Bildirim
70 le giderken 391 tl ceza ..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hız sınırlarının tekrardan gözden geçilmesi gerek 3 şeritli yol hız sınırı 50 diyor şehiriçine girdiği için
gerçekten yazık tamam oradan 120 ile gidelim demiyorumda 70 e de ceza olması hemde 391 tl tam bir soygun -
quote:
Orijinalden alıntı: pvp_headshot
hız sınırlarının tekrardan gözden geçilmesi gerek 3 şeritli yol hız sınırı 50 diyor şehiriçine girdiği için
gerçekten yazık tamam oradan 120 ile gidelim demiyorumda 70 e de ceza olması hemde 391 tl tam bir soygun
yemin ediyorum otoban gibi yol , 391 lira gerçekten çok fazla -
Geçmiş olsun,vahim bir durum Allahsızlar vatandaşa asgari ücrete zam,maaşa zam istiyor diye bik bik öterler;elin titreyerek verdiğin asgari ücretin nerdeyse yarısını tek kalemde ceza diye vatandaşa kitliyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Geçmiş olsun,vahim bir durum Allahsızlar vatandaşa asgari ücrete zam,maaşa zam istiyor diye bik bik öterler;elin titreyerek verdiğin asgari ücretin nerdeyse yarısını tek kalemde ceza diye vatandaşa kitliyorsun.
şimdide araba arıza verdi araba hırıltılı çalışıyor lpg ye geçince istop ediyor , gaz yemiyor araç -
Geçmiş olsun, nerede olduğunu da söyleyin de forumdan kimse düşmesin. -
Samsunda bende yemistim ayni cezayi hiz limiti 50 ise 70 le yersin o miktari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak lazim arkadaslar.
Otomobil sahipleri sag olsun, bir otomobil kendine alirken bir otomobilde devlete almak ile yetinmeyip birde bu sekilde kaynak olmaya devam ediyorsunuz.
Hakettiniz mi siz bunlari? Evet hak ettiniz. -
Sehirici hız limitinin 90km/s'e artik çıkması lazim. 50 çok yavaş ve gereksiz bir hız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Huka Sampos
Geçmiş olsun, nerede olduğunu da söyleyin de forumdan kimse düşmesin.
sağolun arkadaşlar sincanda ahi evran mahallesinde yemişim 40 yılda bi giderim oraya gidincede sağolsun devlet
http://forum.donanimhaber.com/m_105982811/f_//tm.htm#105982811
bide şu konuya bakarmısınız belki anlayan vardır -
Gecen ben de yedim , ilcenin icinden gecen şehirlerarasi yolda ... Limiti 50 yapmislar 69 ile 400 lira ceza
Kesinlikle art niyet , amaç trafik kontrolu vs değil. Son kurusuna kadar haram zikkim olsun ....
quote:
Orijinalden alıntı: babasamsunlu
Ankara-ordu arası yılda 3-4 kez gider gelirim, Samsuna hoş geldiniz tabelasını görünce utanmasam inip arabayı ittireceğim. Sürekli radar kontrolü var ve hız limitleri düşük.
Samsun da ikamet eden arkadaşım var bilmesine rağmen her ay asgari 2 cezası var.
Şikayet etmeyin sarayın masraflarını ödemek kolaymı sanıyorsunuz, sonuçta halkın.
Makarna komur sezonu acildi. Bol para lazim hirsizlara
devletin vatandaşı soyma politikası -
quote:
Orijinalden alıntı: pvp_headshot
gerçekten yazık tamam oradan 120 ile gidelim demiyorumda 70 e de ceza olması hemde 391 tl tam bir soygun
Birde şöyle birşey var. Geçen gün zonguldak-İstanbul uzun yol yaptım. Otomobillere hız sınırı 90 olan yerde şehiriçine girdiğin anda birden 50 ye düşüyor. Zaten 90 sınırken 98 e sabitliyorum birden 50 ye düşüyorsun ve bu ne kadar güvenli merak ediyorum açıkcası. Ben hız sınırlarını güvenlik olarak değil sizin de gördüğünüz gibi soygun olarak görüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Noxious.31
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Geçmiş olsun,vahim bir durum Allahsızlar vatandaşa asgari ücrete zam,maaşa zam istiyor diye bik bik öterler;elin titreyerek verdiğin asgari ücretin nerdeyse yarısını tek kalemde ceza diye vatandaşa kitliyorsun.
şimdide araba arıza verdi araba hırıltılı çalışıyor lpg ye geçince istop ediyor , gaz yemiyor araç
Geldimi üst üste gelir. -
Ben navigasyonu devamlı açık tutuyorum hız sınırı ihlallerinde hemen ikaz ediyor. Kozyatağı E-5 den TEM girişinde Carrefoursanın önündeki 300-400 m lik yolda 90 dan 50 ye iniyorsun sonra 120 ye çıkıyorsun. LOG kaydına takograf gibi harita üzerinde hız bilgisi de yazıyor, ceza gelirse kontrol etme imkanı oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: farks
quote:
Orijinalden alıntı: babasamsunlu
Ankara-ordu arası yılda 3-4 kez gider gelirim, Samsuna hoş geldiniz tabelasını görünce utanmasam inip arabayı ittireceğim. Sürekli radar kontrolü var ve hız limitleri düşük.
Samsun da ikamet eden arkadaşım var bilmesine rağmen her ay asgari 2 cezası var.
artık yemek mantıksız hocam kamera sistemi ver uyarılar var ben yaklaşık 9-10 sene önce yemiştim daha doğrusu babam yemişti,o zaman ehliyet yoktu
-
kardesım bu ulkedekı cezalar trafik için değil devletin büyüklerinin cebine ve onun yanındakılerınkıne para gırmesı ıcındır .!
ne zaman ki bir insan gerçekten ciddi suç işlediğinde (ALKOLLU ARAÇ , AŞIRI HIZ, EHLİYETSİZ ARAÇ, TRAFİK KURALLARINA UYMAMA HATALI ŞERİT MAKAS KIRMIZI IŞIK VE BENZER, yaptıgında onu para ile değil hapis, aracın anında çekilmesi , ehliyete uzun sure el koyma gibi sucuna göre ciddi ama caydırı cezalarla cezalandırılır işte ozaman bu devlette adelet başlamış demektir! Bu demek degıldırkı trafıkle normal hayatın ne alaksı var elbet bıyerden baslaması gerek ama dogru ama yanlıs baslasında yeterkı baslasın yanı ve baslarsa gıderek yayılır zaten !
Benzer içerikler
- hgs kart mı etiket mi
- direksiyon sınavı komisyonu şikayet etme
- belediyeden park yeri kiralama
- muayenesiz araç 1. kez yakalanırsa
- ceza tutanağı seri / sıra no
- trafik cezası itiraz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X