Bildirim
65w yerine 90w adaptör kullanmak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorun olmaz uçlar aynıysa kullanabilirsin _____________________________ -
Uç ayni değil , arızalının ucu kestim şimdi lehimlicem ... _____________________________ -
_____________________________ -
lehimledim , ucu ölçtüm 19,5 v ölçtü , ama laptopa takınca şarj etmiyor ? _____________________________ -
notebook marka model nedir? _____________________________ -
Acer e1-572g
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
amper yüksek ise sorun olmaz ama voltaj yüksekse olursa çalışmaz _____________________________ Sistem--1: Anakart: Msi h16m-p32/w8 soket: 1555 işlemci: İntel core i3 3210 3,20 ghz 1155 Pin 3.nesil Ram: 4 gb 1600 kingston hyperx 4 gb 1600 corsair vengeance ddr-3 1600 mhz Harddisk-1: Kingston 120 gb ssd sata-3 Harddisk-2: 320 gb western digital blue sata-2Harddisk-3: Western digital green 1 trb sata-3 Güç Kaynağı: 400 watt power suply Fare: Everest sgm x7 oyuncu fare Klavye:Zalman-zm-k200m oyuncu klavye Kulaklık: Rampage Sn-R1 Gaming Kasa: Kasa; Zalman ZM-T3 Mini Tower gaming Kasa Monitör: Aoc 19,5 Led Monitör ---- 106 ekran nexon led tv Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7730 2 GB 128 Bit ddr-3 pcex 3,0 Ses Sistemi:Sunny 5-1 Ses sitemi Mouse-Pad: Razer -
Benim Dell'in de 65 ve 90w adaptörleri vardı. İkisine de kullandım 90w daha hızlı şarj ediyordu. Ama pil ömrü açısından daha yavaş şarj eden 60w daha iyi. _____________________________ -
Usta cihazı şarj etmiyorsa + - ters bağlamış olabilirsin.Dikkat et cihazda koruma yoksa yanabilir. Adaptörün fazla güç vermesinden kaynaklanmıyor bir kaç kere 60w adaptörü olan bilgisayarı mecbur kaldığım için 120w notebook adaptörüne bataryasını sökerek bağladığım oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım. _____________________________ MSİ-GE60 - İ5-3230M--- GTX660M --8GB DDR3 RAM -
5A yı pil destekliyorsa hiç problem olmaz. Hızlı bile şarj olur _____________________________ Güzel -
Voltaj ve bağlantı tipi doğru olduğu sürece 65W yerine 90W adaptör kullanmak laptopa zarar vermez. Laptop yalnızca ihtiyacı kadar güç çeker; fazla watt kapasitesi cihazı zorlamaz. Risk yalnızca yanlış voltaj, düşük kalite adaptör veya uyumsuz bağlantıda ortaya çıkar. Laptop adapöründe gerçek değerleri veren adaptör kullanamaya dikkat edin ya orjinal adaptör yada bilinen en kaliteli muadil adaptör Fast marka kullanmaya çalışın. Bu arada konuyla ilgili bir yazı paylaşmak isterim
teknogold65W Yerine 90W Adaptör Kullanmak – 2026 Rehberihttps://blog.teknogolddepo.com/65w-yerine-90w-adaptor-kullanmak-2026-rehberi_____________________________ Teknogold Güvencesiyle [url=https://www.teknogolddepo.com/]
-
O laptop kim bilir ne oldu saturn74
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı