Şimdi Ara

Boğaziçi fizik bitirmiş,15 yıl USA'de yaşamış, şuan da Hacettepe Tıp okuyan abiyle muhabbet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
10
Favori
17.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi fizik bitirmiş,15 yıl USA'de yaşamış, şuan da Hacettepe Tıp okuyan abiyle muhabbet:

İsmi: "Turan Kapudere" , Ankaradaysanız Hacettepe Tıp Fakültesine gidip konuşabilirsiniz internetten öğrendim Turan abi diyince herkes gösteriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 1 Şubat 2018; 23:59:6 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boğaziçi Fizik Mezunu ve Hacettepe Tıp Öğrencisi ile Sohbet Konuları

Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu ve 15 yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamış olan Turan Kapudere, şu anda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğrenci olarak devam etmektedir. Kapudere'nin zengin deneyimleri ve çok yönlü bilgisi, onunla sohbet etmeyi büyüleyici bir hale getirmektedir.

İşte Kapudere ile sohbet edebileceğiniz bazı konular:

• Fizik ve Tıpın Kesişimi: Kapudere, fizik prensiplerinin tıp alanında nasıl uygulandığı hakkında derinlemesine bilgiye sahiptir. Tıptaki teknolojik gelişmeler, hastalıkların teşhisi ve tedavisi konusundaki sohbetleri oldukça ilgi çekicidir.
    • Amerikan ve Türk Eğitim Sistemlerinin Karşılaştırması: Kapudere, iki farklı eğitim sistemini deneyimlemiş olması sebebiyle, bu sistemlerin avantajlarını ve dezavantajlarını tartışmaya açık birisidir. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yenilikçi yaklaşımlar ile Türkiye'deki geleneksel yöntemleri karşılaştırarak ufuk açıcı görüşler sunabilir.
    • Kariyer Yolculuğunun İncelikleri: Kapudere'nin Boğaziçi Fizik'ten Hacettepe Tıp'a uzanan sıra dışı kariyer yolu, ilham verici bir hikaye sunmaktadır. Kariyer değişikliklerinin zorlukları ve ödülleri hakkında değerli fikirlerini paylaşabilir.
    • Bilim ve Teknolojinin Geleceği: Kapudere, bilim ve teknolojinin geleceğine dair keskin görüşlere sahiptir. Yapay zeka, kuantum hesaplama ve uzay keşfi gibi alanlarda beklenen gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak için harika bir kaynaktır.
    • Sağlık ve Toplum: Kapudere, sağlık sistemindeki eşitsizlikler, halk sağlığı girişimleri ve sağlık politikası gibi konulara tutkulu bir şekilde ilgi duymaktadır. Sağlık ve toplumun birbirini nasıl etkilediği konusunda aydınlatıcı görüşlere sahiptir.

Turan Kapudere ile sohbet etmek, bilgi ve ilhamla dolu bir deneyimdir. Çok yönlü deneyimleri ve keskin görüşleri, onu çeşitli konularda ilgi çekici bir konuşma arkadaşı haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • trolldür inş

değilse adam okumaktan konuşmayı unutmuş
  • calisanogrenci C kullanıcısına yanıt
    Değil hocam, ankaradaysanız Hacettepe tıp fakültesine gidip "Turan Kapudere" diye sorun ya da Turan abi diyin herkes gösterir. Ben de troll sandım ama ciddiymiş. Fizik ve matematik okumuş olduğundan, yurtdışında da okumaya devam ettirdiğinden bu sınav çok basit gelmiştir ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 1 Şubat 2018; 23:56:31 >
  • Tipiyle yargilamak her ne kadar çok yanlış olsa da başlığı okuduğumda böyle bir tip beklemiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obp si kaç acaba

