Şimdi Ara

70 Günde Saç Çıkarma - Garantili -Kesin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir ürün var sprey şeklinde. Kullanıldığında dökülmüş saçlar %100 çıkıyor.

Önce ve sonrası fotoğraflar, yakın çevremden var. Kullanan kişiler ile görüntülü konuşturabilirim.

Bunu pazarlasam alan olur mu?

Piyasadaki dolandırıcı, görmez bir ürün değil. Ürün daha 7 aylık bir ürün. Piyasada çok fazla yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç bir ürün saç çıkarmaz...tek çare saç ekimi
  • urunu tanitsaydiniz bari

• Ürünü neden yazmiyorsun

• ürünü yazamaz çünkü öyle bişey yok..yukarda arkdas demiş tek çare saç ekimi
  • Öncelikler %100 diye bir şey tıpta hiç bir zaman, tıpkı mucizevi iyileşme gibi.

Sprey kısaca fake yani.
  • minoxil felan mı yoksa ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

hiç bir ürün saç çıkarmaz...tek çare saç ekimi
    minoxil doktor tavsiyesiyle kullanmistim . cok net sac cikartiyodu ama birakinca dokuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

hiç bir ürün saç çıkarmaz...tek çare saç ekimi
    minoxil doktor tavsiyesiyle kullanmistim . cok net sac cikartiyodu ama birakinca dokuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

Alıntıları Göster
    sanırım kullanımı devamlı sağlamak gerekiyor
  • Saç çıkartan formüller var tabiki ama şu yağı al onu sür sarımsak sür çıkartır tarzında reçeteler değil. Maliyetlidir sabır gerektirir. Bizzat kendim yaşadım gayette güzel sonuçlar almıştım ama 6 ay hiçbir şey kullanmadığım için saçlarım tekrar döküldü ve yeniden tedaviye başladım. Saç dökülmesi sorunu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim elimden geldiğince (ücret karşılığı değildir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faseww

Saç çıkartan formüller var tabiki ama şu yağı al onu sür sarımsak sür çıkartır tarzında reçeteler değil. Maliyetlidir sabır gerektirir. Bizzat kendim yaşadım gayette güzel sonuçlar almıştım ama 6 ay hiçbir şey kullanmadığım için saçlarım tekrar döküldü ve yeniden tedaviye başladım. Saç dökülmesi sorunu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim elimden geldiğince (ücret karşılığı değildir)
    hocam önerilerinizi buraya yazabilirsiniz böylelikle herkes yararlanır.
  • Daha önce doktora gidip ailesel (genetik) saç dökülmesi tanısı almış kişiler pm den yazarsa yardımcı olmaya çalışırım. Bunu yapmamın sebebi buraya yazacaklarımı herkes okuyabilir ve kendi kafasına göre uygulayabilir tedaviyi bu sefer yarardan çok zarar görür o yüzden buraya yazmıyorum. Pm atarsanız dönüş yaparım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.