bak bu cevabın bütün tartışmada ki yazdıklarını çöpe attı işte :) konu neydi ? festival alanında öldürülen siviller.. |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (56. sayfa)

-
-
onu hamas yaptı senin devreler şaştı galiba
gençler konser için toplanmış eğleniyor sonra katledildiler
ortada askeri operasyon da yok direkt terörist eylem
-
Konser alanında nerdeyse bütün ülkelerin kaybı var. Bunun faturası kesilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
israil tarafında hamas terorist, filistin tarafında israil terorist, yani kısacası 2 yüzlü olmaya gerek yok, 1 tarafta sessiz kalıp 1 tarafta mağdur çıkartırsan, 2 yüzlülük olur.
-
Bir fransız vatandaşı ölmüş. Çok vardır tespit edildikçe açıklanıyor.
abd denilen gibi uçak gemisini getirir ve fiilen kullanırsa gazze üzerinde taş üstünde taş bile kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır sen iki yüzlülük yaptın
ben konser alanında toplanan gençlerin açıkça terörist eylem ile öldürülmesi diyorum
şu an açıkça terörist eylemi destekliyorum diyorsun
İsrail bir çok büyük savaş yapıp kazanmış bir devlet neden terörist oluyor. Din üzerinden algı kasanları rezil ettiği için mi?
-
Savaşarak toprak kazanmak teröristlikse terörist olmayan devlet yoktur heralde.
ben konser alanında olanların haklı olduğuyla ilgili herhangi bir yazı yazmadım ? sen beni alıntılayıp tartışma başlattın.
konser alanında olanlara ses çıkartanlar, zamanında öldürülen filistinli çocuklar ve kadınlarla ilgili duyar kastılar mı bunu sordum.
ayrıca ne büyük savaşından bahsediyorsun, parasıyla gücüyle mazlum halkı ezip, topraklarını ellerinden alan bir terörist ülkeye büyük bir savaş kazanmış muamele yapıyorsun şaka gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ekim 2023; 20:18:24 > -
bence konser alanındakilere özel birşey saldırı yok dağda tepede konser eğlence yapmanın sonucu,şanslarına hamasın iniş ve geçiş yollarına denk gelmiş temizlemiş dalmışlar olay bu bahstsız bedevi şansı yani.
zaten alandan kurtulanda kaçanda dolu hızlı olamayan ölmüş malesef.
derdi eğlenmek olan gençlere kim niye saldırsın talihsizlik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ekim 2023; 20:23:8 > -
https://tr.wikipedia.org/wiki/Altı_Gün_Savaşı
şöyle bir savaş yapıp eziyorsun
alayı geliyor tokadı basıyorsun
60 yıl sonra bilgisiz biri gelip sana terörist diyor
-
Bu filistinliler ölülerini sayamadı herhalde sayı hala israilin kayıplarını geçemedi.
-
Benim müslümanlığımın değerini sen belirleyemezsin bu bir.
Böyle bir yargıda bulunmak seni dinden çıkartır bu iki.
Benim din kardeşim yok bu üç.
Adam gibi adam olan benim kardeşimdir bu dört.
Nereden kimden olduğu önemli değil.
-
Evet tahminlerim gercek oluyor israilli mülteciler ucakla Türkiyeye gelmeye baslamislar !
Harp Mühendisi on Xtwitter
Uçağımız Kalkacak İsrail’dehttps://twitter.com/harpmuhendisii/status/1711066986678034774Harp Mühendisi on Xtwitter
2. Uçağımız da inişe geçtihttps://twitter.com/harpmuhendisii/status/1711068113666511312
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Ekim 2023; 20:24:39 > -
bi halt olmaz anca bina yıkarlar hava gazı asker kara harekatı yapıp direkt çatışmaya girmezse !!!!! onada cesaret edemezler bi halt olmaz bu olayın tarafları sadece gazze filistin de değil her yerdeler
kısacası bilmedikleri mekana deplasmana gidecekler ötesi değil
-
sen israil olayı 4-5 sene önce başladı sanıyorsun galiba
70 yıllık olay
-
O kadar!
O ölüyü kamyonete babam koyup bağıra bağıra dolaştırsa babamında ta.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Ekim 2023; 20:29:31 >
alayı cehennemi yaşayacak israil askerlerinin vuracakları hedefler hep teker teker çıkacaklar rpg 7 ile mayın ile intihar dronları ile molotv ile
abd nin bütün uçak gemileride gelse sıkıntı bitmeyecek
-
israil savaşı 1967 yılında kazanmadı, israil 1967 de filistin topraklarına girmeye başladı, son periyodda, paranın ve arkasına aldığı devletlerle, masumları ve mazlumları ezerek ve öldürerek şehirleri ele geçirdi..
ayrıca konuyu yine değiştirdin, daldan dala atlıyorsun.. işine gelmiyor çünkü :) gelmişsin terörist ülke güzellemesi yapıyorsun bir de siviller ölmesin amanın diyorsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ekim 2023; 20:30:30 > -
-
Daha önce ki konularda ateist olduğu belirten kişiler şimdi gelmiş din edebiyatı yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F19B91FA8 -- 8 Ekim 2023; 20:24:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X