• Arkadaşlar fincede y harfleri ü diye okunuyor j harfleri ise y olarak okunuyor adam bahsetmişken yazayım kültür olur aynı zamanda çok benzer kelime var köken olarak mesela okul onlarda koulu kalabalık onlarda kalabalıkkii kalabalık kala ve balıktan oluşuyor bizde balık onlarda kala demek.Harita bilgisi ile ilgili her türlü sorunuzu bana sorabilirsiniz.En iyi bildiğim yerler finlandiya grönland svalbard takım adaları yeni zelanda falan filan işte yardımcı olurum her türlü
  • Adamın yavaş konuşmasının sebebi karşı tarafın anlayabileceği şekilde beyninde translate etmesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtehsan

Arkadaşlar fincede y harfleri ü diye okunuyor j harfleri ise y olarak okunuyor adam bahsetmişken yazayım kültür olur aynı zamanda çok benzer kelime var köken olarak mesela okul onlarda koulu kalabalık onlarda kalabalıkkii kalabalık kala ve balıktan oluşuyor bizde balık onlarda kala demek.Harita bilgisi ile ilgili her türlü sorunuzu bana sorabilirsiniz.En iyi bildiğim yerler finlandiya grönland svalbard takım adaları yeni zelanda falan filan işte yardımcı olurum her türlü

Hocam Finlandiya neden Avrupa Birliğine girdiki konumu tam Doğu ile Batı arasında bir köprü Natoya üye değil ama AB üyeliği onu biraz başka tarafa itiyor keşke hiç bulaşmasalardı
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğini araştırmadım ama mantığıma göre bu bir dışlanma psikolojisi olabilir veya Avrupa birliğinin hristiyan birliği olduğunu kabul edersek bu birliği güçlendirmek amacıyla da katılmış olabilirler ama bunlar küçük ülkeler vatandaş isteğine göre hareket etmiş olma ihtimalleri yüksek örneğin norveç 1994'te falan seçim yapıldı ama girmediler büyük ihtimalle fin halkı daha çok girmekten yanaydı yada hükumet.Biraz rusya baskısı da olabilir sonuçta 1918 de bağımsızlığını kazanmış bir ülke.Amerika nasıl çoğu ülkeyi yönetiyorsa Rusyanında finlandiya için etkisi vardır. Avrupa birliği dağılmak istenirse kabul edeceklerden birisi finlandiya diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFCEEC3A4 -- 2 Şubat 2018; 1:13:8 >
  • Adama helal olsun var ya şu ergenlerin saçma salak sorularına bile mütevazılığını bozmadan cevap verdi.Oğlum ders çalışma isteğimi artırdı bu video.Turan Abi'ye de buradan selam bu sene inşallah görüşürüz.Bir iki muhabbet etmek isterim cidden.ü

• NewBourneUltimatum kullanıcısına yanıt
    Adam bana da çok alçakgönüllü geldi. Gençlerde kayseri mi konya mı diye soru soruyorlar ne kadar saçma sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 2 Şubat 2018; 10:36:12 >
  • Boun videoları izleyen herkesin anasayfasına düşüyor galiba bu video

• Boğaziçi fizik okuyan adamın hali bir başka oluyir

• bayağı ilgimi çekti bu şahıs, facebook adresini buldum. okuduğu bölümler gerçekten bunlar ve bu kadar fazla mı? :O yuh...

Boğaziçi fizik bitirmiş,15 yıl USA'de yaşamış, şuan da Hacettepe Tıp okuyan abiyle muhabbet
  • t

• Mr. Turan diye youtube hesabı var abone olun derim

• Üstte arkadaşta demiş youtube hesabını bende öneririm abone olun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cucuy

Üstte arkadaşta demiş youtube hesabını bende öneririm abone olun bence
    Bir videosunu izlemiştim.adamın dikkati çabuk dağılıyor,konudan konuya uçtu.dinlemesi hoştu kendi adıma, orası ayrı

• Bu konunun tutması gerekirdi. Arkadaş şimdide youtube hesabı açtı. Sırf destek için bile abone olunabilir. Çöp toplayarak hacettepe de tıp okumaya çalışıyor diye biliyorum. Allah yar ve yardımcısı/yardımcınız olsun inşaAllah amin.

• YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç öyle duymadım, siz nereden duydunuz? Çöp toplayarak adama hakaret olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.