Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.982
Cevap
72
Favori
553.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

ya arkadaş Papua Yeni Gine'de kabileler kavga çıkarıp birbirine mızrak atsa ucu dönüp bize giriyor Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

E benim derdim o zaten.

Bana diyor ya yorumu alıntılayan, müslümanlar katledilirken nerdeydin? E o zaman da bu zulmü yapanları lanetliyordum. Kim yapıyorsa yapsın, hangi dinden ırktan olursa olsun. Terörizme karşıyım. Benim vicdanımın ve dinimin bana söylediklerini bir araya getirdiğimde ben bu sonuca varıyorum. Terörün ve savaşın her türlüsüne karşıyım.

• ayrıca şunu şöyle koyalım, arkalara gitmesin :) şu dünkü hamasın yaptıklarını eleştirenler, bir zahmet şunu da eleştirsin de görelim.

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Kadir İML on Xtwitter
    Dikkat❗❗❗ 🔞 İsrail'liler şehit olan Filistinlilerin üzerine işiyor❗🤮 İki gündür İsrail güzellemesi yapan yahudi evlatları, Şimdi bu alçaklığı hangi insani,vicdani,ahlâkî kurallar çerçevesinde yorumlayacaksınız merak ediyorum ⁉️🤔 Sizin olmayan samimiyetinizi silkeyim
    https://twitter.com/i/status/1711015416569471218
  • israil tarafında yüzlerce sivil ve asker ölümü olduğu söyleniyor.

İçeri sızan militanların olduğu yönünde bilgiler mevcut.

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Clash Report on Xtwitter
    Another captured Israeli Army armored car has already been transported to the Gaza Strip.
    https://twitter.com/clashreport/status/1710542878089371848

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]BPT on Xtwitter
    İsrail'de yaşayan halk, havalimanlarına akın etmeye başladı.
    https://twitter.com/bpthaber/status/1710545283111678111

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Conflict on Xtwitter
    ?? Hamas lideri Haniye, Gazzeden İsrail'e yapılan saldırılar sonrasında namaz kıldı.
    https://twitter.com/ConflictTR/status/1710542917402517729

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Clash Report on Xtwitter
    Israel’s Iron Dome active against rockets fired from the territory of the Gaza Strip.
    https://twitter.com/clashreport/status/1710545233065255390

Further Palestinian infiltration reported in southern Israel again with motorized hang gliders.
    https://twitter.com/clashreport/status/1710544664330125781

yaşlı kadını kaçırmışlar

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Conflict on Xtwitter
    ?? Golf aracı ile Gazze'ye kaçırılan bir İsrailli.
    https://twitter.com/ConflictTR/status/1710563199546757288

• Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt

adamların karısını kızını kaçırıp tecavüz etmek için saldırıya geçersen böyle görüntüler ortaya çıkar

• he_man kullanıcısına yanıt

ben herhangi bir tarafı haklı görmüyorum, sadece 2 tarafından birbirinden farksız olduğunu gösteriyorum. birileri araplar araplar diyip ırkçılığın dik alasını yapıyor, ama yahudi tarafı, aynı şeyleri yapınca köşelerine çekilip görmezden duymazdan geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ekim 2023; 20:33:24 >
  • Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt
    İkiside tasvip edilecek bi durum değil lanet gelsin bunu yapanlara ne israilden haz alirim ne filistinden Arap seviciler fazla olduğu için artık israilin bu ise bi son vermesi gerekiyor her yıl gazze de gazze gına geldi kutsal topraklarda yasamak isteyen buyursun gitsin hamas Cihad ilan etti kazanırlarsa kutsal topraklar onların yuvası olur, kaybederlerse cennet var, ülkemizde her iki taraf için duyar kasanlar otobüslere binip gidebilirler , suriyede sınırlar zaten pek kontrol edilmiyor bu aralar, turkiye olarak hükumeti destekliyorum ne bizi filistin nede İsrail ilgilendiriyor itidal çağrısı en doğru olanı, kutsalı olan buyursun çıksın gitsin her iki taraf içinde cennet müjdesi var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hms sivilleri kalkan olarak kullanıyor kimse ses çıkarmıyor. herkes kafayı kuma gömmüş.

Abd uçak gemisi geliyor o hms kaçacak delik arasın artık toprak altında tünellerin içinde yaşarlar.

• #SONDAKİKA
    🔴 Pentagon, İsrail'e destek amacıyla uçak gemisi USS Gerald R. Ford'u Doğu Akdeniz'e göndereceğini açıkladı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

sen böyle yazdıkça ata meraklı kovboy deliriyor

Artık hamasin içinden geçerler böylece, kutsalı olan mucahitler geç kalmasın sabaha yetissinler, cennet çok yakın.. fatihte gösteri yapıp durmasinlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 8 Ekim 2023; 20:38:39 >

Denizden ABD karadan İsrail girecek demektir. Filistinlilere şimdiden geçmiş olsun. Hamas fareleri ise her zamanki gibi ya kaçarlar ya da sivilleri canlı kalkan olarak kullanırlar. Gene bir sürü insan ölecek.

• hayırdır sen niye kaçak güreşmeye başladın :) delikanlı ol biraz ;)

ayrıca 1 aydır her konuya %52 yazan birinin yazılarını okuyup ciddiye alacağımı düşünmüyorsun heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ekim 2023; 20:39:53 >
  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt
    Yok ağa onada totişleri yemiyor Mehmetçik gitsin diyor.

Kendisi veya oğlu bedelli askerlik yapanlar varsa aralarında tutup dayağına doyuracaksın. Meydanlarda döveceksin, bedelli yapmış ama başkasının çocuğunu ölüme göndermek istiyor diye teşhir edeceksin.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Israil karadan girmez bence. Zaten hamasin amaci Israil ordusunu karadan cekmek cunku eger boyle birsey yaparlarsa Israil Ordusunun karadan hic sanslari yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 8 Ekim 2023; 20:40:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

ben öğlen diyordum uçak gemisi giitmeli diye.

sonunda gidiyor.

hms artık kazdığı tünellerde yaşamaya alışsın.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Karadanda girecek bu sefer sınıra kara birliklerini topluyor, umarım filistin halkına zarar vermeden şu hamas olayını bitirir, gazze olayinida temelli cozerler artık

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.