Şimdi Ara

62 YAŞINDAKİ DUAYEN SINAVKOLİK ADEM, 44. DEFA ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kalmanın kitabını yazmış olan Samsun Bafralı Sınavkolik Adem hocamız, 44. sınavına da girmiş durumda. Askerlik dışında 1980 yılından beri hiç fire vermeyen hocamızın yanında duran genç kız, bu sene 8. sınıfa başlayacak olan yeğeni. Sınava yanında refakatçi olarak yeğenini götüren Sınavkolik Adem, yeğeninin de sınava hazırlanmasını sağlamakta olduğunu söylüyor.

62 yaşındaki Sınavkolik Adem, üniversite sınavının bir son olmadığını belirtiyor. Bu işlere ilk sınava girişinde istediği sonucu alamadığı için girişmiş. Sonraları da bağımlılık oluşmuş. Hedefi Dünya Rekorunu kırmak. Kendisinin birçok üniversite diploması ve uzun yıllar öğretmenlik deneyimi bulunmaktadır.

Sınavkolik Adem, 70 yaşında Tıp okumak isteyen kişilere de şu tavsiyeyi veriyor: Öğrenmenin yaşı yoktur. Sevdiğin mesleği yapmak istiyorsan 70 yaşında bile olsan o sınava gireceksin. Ama kesinlikle yebese denen kıytırık bölümü yazmayacaksın.

• ağır işsiz. ilk girişte yerleştim bir kez de öylesine girdim bir daha asla girmem.

• 2019 dan 2024 e kadar her sene girdim,bu sene giremediğim için çok üzgünüm 62 YAŞINDAKİ DUAYEN SINAVKOLİK ADEM, 44. DEFA ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRDİ 

• Bu sene istediğimi alamazsam benim hâzin son

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2012 yılında ilk ygs sınavına girdiğim günden bu yana her sene giriyorum sınava.sadece üniversite sınavı değil kamuda iyi bir pozisyonda çalışmama rağmen her sene kpssye de girerim.alese de 2 senede bir falan giriyorum.bu da benim zevkim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.