Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.964
Cevap
72
Favori
553.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bak bu cevabın bütün tartışmada ki yazdıklarını çöpe attı işte :) konu neydi ? festival alanında öldürülen siviller..

• Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt

onu hamas yaptı senin devreler şaştı galiba

gençler konser için toplanmış eğleniyor sonra katledildiler

ortada askeri operasyon da yok direkt terörist eylem

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Konser alanında nerdeyse bütün ülkelerin kaybı var. Bunun faturası kesilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

israil tarafında hamas terorist, filistin tarafında israil terorist, yani kısacası 2 yüzlü olmaya gerek yok, 1 tarafta sessiz kalıp 1 tarafta mağdur çıkartırsan, 2 yüzlülük olur.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Bir fransız vatandaşı ölmüş. Çok vardır tespit edildikçe açıklanıyor.

abd denilen gibi uçak gemisini getirir ve fiilen kullanırsa gazze üzerinde taş üstünde taş bile kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hayır sen iki yüzlülük yaptın

ben konser alanında toplanan gençlerin açıkça terörist eylem ile öldürülmesi diyorum

şu an açıkça terörist eylemi destekliyorum diyorsun

İsrail bir çok büyük savaş yapıp kazanmış bir devlet neden terörist oluyor. Din üzerinden algı kasanları rezil ettiği için mi?

Savaşarak toprak kazanmak teröristlikse terörist olmayan devlet yoktur heralde.

ben konser alanında olanların haklı olduğuyla ilgili herhangi bir yazı yazmadım ? sen beni alıntılayıp tartışma başlattın.

konser alanında olanlara ses çıkartanlar, zamanında öldürülen filistinli çocuklar ve kadınlarla ilgili duyar kastılar mı bunu sordum.

ayrıca ne büyük savaşından bahsediyorsun, parasıyla gücüyle mazlum halkı ezip, topraklarını ellerinden alan bir terörist ülkeye büyük bir savaş kazanmış muamele yapıyorsun şaka gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ekim 2023; 20:18:24 >
  • bence konser alanındakilere özel birşey saldırı yok dağda tepede konser eğlence yapmanın sonucu,şanslarına hamasın iniş ve geçiş yollarına denk gelmiş temizlemiş dalmışlar olay bu bahstsız bedevi şansı yani.

zaten alandan kurtulanda kaçanda dolu hızlı olamayan ölmüş malesef.

derdi eğlenmek olan gençlere kim niye saldırsın talihsizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ekim 2023; 20:23:8 >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

https://tr.wikipedia.org/wiki/Altı_Gün_Savaşı

şöyle bir savaş yapıp eziyorsun

alayı geliyor tokadı basıyorsun

60 yıl sonra bilgisiz biri gelip sana terörist diyor

• Bu filistinliler ölülerini sayamadı herhalde sayı hala israilin kayıplarını geçemedi.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Benim müslümanlığımın değerini sen belirleyemezsin bu bir.

Böyle bir yargıda bulunmak seni dinden çıkartır bu iki.

Benim din kardeşim yok bu üç.

Adam gibi adam olan benim kardeşimdir bu dört.

Nereden kimden olduğu önemli değil.

• Evet tahminlerim gercek oluyor israilli mülteciler ucakla Türkiyeye gelmeye baslamislar !

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Harp Mühendisi on Xtwitter
    Uçağımız Kalkacak İsrail’de
    https://twitter.com/harpmuhendisii/status/1711066986678034774

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Harp Mühendisi on Xtwitter
    2. Uçağımız da inişe geçti
    https://twitter.com/harpmuhendisii/status/1711068113666511312

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Ekim 2023; 20:24:39 >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

bi halt olmaz anca bina yıkarlar hava gazı asker kara harekatı yapıp direkt çatışmaya girmezse !!!!! onada cesaret edemezler bi halt olmaz bu olayın tarafları sadece gazze filistin de değil her yerdeler

kısacası bilmedikleri mekana deplasmana gidecekler ötesi değil

sen israil olayı 4-5 sene önce başladı sanıyorsun galiba Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

70 yıllık olay

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt
    O kadar!

O ölüyü kamyonete babam koyup bağıra bağıra dolaştırsa babamında ta.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Ekim 2023; 20:29:31 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

alayı cehennemi yaşayacak israil askerlerinin vuracakları hedefler hep teker teker çıkacaklar rpg 7 ile mayın ile intihar dronları ile molotv ile

abd nin bütün uçak gemileride gelse sıkıntı bitmeyecek

israil savaşı 1967 yılında kazanmadı, israil 1967 de filistin topraklarına girmeye başladı, son periyodda, paranın ve arkasına aldığı devletlerle, masumları ve mazlumları ezerek ve öldürerek şehirleri ele geçirdi..

ayrıca konuyu yine değiştirdin, daldan dala atlıyorsun.. işine gelmiyor çünkü :) gelmişsin terörist ülke güzellemesi yapıyorsun bir de siviller ölmesin amanın diyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ekim 2023; 20:30:30 >
  • Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
  • Daha önce ki konularda ateist olduğu belirten kişiler şimdi gelmiş din edebiyatı yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F19B91FA8 -- 8 Ekim 2023; 20:24:36 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.