< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
İstanbul şehiriçi trafiğinde 2 senede 600bin yapmış ve rektifiye görmemiş olması benim için baya anormal bir durum.
|
|
2 yılda 600bin km nedir,yoldayken durup bi büfeden su falanda mı almadın abi,hiç stop etmedin mi bu aracı
|
|
Multijetler biraz fazla yakar sesli çalışır falan ama motor ömrü konusunda başarılılar. 2002 yılında üretime başlanan ilk versiyon Albea multijetler bile görüyordu bu km leri yanlış hatırlamıyorsam onlar da çok kullanıldı takside
|
|
Evet görüyorsun. Buradaki can alıcı soru şu bu taksici günde 800 km nasıl yapmış ben ona şaşırdım
|
|
PSA grubu Ford ve vw grubu araçlarla emin ol görürsün o km leri ya ruhlar aleminde yaşıyorsunuz yada otomotiv sektöründen uzaksınız
|
|
Kilometreden çok zaman süresine şaşırdım..iki yılda 600k.... Helal olsun , neticede taksi işinde çalışan araçlar için normal bir durum. Motor ömrünü kısaltan kısa mesafe , taksilerin motoru tabiri caiz ise hiç soğumadan tıkır tıkır 24 saat çalışıyor. Motor konusunda italyan ve fransızlar lider
|
|
Hocam focusa da bindim jettaya da tabiki biz yılda 10-15 bin km anca yapan kullanıcı olarak o km leri görmedik. Taksiciler de kullanmıyor. Ama ben onlarında göreceğini düşünüyorum motor uzmanı falan değilim
|
|
Valla o araçların km sinden nasıl eminsiniz anlamış değilim.Burada kapı gibi 600000 km de egea var.Focuslar golfler için dediklerinizi söyleyenler var ama pek bir numaralarını göremedik.Sahibinden 200 üstü motor yaptırılan tsı lerle dolu.Oysa ilanlarda 700-800000 üstü motor yapılmamıs onlarca multijet var.
|
|
1 sene sonra sahibinden de görürüz 100km olarak :)
|
600.000 KM'de Fiat Egea: Uzak Mesafelerin Güvenilir Yoldaşı
Uzun yolculuklar düşünenler için 600.000 kilometrelik test verileriyle Fiat Egea, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Şehir içi ve şehirlerarası yolculuklarda üstün performans sunan Egea, taksi sektöründe de yüksek beğeni topluyor.
Taksi Çıkışı Egea: Konfor ve Verimlilik Bir Arada
Taksi sürücüleri tarafından sıklıkla tercih edilen Fiat Egea, geniş iç hacmi ve ergonomik tasarımıyla uzun vardiyalarda bile konfor sunuyor. Yüksek yakıt verimliliği, düşük bakım maliyetleri ve uzun kullanım ömrü, Egea'yı taksi filoları için ideal bir seçenek haline getiriyor.
600.000 KM'lik Dayanıklılık Kanıtı
Egea'nın güvenilirliği, 600.000 kilometrelik kapsamlı test verileriyle kanıtlanmıştır. Bu testler, aracın farklı yol ve hava koşullarında performansını değerlendirmiştir. Motor, şanzıman ve süspansiyon sistemi gibi hayati bileşenlerin zorlu testlerden başarıyla geçtiği görülmüştür.
Uzak Mesafeleri Güvenle Aşın
Fiat Egea'nın geniş bagaj hacmi ve konforlu iç mekanı, uzun yolculuklarda ihtiyaç duyacağınız her şeyi rahatlıkla almanızı sağlar. Güvenlik özellikleri ve dayanıklı yapısı, uzak mesafeleri güvenle ve huzur içinde aşmanızı mümkün kılar.
Fiat Egea ile Uzun Yolculukların Keyfini Çıkarın
600.000 kilometrelik test verileriyle güvenilirliği kanıtlanmış Fiat Egea, uzun yolculukların vazgeçilmez yoldaşıdır. Konforlu iç mekanı, yüksek yakıt verimliliği ve taksi çıkışı modelleriyle her türlü ihtiyaca cevap veren Egea, uzak mesafeleri keyifli ve güvenli bir şekilde aşmanızı sağlar.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 27 Ekim 2019; 15:8:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB |
|