Şimdi Ara

60/55W ampul yerine 100/90W takabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracın üzerindekiler 60/55w yazıyor bunu çıkarıp yerine beyaz ampul 100/90w taktırsam araç ile ilgili bir sorun yaşarmıyım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: chic-c

aracın üzerindekiler 60/55w yazıyor bunu çıkarıp yerine beyaz ampul 100/90w taktırsam araç ile ilgili bir sorun yaşarmıyım acaba?

Fazla ısınacağından dolayı tesisata zarar verebilir hatta aracı bile yakabilir görüşündeyim.
  • quote:

aracın üzerindekiler 60/55w yazıyor bunu çıkarıp yerine beyaz ampul 100/90w taktırsam araç ile ilgili bir sorun yaşarmıyım acaba?

Far ayarı iyi yapılmazsa karşıdan gelenler sana bol bol hürmetlerini sunarlar. Bu tip lambalar AB de yasaklanalı benim bildiğim 20 sene oldu.
    Muayenede kusur olarak işlenir polis ceza yazabilir...
  • Farinizin icindeki hemen butun aksam plastik ve belirli bir isiyi kaldiracak sekilde uretilmislerdir. SIz icerde iki ampul gucunde isi uretirseniz deforme olabilirler.
  • quote:

Elektrik tesisatında mutlaka değişiklik yapılması gerekir. Ayrıca elektrik tesisatında değişiklik yapılsa bike standart binek otomobil için uygun değildir farın yuvasını eritir. Off-road yapanlar kullanır genelde. Saygılar.
  • 2 tane oto elektirikcisine danıştım tak birşey olmaz dediler fakat ben vazgeçtim takmayacağım :)
  • quote:

2 tane oto elektirikcisine danıştım tak birşey olmaz dediler fakat ben vazgeçtim takmayacağım :)

Takmayın, öyle ezbere olmaz. Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 amper yerine 15 amper takmak
    2 yıl önce açıldı
    470 OHM yerine ne takılabilir ???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.