Reklam panosunu bende gördüm sanırım mesleğin oradaki panodaydı.
Çok eskiden tatilyada vardı böyle bir sinema salonu.Uçak videosu falan vardı koltuklar sağa sola yatıyordu.
Ben acaba panodaki yazıyı yanlış mı okudum diyordum ki konu açılınca harbiden 6D yazıyormuş.
Antalya'da gitmiştim böyle bir şeye. İlginç bir deneyim oluyor ama verdiğim paraya acımıştım. Lunaparka gidip güzel bir oyuncağa binmek daha mantıklı bence, zaten benzer şeyleri yaşatıyor.
6D panosunu gördüm bende gidecegim taibiki kaçmaz. hele kocaeliye böyle şeyler kolay kolay gelmez.
Nereye açılıyor ki ?
İnsan gözü hissedemez onu
quote:
Orijinalden alıntı: Bukonudakikullanıcılar:
Tatilyada buna benzer birşey yaşamıştım.Küçüktüm hatırlamıyorum ama hatırladığım şey dayımız höwwwwwwwwwaa diyerek koltuktan uçmasıydı.Kemrini takmamış akıllı
Evet bende yaşadım bunu. bileğimize kaybolmayalım diye bileklik takıyorlardı ya
romanyada var daha gidemedim bakalim kardes gitmis ama ipucu vermiyor ben denemeden :)
zor bela 3d sinemaya gittik, yahu 4d var dediler koku var rüzgar var dediler sonra haberlerde gördük 5d yapıuormuş hınzır koreliler koltuklar falan oynuyormuş
e ulen 6 d ne, elimize mi vercekler... kumandayı.
D dediğin boyuttur, koku hareket başka bir boyut katmıyor ortama, hologram teknolojisi gelişmedikçe buna başka bir d bulun. eklentili 3d deyin misal
erotik film olsa 6d iyi gider
ben 5d izledim süper ama 10dakka falan sürüyo
5D sine girdim tam 5 dakika sürüyor 5 dakika için fiyatı 7.5 TL ama parayı hak ediyor
6D'de başrol biz mi oluyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: XR9 Bir arkadaşımın reklam panosunda gördüğüne göre 20 Mart'ta İzmit'te 6D sinema salonu açılıyormuş. İlk duyduğumda nasıl yani desemde interneten az çok ne olduğunu öğrendim. Filmleri 10-15 dakika sürüyor, görüntü 3D, koltuklar hareketli, film sahnesine göre sıcaklık, rüzgar, koku, yağmur gibi efektler var.
Açıkçası çok merak ediyorum nasıl olacağını, bu deneyimi yaşayan var mı? :)
Daha once Disneyland de buna benzer bir seye gitmistim. Su bile gelmisti ustumuze adamin teki hapsirinca. Gerci daha gercekci olsun diye baska bisey de gelmis olabilir^^
Bende 5D olana gittim çok gerçekçi
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
yüzüne mi attırmalarını istiyorsun?
bi kere gelmişti ankaraya o 6D mi bilmiyorum ama gidenler bilir: buz dağı suya düşünce yüzünüze su fışkırtıyodu
quote:
Orijinalden alıntı: Leech King
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
yüzüne mi attırmalarını istiyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: XR9
quote:
Orijinalden alıntı: dOmi
quote:
Orijinalden alıntı: XR9
Bir arkadaşımın reklam panosunda gördüğüne göre 20 Mart'ta İzmit'te 6D sinema salonu açılıyormuş. İlk duyduğumda nasıl yani desemde interneten az çok ne olduğunu öğrendim. Filmleri 10-15 dakika sürüyor, görüntü 3D, koltuklar hareketli, film sahnesine göre sıcaklık, rüzgar, koku, yağmur gibi efektler var.
Açıkçası çok merak ediyorum nasıl olacağını, bu deneyimi yaşayan var mı? :)
izmitin neresinde..?
kaptandayım bu arada, gross a gitsem çıksam açık tekel bulurmuyum birader ?
Dolphin'in karşısında yazıyormuştu. Ama bugün geçerken bakındım oralara göremedim öyle bişey. Diğer sorunun cevabını bilmiyorum malesef :)
Vay anasını 15dkda azmış yav ama kesin gidicem.
Bahsettiğiniz yer Perşembe pazarının krşısında Dünyagöz hastanesinin yanındaki boş arazi var bir tane hatta büyük pano var elektrikli oradaymış.. Daha 3d sinema bile getiremediler Koca İzmite (Özdilekte var o da ta nerde) 6d miz eksikti... 15 dk lık filmlere para tuzağı resmen..
İstanbulda bundan varmı arkadaşlar? veya bu yoksada 5d falan?