kişilerden birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 1 Eylül 2025; 19:59:0 >
  • Adam çalmıyor, çırpmıyor. Ulan dolandırıcı olsa el üstünde tutarsınız. Adam sosyal medyadan bir şekilde ünlü olmuş, ülkeye tonla turist çekiyor tonla döviz sokuyor. Bizim çekemeyen kıskanç millet klavye başından adamı eleştiriyor.

• Gerçekten öyle zaten bunun gelirlerinin çok büyük bir bölümü yurt dışından ve restorantına gidenlerin de çoğu yabancı turist. Neyi çekemiyor insanlar yok maliye bilmem ne gerçekten kıskançlık seviyesi insanların ülkenin özeti.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.