Şimdi Ara

7 numara dizisini hatırlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben şu 7 numara dizisini hala unutamadım ne diziydi ama komediydi hatırladığınız replikleri yazın buraya ben bi tane yazıyım Haydar: Emmoğlu (Recep'e) markete gütcem aluşverüş listesini bulamıyom. Recep: Boşver emmoğlu, zaten liste uzundu. Sen aklunda kalanlaru al, unuttuklarun yanumuza kâr kalur. sizden de beklerim dizi hakında görüşlerinizide tabiki

• süper :) Unutulur mu yaa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ya tekrarları veriliyormuş ama işten güçten bakamıyoruz ki
  • efsane.
  • Küçükken izliyordum. Geçen sene okudan gelince tekrarları veriliyordu TRT 1'de şimdi sabahları olunca uyumaktan izleyemiyorum.
  • Sabah saat 09.10'da başlıyor. İzlemek isteyenlere duyrulur
  • sesler orjinal değil gibi bazı oyuncuların dublaj gibi geldi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanına göre güzeldi. hep tekrarını veriyorlar artık bir bakayım dedim hiç o ilk izlemenin heyecanı yok ama yine de şuan ki dizilerden çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Evladı

sesler orjinal değil gibi bazı oyuncuların dublaj gibi geldi bana

Hangi oyuncular?
  • TRT'de hala çıkıyor.Bakıyorum arada.
  • eskiden tv de denk gelir izlerdim. sonra bütün bölümlerini indirip izlemiştim. benim için efsane olmuş Türk dizisidir.. Oyuncularını tekrardan güzel projelerde göremedik. Sabit karakterini oynayan olgun şimşek dışında diğerleri pek varlık gösteremedi ne yazık ki...
  • Cidden süper diziydi
  • Oyunculuk ve komedi açısından gayet hoştu.TRT1'de çıkmasa daha fazla rating alırdı bence.
  • http://www.youtube.com/watch?v=s7sU6WFSl5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 6 Temmuz 2012; 22:30:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uamert93

eskiden tv de denk gelir izlerdim. sonra bütün bölümlerini indirip izlemiştim. benim için efsane olmuş Türk dizisidir.. Oyuncularını tekrardan güzel projelerde göremedik. Sabit karakterini oynayan olgun şimşek dışında diğerleri pek varlık gösteremedi ne yazık ki...

evet sana katılıyorum bi ara ters köşe diye bi dizi daha çektiler ama fazla varlık gösteremediler
  • meryem karakterinin her şeyi karıştırması her ismi karıştırması çok güldürüyordu bizi
  • bir çok arkadaş söylemiş hala tekrar olarak veriliyor arada sırada denk geliyorum.

zaten nedense eski diziler sanki daha fazla tat veriyordu ya da yaşımız küçüktü ondan mı öyleydi bilmiyorum
  • Dizi her gün 09.30'da başlıyor, pazartesiden itibaren günde 2 bölüm vermeye başladılar
  • Hatırlanmaz mı yaa! Efsanedir, efsane!
    TRT 1'deki tekrarlarını denk geldikçe izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkür Metrosu -- 3 Ağustos 2012; 20:46:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.