Soru başlıkta olduğu gibidir. |
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ NASILDIR?
-
-
takip
-
up
-
abi yok mu ya hiç
-
Sabiha Gökçen bu üninin reklamları ile dolu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öğrencisi değilim ama çok yakınında oturuyorum.
Öğrenci profili genel olarak özel üniversite klişesine uygun bir biçimde. Mini cooperlı kızlar, aşko kuşko bilumum öğrenci bizim evin çevresine kadar ulaşıyorlar.
Prestij ve adı bence çok yok. İzmir'de söylerseniz genellikle burun kıvırırlar öğrenciler de biraz dalga geçer kazanamayanlar gidiyor diye. Tabii duyduğum Yaşar kadar şaka malzemesi değil. Ama tabii eğitim hakkında pek fikrim yok yüksek sıralamadan kapatan bölümleri mevcut.
Konumu güzel fakat şehir merkezine ulaşımı biraz zor. Tabii çevresinde teleferik, kafeler, bilumum avm, kocaman parklar falan mevcut.
Kampüs bence rezalet. Apartman ünisi değil ama küçücük bir alana sıkışmış bir sürü bina gibi düşünebilirsin. Yer yok diye sürekli yeşillik alandan kısıyorlar ama güzelbahçeye yeni kampüs yapılıyor deniliyor. Tabii ne zaman biter onu bilemem. Zaten bitse bile kampüsün olduğu yerden şehre gelirken mevsim değişir.
Barınma konusunda okulun yurtlarını bilmiyorum ama arkasında kız kyk'sı var. Özel yurtlar var çevrede. Kiralar jeotermal var ve gözde bir semt diye pahalı öğrenci işi değil pek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 25 Temmuz 2023; 20:2:25 >
-
ben de yakınında oturuyorum :) akademik anlamda merakım daha çok.
-
Hocam gidebilirsin direkt bugün rehber hocam orada diye gittim. Ön kapıdan ziyaretçiyim tercih için geldim dersen alırlar(ben öyle girdim en azından girince dümdüz gidince hall gibi bir yere stantlar açmışlar). Randevu gerekiyor olabilir ben hocayı tanıyorum diye gittim direkt. Kapıda randevu sormadılar, %90 gerekmez diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 25 Temmuz 2023; 21:2:27 > -
Ben gittiğimde akademisyenler yoktu, belki bir daha giderim.
Ancak vakıf üniversitelerinden birebir bilgi almak bazen yanıltıcı olabiliyor. Fazla abartabiliyorlar kendi markalarını. Ben bilgisayar mühendisliği bölümünü düşünüyorum. Öğrencisinden veya mezunundan okul harici bir yerde bilgi almalıyım.
-
Hocam siz Balçova ben Balçova hoppel Balçova
DH Balçova Zirvesi gerekliliği geldi de geçiyor bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki haklısın o konuda da, ieu bilen birisi olduğundan şüpheliyim burada. Ablam ieu işletme mezunu çok alakasız sizin isteklerinize göre muhtemelen. Bölüm 2.si olarak mezun oldu vergi düşünce aylık 25k'ya bir iş buldu bayraklıda haftanın 2 günü evden.
Akademisyenlere mail de atabilirsin 5 tane atsan 1'i dönüt yapar muhtemelen.
Kızları güzel
Öğrenci profili çöp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldığım duyuma göre henrykissinger da deü tıp yerleşip balçova zirvesine gelecekmiş.
Kesinlikle. Forumda bir balçova kliği yükseliyor.
-
Anladım. Teşekkür ederim yine de.
-
hocam deuden pek emin degilim
belki eskisehir zirvesine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X