Bildirim
60/55W ampul yerine 100/90W takabilirmiyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: chic-c
aracın üzerindekiler 60/55w yazıyor bunu çıkarıp yerine beyaz ampul 100/90w taktırsam araç ile ilgili bir sorun yaşarmıyım acaba?
Fazla ısınacağından dolayı tesisata zarar verebilir hatta aracı bile yakabilir görüşündeyim. -
quote:
aracın üzerindekiler 60/55w yazıyor bunu çıkarıp yerine beyaz ampul 100/90w taktırsam araç ile ilgili bir sorun yaşarmıyım acaba?
Far ayarı iyi yapılmazsa karşıdan gelenler sana bol bol hürmetlerini sunarlar. Bu tip lambalar AB de yasaklanalı benim bildiğim 20 sene oldu.
Muayenede kusur olarak işlenir polis ceza yazabilir... -
Farinizin icindeki hemen butun aksam plastik ve belirli bir isiyi kaldiracak sekilde uretilmislerdir. SIz icerde iki ampul gucunde isi uretirseniz deforme olabilirler. -
quote:
Elektrik tesisatında mutlaka değişiklik yapılması gerekir. Ayrıca elektrik tesisatında değişiklik yapılsa bike standart binek otomobil için uygun değildir farın yuvasını eritir. Off-road yapanlar kullanır genelde. Saygılar. -
2 tane oto elektirikcisine danıştım tak birşey olmaz dediler fakat ben vazgeçtim takmayacağım :) -
quote:
2 tane oto elektirikcisine danıştım tak birşey olmaz dediler fakat ben vazgeçtim takmayacağım :)
Takmayın, öyle ezbere olmaz. Saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X