< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (379. sayfa)

-
-
-
Bazı üyeler yahudilere israil'e laf etmemek icin takla atıyor paramparça olan çocukları evleri zorla alınan toplulukları görmemek icin cirpiniyorlar .gözleri var ama görmüyorlar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önemli olan o hayal dediğin şey gerçekleşirse cephede olur musun ?
Festival alanında ölen sivillerin hepsi israil tarafının karşılık vermesi üzerine çapraz ateş altında kaldıkları için öldüler.
İsrailin attığı kendi mermilerle ölen siviller çoğu. Hamasın da onlara karşılık vermesi sırasında ölen sivillerde oldu mutlaka. Hamasın taktiği alabildiği kadar canlı sivili esir almaktı, aralarına dalıp şunları vuralım gibi bir taktikleri yoktu ki aşılamaz denen israili aşan bir planlama ve organizasyon yapmışlarken, bunca riski yere inip sivil vuralım diye göze almadılar elbet.
Karşılıklı çatışmada yaşanan ölümlerden hiç kimse bahsetmiyor çünkü işlerine gelmiyor.
-
Kendi davalarına akıllarınca bizi alet edecekler. Bize ne ya? Arap ülkeleri filistini tınlamıyor beni ne dertlendirir?
Suriye, mısır, ürdün, lübnan 3 kere dalmış haşat olmuşlar bu işin peşini bırakmışlar.
Aslında gönüllülük esasıyla bunlara vereceksin silahı gidin diyeceksin. İran, türkiye, mısır, ürdün, suudi, yemen, suriye herhalde 1-2 milyon kişi çıkar bunlardan. Gidin israili yıkın. Bakalım gidecekler mi? En çok ses çıkaran türkiye ve irandan herhalde bu ordu çok kolay toplanır.
Yok israil filistini alacak oradan lübnanı komple alacak yetmeyecek ve suriyeyi yutacak gelecek türkiyeye saldıracak. Buna kim inanır ki?
-
öyle bir şey olursa tabi ki cephede olurum ben araptapar hain değilim
Ben Türk evladıyım soyum belli, vatanım belli
Avrupa'da, Amerika'da yaşayıp oranın ekmeğini yiyen ama onlara hakaret edip arapsevicilik yapan tiplerden değilim.
Aman savaş çıkar, devlet parama el koyar deyip korkudan bütün parasını altın ve dolara çevirip evde saklayan çakma Anadolu irfanı da yok bende.
Kendi bedelli askerlik yaptıktan sonra Mehmetçik Gazze'ye diyecek utanmazlığım da yok.
Bu vatan benim araptaparların değil.
Birileri tarikatlarda para toplayıp Mercedesler'de takılır Avrupa'ya kaçar yine ben savaşırım. Hep öyle oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 1 Kasım 2023; 16:31:23 > -
Bu sorun Türkiye nin sorunu değil diyen herkesi niye israilci yapıyorsunuz siz ya?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu durumu anlayabilmen için ilk önce Müslüman olman gerekli.
Tamam işte Müslüman olmayanları niye salça ediyorsunuz?
Müslümanın sorunu olan soruna neden salça oluyorsunuz ?
Mehmetçik gazzeye dediğiniz için olabilirmi?
Kendiniz gidin aranızda ne yapıyorsanız yapın yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 12:44:46 >
Mehmetçik peygamber ocağı olduğu için olmasın ?
Değil. Dinsiz imansızlarda var içinde. Gidin kendinize gönüllülerden dini imanı bütün ordu kurun.
Senin için öyle ..herşeyi geçtim mescid-i aksa ilk kıblemiz ayrıca Miraç hadisesinin olduğu yerden biridir efendimiz bir çok kez Aksadan ve öneminden bahsediyor bı yüzden önemli ..
Yani müslüman değilsin ki kendin soyledin seni ilgilendiren bir durum yok .
Yahu işte bu ülkede Müslüman olmayanlarda var. Devleti alet etmeyin dininize. Maşanız kaldırıyorsa kendiniz yapın organizasyonunuzu.
Dinsizin parasını harcayıp dinsizi savaşa götürmeye çalışmayın. Elin şeyiyle gerdeğe girmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 12:54:17 >
Atesit yahudi yada başka dine mensup askerler olmasi oranın PEYGAMBER OCAĞİ olduğu gercegini değiştirmez.
Eskiden Türkiye güzel önlemler alıyordu. Mekanizma güzel işliyordu. Irağa gitmemiştik neyseki.
Türk isen olay bitiyordu. İster ateist ol, ister hristiyan ister müslüman.
Şimdi sanki Türklüğün bir önemi yok islam varsa herşey birmiştir tutumu mevcut.
Burası laik bir ülke, şuan dayatılmaya çalışılan tutum ile de yürümediği gayet açık. Ülke mülteci yuvası.
Filistinin ile israil sorunu kendilerini ilgilendirir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada bir ateist başkasının hakkına girmeme mevzusunda bir Müslümana öğüt veriyor.
Demekki bu işler inançlı olmakla olmuyor. Ahlak lazım.
Ama bizim modernist Müslümanın umrunda mı? Kendi kafasından 2 fetva uyduruverir baypass eder günah olmaktan çıkarıverir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 12:59:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X