"Hak ettikleri hayatı vereceğim "den kasıt Filistin'i devlet olarak tanımaksa iyi gelişmedir. Burada kalıcı barışın tek çözümü sınırları belli iki devlet, garantör ülkeler ve BM askerlerinin iki tarafta da yer alarak (Kıbrıs formülü) mümkün olabilir. Geri kalanlar iç siyasetine yönelik,vergi dayayacak yok yapıyor İran işi sıkıntılı. ABD 'nin İran 'a direk damlasına mabadı yemez ama dalarsa da NATO'yu da peşinden sürükleyeceginden tarafsız kalmamız mümkün değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (268. sayfa)

-
-
Büyük Uyanış Hareketi on Xtwitter
Hollandalı Aktör Ramsey Nasr : “Genellikle Filistinli Hayatlar Sayıyla Anılır” 😭 Dünya Savaşı / Saat 3 / Putin / #IsraelTerorrist / Fulya / Deprem / 20 Ekim Cuma / Biden / #AİHMKararı / Yağmur / Mustafa Kemal Atatürk / Rahim / Linet #PalestineGenocidehttps://twitter.com/i/status/1715226840422297722 -
Bölge barut fıçısı gibi. Yalnızca Filistin değil çevresinde ki ülkeler de gergin bir bekleyiş içerisinde. Olası bir kara harekatı Gazze ile sınırlı olmayacak gibi.
-
"Darbeci" sıfatıyla anılan Abdül Fettan Es Sisi kadar vatansever bir lider var mı?
2.000.000 Filistinliyi alması için onca baskı ve rüşvete rağmen onurlu bir duruş sergileyerek "Hayır" diyebildi...
-
Gazze yi susuz bırakan İsrail in suyu bilin bakalım nereden gidiyor?
evet İsrail bizim manavgat suyunu almış
gazete vatan
Türkiye ile İsrail arasındaki su anlaşması imzalandıhttps://www.gazetevatan.com/gundem/turkiye-ile-israil-arasindaki-su-anlasmasi-imzalandi-23640 -
Burada hamas, husi, hizbullah fareleri için cesur falan yazılıyor
Bu fareler daha yüzünü açamıyor ne cesareti lan
Lağımda saklanan cesur fareler Splinter usta çalıştırıyor bunları galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fuyla İsrail gizli servisi tehdit etmiş. bence bu kızı derhal Türkiye ye geri getirmeliler. çünkü Fulya Türk halkı tarafından sevilen bir muhabir. onu öldürürlerse Türk halkında nasıl bir infiale sebep olur tahmin edebiliyorum. İsrailli şerefsizler bizi de o savaşın içine çekmek istiyorlar. . bu amaçları na ulaşmamaları gerek.
www.hurriyet.com.tr
Son dakika: Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonuhttps://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-fulya-ozturke-kuduste-tehdit-telefonu-42348577 -
Kara harekatı yok, havadan bombalamalar sürüyor.
İsrail Refah sınır kapısını yine açtırmadı. İnsani yardımlar içeri sokulmuyor.
İran'a bağlı şia milisleri ise tehtidlerini sürdürüyor. Kara harekatı başladığı vakit topyekün İsrail'e saldırı yapacaklarını söylüyorlar.
Burada en zorlayıcı ülkeler atacakları füzelerden kaynaklı Lübnan ve Yemen. Lübnan'da İran'a bağlı Hİzbullah milislerinin elinde 750 bin adet çeşitli tipte roket ve füze olduğu düşünülüyor.
Yemen'de ise yine İran'a bağlı Husi'lerin elinde Lübnan Hizbullah'ının elinde dahi olmayan çok daha güçlü İran yapımı güdümlü füzeler bulunuyor ve 200 ile 300 bin adet arasında çeşitli tipte füzenin olduğu düşünülüyor. Bu 2 ülkeden atılacak füzelerle Demir kubbeyi işlevsiz kılmak ve Hamas'a karşı saldırı yapacak alanı açmak düşüncesinde bazı iddialarda var.
-
Kendi adınıza seviyor olabilirsiniz ama bana yapmacık geliyor, yüzünü görür görmez kanal değiştiriyorum...
-
Umarım kubbe devre dışı kalana kadar gerçek mühimmatı bitirmezler.
Kimsenin ölmesini istemesem de İsrail'in ders alması şart. Umarım karşı saldırı sivilleri gözeterek yaparlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o miktarda atılan füzeye ne demir ne titanyum kubbe ne maliye dayanır İsrail yerle bir olur önüne geleni öldürürler sınırdan girenler ,
boşalan füze yuvalarını bataryalarını besleyemezler bırak tespit etmesini radarın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 20 Ekim 2023; 11:1:10 > -
Çok güzel konuşmuş.
2. Dünya savasinda Almanlar Yahudilere karsi soykirim uyguluyor ve geri kalanlar icinse Filistinin göbeginde Israil Devletini kurdular. Onlarin tüm günahini Filistinliler neden cekiyorlar?
Ikiyüzlülük, cifte standart ve yolsuzluk Batinin savunmak zorunda kaldigi degerler oldu.
Almanya Roma Imparatorlugunun bir parcasi idi bundan uzun yüzyillar önce. Roma Imparatorlugunun anavatani ise bugünkü Italyadir. Simdi ayni anlayisla Italyanlar Almanlarin ülkelerine gelip evlerine el koyacaklar ve Almanlarin buna saygi göstermesi istenecek. Eger ses cikarip haklarini savunursalar ülkeleri baslarina yikilacak ve terörist ilan edilecekler.
-
+10
İşgalci İsrail terör örgütü dün de kilise vurmuş.
Eşkiyalar için yakıp yıkıp öldürmekte sınır yok, hangi din ırk millet varsa öldürüp vurmaktan keyif alıyorlar, boşuna lanetlenmiş kavim demiyor Kuran'ı Kerim hak dini burdan anla.
-
Görüyoruz kim lanetlenmiş...
-
abd israil meydanı boş bulmuş efeleniyor.
şu araplar öyle rahat millet ki ne desen az.
etraflarında arap değil 200 milyon türk veya iranlı olsaydı ne olurdu?
bunların var ya silahları uçak gemilerini bunlara tıpa yaparlardı.
şu bekleyiş yine iran korkusundan. yoksa girip gazzeyi dümdüz edecek.
yani hakikaten araplar savaşmayı ve askerliği öğrenmeli. devlet kültürü yok ordu kültürü yok. bak kötüler böyle yapar sana.
-
ABD 2 devletli çözüm konusunda hiç samimi değil. Yalan söylüyor.
Böyle bir niyeti olsa Kongreden İsraile devasa bir askeri yardım paketi geçirmeye çalışmaz.
"İki tarafta dursun oturun bunu masada çözelim" gibi çağrılar yapar. Ama yapmıyor silah gönderiyor.
Devasa yardım paketi demek çok fazla bomba mühimmat silah demek. Aylarca sürecek savaş planlıyorlar demek.
Çok kan akacak şuan bunun planları yapılıyor.
-
araplar kadar kafanıza taş düşsün hacı, kilise diyorum kilise.
ben kilise diyorum adam arap diyor:)
israil terör örgütü kilise vurmuş hıristiyanlar ne yapıyor? Almanya, Fransa hıristiyan değil mi?
Hepsinin bayraklarında kafam kadar HAÇ var, hepsi sus pus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 20 Ekim 2023; 12:8:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X