Burası Müslüman bir ülke bak şuan ezan okunuyor hemde günde 5 sefer bir vefat olduğunda günde yüzlerce sela ile birlikte. Hatta peygamber ocağında bile yemeğe başlanırken Allah'a hamd ile başlanır. Heryerde islamın imzası olan camiler var heryerde Allah nidalari..hadi git sustur burası İslam ülkesi değil diye o ezanlari .hadi . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (380. sayfa)

-
-
Müslüman ülke falan değil. Devletimizin dini yok. Herkes özgür.
İslam devletinde yaşamak istiyorsan yallah Arabistana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 13:0:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye laik bir ülke zaten, devletin de dini olmaz. Vatandaşın olur. Her türden inanış mevcut ve hızla yükselen bir ateist oranı mevcut. Ben şahsen ateist oranın yükselmesinden memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli
Müslüman ülke falan değil. Devletimizin dini yok. Herkes özgür.
İslam devletinde yaşamak istiyorsan yallah Arabistana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orada festival var koşa koşa gider şu an
-
Mahalledeki bütün çocuklara Arabistan İslam devletidir, İslam Devleti olursak Arabistan gibi oluruz diye telkinlerde bulunuyorum. Sizde gösterin Arabistandan kareler gösterin bol bol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 13:28:6 >
türkiye rejim bakımından ne olduğu belli olmayan bir ülke, çoğunluğu müslüman ama bir islam ülkesi değil nasıl yapmışlarsa, ülke sözde laik ülke ama ülkede dini bayramları resmi tatildir mesela nasıl laik ülkeyse dini bayramları resmi tatil oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Kasım 2023; 13:8:23 > -
Amerika anlaşmalarla giriyorsa Türkiye de anlaşma yapar girer Filsitin'e.
Filsitin'e ben geliyorum demiş de Filisin red mi etmiş .
Senin gibi avatar resmine İsrail bayrağı koyacak kadar militan bir İsrailli olmaktansa Karadenizli olurum daha şerefli emin ol
-
Israil uyardi Araplari guneye gecin diye ama Hamas izin vermiyor sorumlusu da Hamas ve digerleridir ... Neden diye merak edersen de : Hamas kendi masumlarini canli siper olarak kullanmasi ve bunun uzerine kendi sebep oldugu seylerin dramasini yapiyor ... Yazik masumlara ki Hamas sebebiyeti mutlaktir suphesiz...
-
Kaçmaya çalışanları infaz ettiklerinden korkuyorum.
Zaten ordan kurtulanlar bile, geldi hamaslının biri kafamıza sıktı taradı demiyor iki tarftanda ateş aldık durmadan koştuk kaçtık diyorlar, tabi rehine alma olayı var zorla ona birşey diyemem ama oyle sadistlik yok onla ilgili ıspatlıycak bir görselde yok o alman kız dışında onuda israil kadın askeri sanmışlar zaten halk tükürüyor üstüne gariban imkansızlıklar içinde askeri ordu hataları oluyor tabi.
İlk başlarda o kadını hamas kadın asker diye tanıttı zaten, yanlış iş yaptıklarını anlayınca tüh demişlerdir mutlaka dünyaya istemeden işid imajı verdiler çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Kasım 2023; 13:20:2 > -
Türkiye laik ülkeyse dini bayramlarda nasıl RESMİ TATİL oluyor?
Yoksa iş tatil yapmaya gelince laikliği rafa mı kaldırıyonuzz
-
Çok basit bir şey söyledim git burasi müslüman bir ülke değil camileri kapatın ezan duymak istemiyorum diye başvuru yap .bakalım müslüman bir ülkemi değil mi görürsün ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu benim islamla derdim yokki. İslamcılarla yani bu işi menfaate dökenlerle derdim var. Din kisvesi altında milletin parasını pulunu çorunu çocuğunu kullanmaya çalışanlarla.
Asil soru Israil neden karsisindaki zayif dusmana karsi Fosfor Bombasi kullaniyor? Sivil ve cocuklarin uzerine Fosfor atmak erkeklikmi?
Bu savasin en buyuk kaybedeni Netanyahu olacaktir. Israil Ordusunun kayiplari arttikca ve cenazeler ailelere geldikce tepkilerde artacaktir. Israilde akli selim bir hukumetin basa gelme vaktidir. Netanyahunun nefret tohumlari ekip ölüm bictigi yonetim anlayisinin sonu gelmistir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 1 Kasım 2023; 13:19:43 >
Anayasa da yazan buquote:
Orijinalden alıntı: NovagateTürkiye laik ülkeyse dini bayramlarda nasıl RESMİ TATİL oluyor?
Yoksa iş tatil yapmaya gelince laikliği rafa mı kaldırıyonuzz
Israrla terörü savunuyorsun farkında mısın
Terör devleti İsrail'in halka güneye gidin diyip güneye gidenleri durdurup oldurdukleri gibi mi yoksa hastanelerin üzerine bombalar atıp çoluk çocuk katlettikleri gibi mi ?
Arap olmayanlarda Musluman olabilmek icin anlamak degil teslim olmak gerekir...
Tefekkur filan bunlar alayi iyimser veya sadece ama cagdisi sozlerin yaziya dokulmesinden yorumlamalarindna ibarettir. Bir de bunlar kendi aralarin daglar kadar farkla zitlasanda var... Bir yansimasi da Mezheplerin varolmasi keza inanilan Kur'an-i Kerim de Mezheplerden bahsetmiyor ... Hani inanilan Allah'in gecmis kadar gelecegi de biliyor ya onu kimse anlayamiyor...
Muslumna olmak istiyorsan su kaynagi oneririm ama ozgur iradenle baski vs altinda olmadan :
(278) Doruktaki Beyin - YouTube
Bir de Turan Dursun in hayat hikayesini okuyun . Adam Islam askina Allah askina neleri merdiven ve engelleri asti ama hayal ettigi veya inandigi seylerden o kadar bambaska hakikatleri ogrenince etkisi de agir olmustur keza kendisi Ateist olmustur ve Ateist olarak vefat etmistir ...
Ibret-i Alem lik seylerdendir ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X