Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugarb , Periah , Periah , kerimcem Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.978
Cevap
72
Favori
553.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    sadece 2 tarafından birbirinden farksız olduğunu gösteriyorum. birileri araplar araplar diyip ırkçılığın dik alasını yapıyor, ama yahudi tarafı, aynı şeyleri yapınca köşelerine çekilip görmezden duymazdan geliyorlar.

yahudilerin büyük çoğunluğu araplardan nefret ediyo o da inkar edilemez. hele yobaz yahudiler arrapları diri diri gömer

ama sosyal medyada "ısrail yaparken sesiniz çıkmıyodu" savunmasına da karşıyım.

nasıl sesimiz çıkmıyodu abi ya Türk halkı 70 lerden beri hem sağcısı hem solcusuyla her zaman filistinin tarafında oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 8 Ekim 2023; 20:46:38 >
  • Adamların festivalde neler yaptıklarını kurtulan biri anlatıyor İngilizcesi olan okuyabilir.
    bbc news
    'They were going tree by tree and shooting' - Israeli partygoer describes festival attack
    https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67044787

Durup dururken dünyanın piyasaların insanlığın içine ettiler benim hatırladığım uzun bir süredir sorun yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne oldu atın tepki gösterdi moralin mi bozuk?

İsrail bu bölgede dost olunabilecek beraber iş yapılabilecek eğitim, bilim, teknoloji, para sahibi tek devlet.

Bize fayda gelse gelse sadece bunlardan gelir. Biz bunlarla ilişkileri iyi tutup fazla filistin işine karışmamalıyız.

Filistinden bize fayda falan gelmez onların işi afganistan gibi bitmiş zaten.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

seviye iyice düştü :) bir de sana 2 sayfa cevap yazdım adam yerine koyup.. engel :)

kimseye cevap yetiştirmek zorunda değilsin ne hamasçıya ne israilciye bu işin sonu herkes için Melahme-i Kübra savaşında hesaplaşarak bitecek

son hesapta Allah c.c. ün huzurunda olacak ötesi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 8 Ekim 2023; 20:48:4 >
  • boş konuşup sonra senin gibi biri cart curt

senin gibi çok azarladım burada merak etme güle güle

• vaktiniz olduğunda bu konuda yazılanları detaylı okursanız kimlere sesiniz çıkmıyor dediğimi göreceksiniz.

5 6 tane iki yüzlü var bu konuda onlarla ilgili yazdıklarımın hepsi.

bahsettiğim kişiler karşıt görüş görünce çıldırıyorlar :) toplanmışlar buraya 4 5 tane beğeni alacağım diye kendi aralarında eğleniyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ekim 2023; 20:48:31 >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    İsrail infial olmasın diye konser alanının bilançosunu saklıyor galiba. Kızın anlattığına göre 500 ü aşkın ölü sadece orada var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Kadının instagramında konu ile alakalı en ufak bir paylaşım yok. Çok ilginç geldi. Röportaj yapmak isteyen İspanyol Fransız gazeteciler resmin altına yorum yazmış en ufak cevap yok

• sioux kullanıcısına yanıt
    Herkesi yatırmışlar vura vura. Kimse kalmamış ayakta. 3 saat gelen giden olmamış.

Reynada 2 dakikada tek başına neler yapmıştı terörist hatırlayın. 4 bir yandan otomatik silahla binlerce kişinin üzerine 3 saat boyunca ateş açılırsa ne olacağını hesaplayın birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Ekim 2023; 20:54:58 >
  • Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

• yahudilerin çoğu istanbul ve antalya uçak bileti almış diye telegram kanallarında var.

bize gelmeleri iyi bir durum.

• İsrail karadan girmesi asker bazlı değil sadece tank bazlı olacak herifler canlı varlık bırakmadan dümdüz edecekler. USA tabanlı haber kuruluşları ve sınıra yığılan Tank görüntüleri bana karadan tank ve havadan USA ile tamamen yok etmeyi amaçlayan acımasız bir savaşın geldiği habercisi. Birde bu malum barış amaçlı festival ve olayda ölenlerin görüntülerin İsrail medyası ve halkında yaşattığı intikam duygusunun nasıl bir ölüme yol açacağı belirsiz.. Şuan ki dikta yönetimin eline verdiği inanılmaz medya gücü ile İran'a bile girerse şaşmam artık USA işin içinde.

Ben kendi adıma ne İsrail ne Filistin tarafındayım ama bu festival ve ölüye dahi soyup tecavüz edenlerin görüntüleri sonrası insanlık adıma dondum kaldım. Bu olaylar çok pis noktaya gidiyor verilecek tepkinin çok büyük olacağının bilinmesi lazım.. O festival olayı hangi ülkede olsa yer yerinden oynar, bakın bunun daha beteri Filistin'de yıllar ve yıllar boyu yaşandı evet ama güçlülerin borusunun öttüğü yerde ne yazık ki sadece bu malum olay dikkate alınacaktır. Tarihi güçlüler yazdı ve yazmaya devam edecek..

• Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

• Hamas gibi bir oluşum darbe vurur ama ülke deviremez bence.

Bunlar gerilla taktiğiyle anca vur kaç. Sivilleri öldür, topla kaçır fidye iste vs.

İsrail sonunda delirip ne varsa dümdüz edecek gibi geliyor.

Orası orman değil dağlık değil. Elektriği kes, suyu kes, hastaneleri kontrol et, bu işin sonu Filistin için zulüm olacak gibi.

Amerika ile sağlam bağları olan bir devlet gerekirse asker getirtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Ekim 2023; 20:54:18 >
  • ABD'nin savaş gemisinin bölgeye gelmesi Gazze için değil, Lübnan'daki Hİzbullah'a önlem almak için.

Ayrıca Savunma bakanı Austin mühimmat desteğini vereceklerini açıkladı. İsrail çok zora girerse ABD mutemelen çıkarma yapacak.

• İsrail de çok büyük panik hali mevcut vatandaşlar kaçıyor İsrail hükümeti ordusu ne yapacağını şaşırmış durumda ve çok aciz kalmış bir görüntü ciziyorlar..

• furandor kullanıcısına yanıt

özgürlük falan diyen kişi kuzey kore lideri kimHamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

hms çılgınlık yapıp kazara o gemiye saldırmaya kalkarsa gazze'de yaşayan böcek bile kalmaz.

• Bal tutan parmağını yalar. Teröre yataklık yapanda zararını görür kurtuluşu yok.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.